Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ......ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ» - ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ,ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΛΑΙΚΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ , Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .

ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ Α' ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2014....... 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ - ΠΑΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ - ΜΑΙΟΣ 2014

"Μετά το 2013 προγραμματίσθηκε από τους αυτούς Μασσονικούς κύκλους που ελέγχουν το Φανάρι ... να ακολουθήσει η παραίτηση, δήθεν, για λόγους υγείας του Πατρ. Βαρθολομαίου αφού αυτός κατόπιν αρχάς του 2014 συναντηθεί με τον νέο εκλεγέντα Πάπα Φραγκίσκο εις τα Ιεροσόλυμα όπου θα συνεορτάσουν την συμπλήρωση των 50 ετών από την άρση των αναθεμάτων η οποία εγένετο υπό του Πατρ. Αθηναγόρα μετά του τότε Πάπα εις την συνάντησή των εις τα Ιεροσόλυμα." 


Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ 
ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ» 
Από 1η Μαρτίου 2013 έως το 2017 το Άγιον Όρος εντάχθηκε εις το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα: «Συνάντηση Πολιτισμών και Θρησκειών». Αυτό περιλαμβάνει Οργάνωση Διαθρησκειακών Συναντήσεων εντός και εκτός αυτού, ως επίσης και παροχή I. Ναών προς τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων πιστών ξένων θρησκευμάτων, έτσι βάσει αυτού του Προγράμματος πρώτον εντός του Αγίου Όρους όσοι ξένοι δηλ. αλλοδαποί επισκέπτονται αυτό και δηλώνουν την επιθυμία των να εκπληρώσουν τα θρησκευτικά των καθήκοντα εκεί θα τους παρέχονται υπό της Ιεράς Κοινότητος θρησκευτικοί χώροι προς τέλεση αυτών, δεύτερον εκτός Αγίου Όρους Μητροπόλεις θα παρέχουν Ορθοδόξους I. Ναούς εις πιστούς ξένων δογμάτων για την τέλεση των «μυστηρίων» αυτών!!! 

Αυτή η παραχώρησις ήδη εφαρμόζεται εις κάποιες Μητ/λεις όπως της Μεσσηνίας και Δημητριάδος. Η Συμφωνία αυτή έχει υπογράφει και με τον Αρχ/πο Ιερώνυμο προ έτους με τους Αγγλικανούς και Παπικούς. Στο άνω αναφερόμενο Πρόγραμμα έχει ενταχθεί και η I. Μητ/λης Ζακύνθου. Επίσης από 3.3.2013 έως το 2015 εις το Άγιον Όρος θα υλοποιηθεί το επίσης Ευρωκοινοτικό Πρόγραμμα «Ανάπλασις και Αναμόρφωσις Περιβάλλοντος αυτού», φυσικά κατόπιν χρηματοδοτήσεως της Ευρ. Κοινότητος

Αυτά τα άνω αναφερόμενα Προγράμματα εντάσσονται εις το ευρύτερο Ευρωπ. Πρόγραμμα που είναι γνωστό ως «Συμμαχία των Πολιτισμών και Θρησκειών», το οποίο υπεγράφει μεταξύ του Τούρκου Πρωθυπ. Ερντογάν και του πρώην Πρωθυπουργού της Ισπανίας κ. Θαπατέρο το έτος 2004. Υπάρχουν και πολλά άλλα προγράμματα όπως: το ΛΕΟΝΑΡΔΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ, ΠΛΑΤΩΝ, ΦΑΙΔΩΡΑ τα οποία ήδη εφαρμόζονται εις το Άγιον Όρος και εκτός αυτού ως και εκτός Ελλάδος. 

Για το πρώτο αναφερόμενο Ευρωπ. Πρόγραμμα που εφαρμόζεται εις το Αγιον Όρος από 1.3.2013 έως 2017, μετέβησαν ως εξουσιοδοτημένοι υπό της Αγιορείτικης Ιεράς Κοινότητος κάποιοι Αγιορείτες Ηγούμενοι, περίπου στις 14.2.2013 εις Βρυξέλλες όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ευρωπ. Επιτροπής κ. Μπαρόζο όπου και συζήτησαν σχετικά για το Πρόγραμμα αυτό. 

Κατά τις εκτιμήσεις των εκεί υψηλοβάθμων κοινοτικών εμπειρογνωμόνων το άνω Πρόγραμμα θα είναι δύσκολο να υλοποιηθεί αρχικά εις το Άγιον Όρος καθόσον εκεί υπάρχουν «φανατικοί και σκληροπυρηνικοί» μοναχοί κλπ, αλλά υποστηρίζουν οι αυτοί ότι υπάρχουν και «κάποιοι» επίσης άλλοι Ηγούμενοι, Ιερομόναχοι, Μοναχοί και Πολιτειακοί παράγοντες «δικοί» τους που θα «κάμψουν» την αντίσταση και την αντίδραση εκείνων των «φανατικών και σκληροπυρηνικών...». 

Φυσικά το αναμενόμενο Πρόγραμμα ως και κάποια άλλα θα εφαρμοσθούν ευρέως με την κοινή συμμετοχή των περισσοτέρων εκεί Ηγουμένων αμέσως μετά την Σύγκληση της Μεγάλης Ορθοδόξου Συνόδου, που ως'λένε οι ίδιοι οι Ιεράρχες που πρόσκεινται στο Φανάρι, όπως ο Βαρνάβας Νεαπόλεως, Χρυσόστομος Μεσσηνίας ως και άλλοι, ότι αυτή η Σύνοδος πραγματοποιηθεί το έτος 2013 ή αρχάς του 2014. Το αυτό υποστηρίζουν και πολλοί Πανεπιστημιακοί Καθηγητές Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. ως π.χ. ο Βασιλειάδης, Κωνσταντίνου, ως και της των Αθηνών.

Μην ξεχνούμε ότι το ήδη Διεθνώς γνωστό ΣΧΕΔΙΟ «ΤΖΟΒΑΝΙ ΒΕΚΚΟ» εφαρμόζεται εις το Άγ. Όρος άνω των 20 ετών. Μήπως όταν αυτό κυκλοφόρησε ως κείμενο για πρώτη φορά «κάποιοι» Αγιορείτες και δη Ηγούμενοι δεν αντέδρασαν τότε; Σήμερα ποιος αντιδρά όχι μόνο γι’αυτό αλλά και για πολλά άλλα χρηματοδοτικά Ευρωπ. Προγράμματα, που ήδη εφαρμόζονται εις το Άγιον Όρος και καλύπτονται πίσω από την προσωπίδα της δήθεν προστασίας του εκεί φυσικού Περιβάλλοντος; Έτσι έως σήμερα δεκάδες Εταιρείες προστασίας του φυσικού Περιβάλλοντος με τις ευλογίες ... του κ. Βαρθολομαίου και των συν αυτών Ηγουμένων εντός του Αγίου Όρους και εκτός αυτού έχουν αλώσει οικονομικά ως και με άλλους «περίεργους» τρόπους μικρές και μεγάλες I. Μονές.

Επί του Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ Τίκα υπήρχαν κάποιοι Ιεράρχες που «πατούσαν πόδι» σε διάφορα ανοίγματα - πρωτοβουλίες κ.α. τόσον κάποιων τότε νεωτεριστών ιεραρχών εντός Ελλάδος όσον και εκτός Ελλάδος με τα κάθε είδους νεωτεριστικά και παναιρετικά «ανοίγματα» αυτών μετά των Παπικών, Αγγλικανών, Μονοφυσιτών κ.α. Σήμερα είναι πλέον διαπιστωμένο και γνωστό τοις πάσι ότι τα «ανοίγματα» των Νεωτεριστών Μητ/των κ.α. έχουν υπερβεί κάθε προηγούμενο. 

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ και η ΣΙΩΠΗ αυτών που έπρεπε να «μιλάνε» δηλ. των Αγιορειτών και του ανώτερου κλήρου ως και των θεολόγων λαϊκών, κλπ, είναι εμφανέστατη

Από πλευράς πλείστων προβατοσχημόνων Ιεραρχών τα ΠΑΝΤΑ είναι έτοιμα για την ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Όπως δε λέγει και ένας κοινής αποδοχής υπό πάντων Γέρων: Το 2013 η Εκκλησία θα περιέλθει εις ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ και το αυτό έτος θα συγκληθεί η Μεγάλη Ορθόδοξος Σύνοδος. 

Ας παρακολουθήσουμε ελάχιστα εξ’αυτών που παρασκηνιακά έχουν ετοιμασθεί υπό των «Ηγετίσκων» της σημερινής Εκκλησίας

ΔΗΛΑΔΗ

* Έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες Διαχριστιανικές Συναντήσεις Ορθοδόξων - Παπικών - Αγγλικανών - Μονοφυσιτών κ.α. ως και Διαθρησκειακές τοιαύτες Ορθοδόξων - Εβραίων - Μουσουλμάνων - Σιντοϊστών κ.α. 


*Συλλείτουργα Ορθοδόξων - Παπικών - Αγγλικανών εις Φανάρι, Ασσίζυ ως και αλλού

ΟΙ ΛΥΚΠΟΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ.....


*Όλες οι Προσυνοδικές Συναντήσεις Ορθοδόξων - Παπικών - Αγγλικανών προς της Συγκλήσεως της Μεγάλης Ορθοδόξου Συνόδου - το 2013 έχουν περατωθεί. 

*Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές των θεολογικών Σχολών Αθηνών και Θεσσαλονίκης έχουν παραδώσει εις τον ίδιο κ. Βαρθολομαίο τις ανατεθείσες εις αυτούς εργασίες περί της Συνόδου αυτής.

*Τακτικές είναι οι μυστικές συζητήσεις των εξουσιοδοτημένων Μητροπολιτών και άλλων των Πατριαρχείων και κυρίως του της Κωνσταντινουπόλεως μετά των στενών κύκλων των Παλαιοημερολογητικών Παρατάξεων π.χ του Καλλινίκου και άλλων. 

*Πολλοί Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας όπως ο Βαρνάβας Νεαπόλεως, ο Χρυσόστομος Μεσσηνίας, ο Ιγνάτιος Δημητριάδος καθώς πολλοί άλλοι άλλων βαθμών Ιερωμένοι μεταβαίνοντες κυρίως εις το εξωτερικό όπου και αν κηρύττουν εκεί αναφέρονται ανεπιφυλάκτως και άνευ προσχημάτων στις μεγάλες και σαρωτικές αλλαγές που έρχονται σ’ όλα τα επίπεδα της Εκκλησίας μας. Το αυτό διαπράττουν οι «Ορθόδοξοι» Ιεράρχες του εξωτερικού σε υπερθετικό βαθμό συνοδεύοντας τους λόγους των και με πράξεις δηλ. συλλείτουργα, συμπροσευχές, κλπ, μετά των Παπικών, Αγγλικανών κ.α. όπως ο Αρχ/πος Αυγουστίνος Γερμανίας, Ιταλίας Γεννάδιος, ο Αγγλίας, και άλλοι. 

*Μυστικές Συναντήσεις Ορθοδόξων Παπικών Αγγλικανών κ.α. συνεχίζονται σε Ιερές Μονές, Ιερούς Ναούς εντός και εκτός Αγίου Όρους, ως και αλλού, με κύριο θέμα αυτών τις επερχόμενες Εκκλησιαστικές σαρωτικές αλλαγές κατόπιν της Συγκλήσεως της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου εντός του 2013, όπως εις: την αγιορειτική Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, I. Μονή Κύκκου Κύπρου, I. Μονή Διονυσίου Ολύμπου Κατερίνης, Ι.Μ. ΕΣΣΕΞ Αγγλία, Παπική Μονή Μποζέ, I. Μονή Δοβρά Βερροίας, Διορθόδοξο Κέντρο Κολυμπάρι Κρήτης, Διορθόδοξο Κέντρο Σαμπεζύ Ελβετίας ως και αλλού.

*Μυστικές Συναντήσεις Μητροπολιτών, Ηγουμένων, Επισκόπων, βοηθών αυτών ως και άλλων, από κοινού του Παλαιού και Νέου Ημερολογίου προς εξεύρεση κοινής Συμφωνίας ενός νέου σχήματος μεταξύ Παλαιού και Νέου Ημερολογίου που το τελικό ΣΧΗΜΑ θα προκύψει κατά την Σύγκληση της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου το 2013. Κατά αυτήν, ακόμη θα συζητηθεί και η εισαγωγή ενός Νέου Εκκλησιαστικού Ημερολογίου!!! 

*Μυστικές επισκέψεις ανωτάτων Στρατιωτικών Αξιωματούχων του ΝΑΤΟ εις I. Μονές του Παλαιού Ημερολογίου με θέματα έχοντα σχέση με την Εκκλησία. Κατά τις συναντήσεις = επισκέψεις αυτές πάντα «τυχαίως»... παρευρίσκονται και κάποιοι ανώτατοι Ιεράρχες του Νέου Ημερολογίου.

*Μυστικές Συναντήσεις εις τα ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΑ Κέντρα ΝΑΤΟ Θεσσαλονίκης της I. Μονή Βλατάδων, ως και εις Βάρνα Βουλγαρίας με θέματα εκκλησιαστικά και μη έχοντα σχέση με την προετοιμασθείσα Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο του 2013. Εις αυτές τις Συναντήσεις πάντα παρίστανται και Ιεράρχες εξουσιοδοτούμενοι υπό του Φαναριού και φυσικά μονίμως προερχόμενοι εκ των Μητροπόλεων των Νέων Χωρών.

*Μυστικές μεταβάσεις δέκα πέντε από αρχάς του 2012 έως σήμερα Αγιορειτών Ηγουμένων εις το Βατικανό και κλείσιμο εκεί Μυστικών δεσμευτικών Συμφωνιών για το Άγιον Όρος, μετά των ανωτάτων αξιωματούχων του Πάπα!!! Τακτικά μεταβαίνουν εκεί οι δύο γνωστοί στους πάντες Ηγούμενοι: Εφραίμ I. Μονής Βατοπεδίου και ο πρώην Ηγούμενος της I. Μονής Ιβήρων Ιερ/χος Βασίλειος Γοντικάκης. Λέγεται δε από πολλούς αγιορείτες ότι πίσω από κάθε σοβαρό θέμα που προκύπτει έως σήμερα στο Άγιον Όρος είναι πάντα ο Βασίλειος Γοντικάκης!!! 

*Τακτικές επισκέψεις αντιπροσωπειών Παπικών, Αγγλικανών, αξιωματούχων της Αμερικανικής Βουλής, Αμερικανών Προέδρων, Αμερικανών διπλωματών, Στρατιωτικών, Ευρωκοινοτικών Παραγόντων εις τις L Μονές Αγίου Όρους όπως εις την I. Μ. Βατοπεδίου, Ι.Μ. Ιβήρων, Ι.Μ. Εσφυγμένου (παλαιά), ως και εις I.Μονές εκτός Αγίου Όρους Νέου και Παλαιού Ημερολογίου π.χ. Ι.Μ. Διονυσίου Διονυσίου Ολύμπου με σκοπό την σύναψη συμφωνιών αφορώντων θεμάτων Εκκλησίας, Αγίου Όρους κλπ. Τακτικώτεροι είναι όλοι αυτοί και εις τα Πατριαρχεία και κυρίως εις το της Κωνσταντινουπόλεως. Εις την λίστα αυτών που επισκέπτονται το τελευταίο είναι και ανώτατοι Τούρκοι αξιωματούχοι. Από το έτος 2012 πολύ τακτικός επισκέπτης εις τα Πατριαρχεία είναι και ο πρώην Πρωθυπουργός της Αγγλίας Τόνυ Μπλερ, ο οποίος έχει συστήσει ένα Ίδρυμα παγκόσμιας δραστηριότητας προς σκοπό την χρηματοδότηση Πατριαρχείων, I. Μητροπόλεων και άλλων. Αυτός συνεργάζεται και με Μητροπόλεις της Ελλαδικής Εκκλησίας. 

*Τακτικές επίσημες επισκέψεις εκπροσώπων του Βατικανού εις Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας, όπως και εις αυτόν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - από το 2008 - με κλείσιμο Συμφωνιών περί της επισκέψεως του Πάπα εις την νήσο Πάτμο, Αθήνα, Άγιον Όρος!!! η πιλοτική κατάργησις του ΑΒΑΤΟΥ του Αγίου Όρους δηλ. - αρχικά εις Ι.Μ. Βατοπεδίου και Ι.Μ. Ιβήρων - με σύμφωνη πάντα γνώμη και των δύο «επωνύμων» - γνωστών Αγιορειτών Ηγουμένων ως και τινών άλλων (δηλ. Εφραιμ, Βασιλείου Γοντικακη κ.α.). Η επίσκεψη του Πάπα συμφωνήθηκε επισήμως ακόμη όσο ήταν στη ζωή ο Αρχ/πος Χριστόδουλος Παρασκευαϊδης. Γνωστά μας είναι τα πρακτικά εκείνα της τότε κλεισθείσης Συμφωνίας περί της επισκέψεως του Πάπα εις Πάτμο, Αθήνα, Άγιον Όρος, κλπ, επί των ημερών του Χριστοδούλου

Μην ξεχνούμε ότι και αυτός παρά την τότε αντίθετο γνώμη της τότε Ιεράς Συνόδου μετέβη μόνος του εις το Βατικανό όπου και «έκλεισε» κάποιες Συμφωνίες οι οποίες και έγιναν γνωστές κυρίως διά του εκκλησιαστικού δημοσιογραφικού τύπου. (Ορθόδοξος Τύπος κ.α.). 


Βέβαια και πάλι «τυχαίως» σε εκείνη την επίσκεψη του Χριστόδουλου στο Βατικανό, συναντήθηκε και με τον τότε παρευρισκόμενο εκεί, Ισραηλινό Πρωθυπουργό!!! Μην ξεχνούμε ότι ο Χριστόδουλος ήταν εκείνος που ανέλαβε την υποχρέωση, κατά την μετάβασή του εις το Πατριαρχείο της Μόσχας να πείσει τον τότε Ρώσσο Πατριάρχη Αλέξιο να δεχθεί τον Πάπα Ιωάννη. Από την επίσκεψη του Χριστόδουλου εις το Βατικανό άνοιξε ο δρόμος ώστε οι Μητροπολίτες και άλλοι Ιερωμένοι να πηγαινοέρχονται στο Βατικανό λες και κάνουν βόλτα στον καλύτερό τους φίλο...

*Μεταβάσεις Αγιορειτών και καθηγητών Πανεπιστημίων Θεολογικών Σχολών Θεσσαλονίκης και Αθηνών ως και άλλων εξουσιοδοτημένων υπό του Βαρθολομαίου, εις το Διορθόδοξο Κέντρο Σαμπεζύ εις Ελβετία, προς προετοιμασία του κοινού εορτασμού του ΠΑΣΧΑ Ορθοδόξων και Παπικών. Προ ετών συμφωνήθηκε εις την I. Μονή Κύκκου όπως εορτάζεται το Κοινό Πάσχα εκάστη δεύτερη Κυριακή του Απριλίου κάθε έτους!!!

*Τακτικές Συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών κυρίως των Ορθοδόξων Ιεραρχών μετά «επωνύμων» Αγιορειτών για το θέμα της καταργήσεως κάποιων αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας, διότι προφανώς ενοχλούν τους Παπικούς εις την ένωση των μετά των Ορθοδόξων!!! Τόποι συναντήσεως I. Ναού Αγίου Γεωργίου Βενετίας στην Ιταλία, Ι.Μ. Χρυσοπηγή Αττικής, Ι.Μ. Κύκκου Κύπρου. 

*Έχουν ατονίσει τα πνευματικά «νεύρα» των Ηγουμένων και Ηγουμενισσών I. Μονών, Κελλιών «ΕΛΙΤ» του Αγίου Όρους που χάριν της «κακής» υπακοής των εις τον εκάστοτε Πατριάρχη, Μητροπολίτη τους, έχουν φιμώσει το άγιο στόμα αυτών ενώπιον των δεκάδων υπ’αυτών γενομένων έως τώρα ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ της Ορθοδόξου Πίστεως, μετά των Παπικών κ.α. Αυτοί, οι Ηγούμενοι κλπ., ως λέγουν «αναπαύονται» στις ευλογίες που παίρνουν από το Φανάρι ... διότι έτσι θα σωθούν ....

*Εις την I. Μονή Κύκκου δοκιμαστικά έγινε - αρχάς Μαρτίου 2013, - η τέλεση της ΚΟΙΝΗΣ «θείας Λειτουργίας» των τριών Μονοθεϊστικών θρησκειών δηλ. Χριστιανισμού, Μουσουλμανισμού, Ιουδαϊσμού!!!, όπως και η ανάγνωση του ΚΟΙΝΟΥ κειμένου των τριών Μονοθεϊστικών θρησκειών, μετεχόντων Αγιορειτών και Ιεραρχών της Ελλαδικής Εκκλησίας!!!

*Παράδοσις του Αυτοδιοικήτου του Αγίου Όρους!! Η απόφασις αυτή ελήφθη κατόπιν διπλής Συνάξεως της Ιεράς Κοινότητος, εντός του 2013, και παράδοσις αυτού εις την από το 2010 διορισθείσα και λειτουργούσα επιτροπή υπό γνωστών Πανεπιστημιακών Καθηγητών, Ακαδημαϊκών, Πολιτευτών εχούσης ως Πρόεδρο τον εκάστοτε Υπουργό εξωτερικών, ο «Προσωπικές ...» χρηματοδοτήσεις ... τουλάχιστον δέκα πέντε Αγιορειτών Ηγουμένων, αφού βέβαια αυτοί μετά των εμπίστων αυτών υποτακτικών μοναχών και άλλων, ως και των «πρώτων» της νυν I. Κοινότητος μετέβησαν μυστικώς έκαστος χωριστά εις το Βατικανό. Αυτές οι μεταβάσεις έλαβαν χώρα από το 2012 έως σήμερα ... δηλ. προ του νέου Ιησουίτη Πάπα Φρανκίσκου Ά !!!... 

*Κατάληψις των περισσοτέρων Παλαιοημερολογιτικών παρατάξεων υπό Μασσόνων υψηλοβάθμων Ιερωμένων και λαϊκών αποτελούντων τα Προεδρεία, τα Σωματεία αυτών. Η θέσις κάποιων εξ’αυτών των Αρχιεπισκόπων του ΠΗ/γίου είναι δεινή

*Μυστικές συμμετοχές Ιεραρχών ως του Βαρνάβα Νεαπόλεως και Φαναριωτών εις Διεθνή Βαλκανικά FORUM Θεσσαλονίκης (7-9 Φεβρουάριου 2013) και Βάρνα Σόφιας ως και άλλου με θέματα: Διεύρυνση Συνόρων των Βαλκανίων, Ομοσπονδιοποίηση Ελλάδος - Τουρκίας, εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, Σύγκλησης της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου, Κατάργησις κρατών και υπαγωγή αυτών εις Κοινοπολιτείες Ομοσπονδιακών Κρατών, Εκκλησιαστικές ριζικές αλλαγές, όλα δε αυτά και άλλα εις τα πλαίσια της Νέας Εποχής και Νέας Τάξεως. Στο άνω αναφερόμενο FORUM της Θεσσαλονίκης που έλαβε χώρα εις το HOTEL MET ήταν παρόντες του Εβραϊκού Οίκου Ροκφέλερ, ομιλητές ο Γεώργιος Παπανδρέου ο οποίος και πρότεινε την ανάγκη πλέον της εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, επίσης ομιλητής ήταν και ο γνωστός φιλότουρκος Γιάννης Μπουτάρης ( Σημ * Που τον βγάλανε πάλι οι Θεσσαλονικείς στις δημοτικές εκλογές του 2014 , δήμαρχο για την πόλη τους....είμαστε άξιοι της μοίρας μας. )


  

*Συνεχίζονται οι διώξεις Ιερωμένων υπό των γνωστών Οικουμενιστών και Φιλοπαπικών Μητροπολιτών διότι αυτοί διαμαρτύρονται ενάντια αυτών για θέματα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ υπ’ αυτών της Ορθοδόξου Πίστεως για όσα αυτοί στα φανερά και κρυφά διαπράττουν κατά την εκκλησιαστική αυτών κοινωνία με κάθε αιρετικό Παπικό, Αγγλικανό κ.α. Αυτοί π.χ. είναι οι Μητ/τες Βεροίας Παντελεήμων, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Ιγνάτιος Δημητριάδος, Ιωήλ Αλμωπίας και δεκάδες άλλοι!!! 

Είναι αυτοί που αρνούνται να ομολογήσουν δημοσίως ότι ο Οικουμενισμός είναι ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΣ. Το αυτό δεν τολμούν να ομολογήσουν δημοσίως και όλοι σχεδόν οι αγιορείτες Ηγούμενοι διότι φοβούνται τις ποινές που θα τους επιβληθούν από το Φανάρι όταν αυτό «πληροφορηθεί» ότι αυτοί προέβησαν σε τέτοιες δηλώσεις. Και μέσα στο Αγ. Όρος γίνονται παρόμοιες «διώξεις» απλών μοναχών όταν αυτοί «τολμήσουν» να θίξουν ακόμα και ένα επίσημο ξένου θρησκεύματος επισκέπτη έστω και αν αυτός είναι Αγγλικανός!!! 

Θυμηθείτε όταν μετά το Πάσχα του 2012 επισκέφθηκε το Άγιον Όρος ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος, όταν αυτός ανήλθε κατόπιν αδείας αυτής της Ιεράς Κοινότητος εις τον Δεσποτικό θρόνο, εν ώρα γενομένης Θείας Λειτουργίας εις I. Ναό του Πρωτάτου εις Καρυές ! Θυμηθείτε ότι αυτός ο αιρετικός ευλόγησε και την Τράπεζα που παρετέθει εις Αγιορείτικη Μονή και δεν ετόλμησε ούτε ένας εκ των Μοναχών της εκεί Μονής να διαμαρτυρηθεί! εκτός από έναν που και αυτός ήταν εκεί «φιλοξενούμενος». Τέλος δε, ο γνωστός «άγιος» Αγιορείτης Ηγούμενος της άνω αναφερόμενης Μονής που αντ’αυτού «ευλόγησε» την Τράπεζα ο Αγγλικανός, εκδίωξε εκτός Αγίου Όρους τον «ανυπότακτο» εκείνο μοναχό ... που τόλμησε και γύρισε την πλάτη του εις τον Αγγλικανό Αρχιεπίσκοπο. Έτσι πολεμούν οι Ιερωμένοι υπέρ της Ορθοδοξίας και έτσι υπερασπίζονται αυτήν; 

*Εισδοχή πολλών Μητροπολιτών Παλαιού και Νέου Ημερολογίου ως νέα μέλη εις την Μασονική Αθηναϊκή Λέσχη, ως και σε άλλες Λέσχες και Στοές του εξωτερικού π.χ. «ΑΙΩΝ» Γαλλίας, Μασσονικό Τάγμα της Λυών, «ΑΛΠΙΝΑ» της Ελβετίας, «ΑΜΠΑΝΤ», «ΧΟΥΛΟΥΣ», «ΧΑΧΙΚΑΤ» Τουρκίας, «ΛΑΪΟΝΣ» Ελλάδος ως και άλλων. Οι υψηλόβαθμοι Ιερωμένοι και δη οι από Χριστοδούλου Παρασκευαϊδη έως σήμερα ανερχόμενοι εις τους Δεσποτικούς θρόνους ως και οι βοηθοί αυτών Επίσκοποι ας ΔΗΛΩΣΟΥΝ επ’άμβωνος των Εκκλησιών προς τα χριστεπώνυμα αυτών πληρώματα ότι δεν ανήκουν εις την Μασσονία, Ρόταρυ, Λάϊονς ως και σε άλλα Μασσονικά Τάγματα Ελλάδος και Εξωτερικού. 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ - ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ

ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ - ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

 
*Όλοι οι υποψήφιοι Ιεράρχες για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο της Ελλάδος το 2008 μετά τον θάνατο του Αρχ/που Χριστόδουλου επισκέφθηκαν και έδωσαν «συνεντεύξεις» εις τις εδώ Ξένες Διπλωματικές Πρεσβείες Αμερικής, Ισραήλ, Αγγλίας προκειμένου να «εγκριθούν» υπ’ αυτών ακόμη και ως μελλοντικοί υποψήφιοι είτε για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο είτε να μεταβούν μελλοντικώς σε νέες Μητροπόλεις. Μάλιστα δε τότε - 2009 κάποι εξ’αυτών των υποψηφίων Μητροπολιτών μετέβησαν εις την Αμερική και Ισραήλ όπου και είχαν προσωπικές συναντήσεις με τους εκεί Προέδρους και Πρωθυπουργούς των χωρών αυτών προκειμένου να «εγκριθούν» επί το ασφαλέστερον ! 

*Έγιναν ήδη μυστικές Συμφωνίες από τον Φεβρουάριο του 2013 μεταξύ του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του νέου μέλλοντος ν’ ανέλθει εις την πολιτική εξουσία ως προεδρεύων της Τριμερούς Συμμαχίας = τρικομματικής εξουσίας δηλ. του Αλεξ. Τσίπρα, μετά την προηγηθείσα «έγκριση» και αυτού υπό της Αμερικανικής εξουσίας και του Διεθνούς Σιωνιστικού Λόμπυ που εδρεύει εις τον Λευκό Οίκο Ανοχής ... Στις 20 Οκτωβρίου 2012 αυτός μάλιστα συναντήθηκε μετά του Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου εις το Αγιορείτικο Ξενοφωντινό Μετόχι εις το Ακριτοχώρι όπου οι εκεί Μοναχές του απέδωσαν τιμές αρχηγού ... 

Οι συμφωνίες Ιερωνύμου - Τσίπρα αφορούν: χωρισμό Εκκλησίας και Πολιτείας, αφού αλλάξει το Σύνταγμα της Χώρας, ανάληψη πληρωμής των Ιερέων υπό της Εκκλησίας, παροχή πολλών περισσότερων δικαιωμάτων εις τους αλλόθρησκους μετανάστες καθώς και στους ομοφυλόφιλους!!! 
  
*Βίντεο σχετικά με το θέμα : Δευτέρα 8 Φλεβάρη 2010. Ο 52χρονος Διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος» και του «Ορθόδοξου Τύπου» κος Γεώργιος Ζερβός , καταγγέλλει την Ορθόδοξη Ελλαδική Εκκλησία και τους Απάτριδες Δεσποτάδες της ότι καταστρέφουν την Ελλάδα, αποδεχόμενοι την απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας στους πρώην λαθρομετανάστες.......

 

Συνέχεια........

Ήδη, από Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου ακόμη «προστατεύεται» το «κοσσούρι ...» εκείνων των Ιερωμένων που ήδη ο αριθμός των έχει πληθυνθεί και λειτουργούν μέσα στην Εκκλησία ... Από τότε ακόμη είχε συσταθεί ειδική Επιτροπή άνω των δώδεκα Μητροπολιτών που χαρακτήρισαν το «κοσσούρι» των Ιερέων ως «προσωπικό δεδομένο» και άρα προστατευόμενο από τους Πολιτειακούς Νόμους!!!

Τότε ο Χριστόδουλος κατόπιν πιέσεως κάποιων Ιερωμένων ανέλαβε την κάθαρση της Εκκλησίας και επεράτωσε με αυτή όταν ετιμωρήθη ένας και μόνο Μητροπολίτης ο οποίος είχε τραπεζικές καταθέσεις για τα γηρατειά του 1 δις δραχμές. Και αυτό το θέμα είναι ξεχασμένο ... 

* Σχετικό δημοσίευμα για την συγκεκριμένη υπόθεση.....Εκτός των φυλακών Κορυδαλλού είναι από χθες ο πρώην μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων Μπεζενίτης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια κάθειρξη για απάτη, έμεινε στη φυλακή μονάχα 1 χρόνο και σήμερα αποφυλακίστηκε ...

Δείτε το Video.... Όπως είχε δηλώσει τότε...έκανε οικονομίες ενός δισεκατομμυρίου δραχμών...για τα γεράματά του. 

Ο κ. Παντελεήμων αποφυλακίστηκε υπό όρους, σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιώς (835/2009) επειδή όπως λένε συμπλήρωσε κιόλας το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα κράτησής του. Ο πρώην μητροπολίτης Αττικής καταδικάστηκε τον Ιούνιο του 2008 από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε εξαετή ποινή κάθειρξης, χωρίς αναστολή και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.  Πηγή

Συνέχεια.....

*Από αρχάς του 2013 άρχισαν οι μυστικές διαβουλεύσεις των νέων υποψηφίων Μητροπολιτών για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Έτσι οι υποψήφιοι: Ιγνάτιος Δημητριάδος, Σύρου Δωρόθεος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος και Νικόλαος Μεσογαίας ασκούν πιέσεις προς τον Αρχιεπίσκοπο (Μητροπολίτη Αθηνών) Ιερώνυμο προκειμένου να παραιτηθεί ... Εκ των τεσσάρων άνω υποψηφίων δύο είναι οι επικρατέστεροι, ο Ιγνάτιος και ο Χρυσόστομος ... Ο ένας εκ των δύο εκλέγεται Αρχιεπίσκοπος πάσης Ελλάδος και ο άλλος εκλέγεται ως Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, καθόσον ο νυν Αμερικής πρέπει και αυτός ν’αποχωρίσει... 

*Πραγματοποιήθηκε κοινή Συμφωνία του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Θεοφίλου μετά των εκεί Παπικών, όπως το 2013, γίνει κοινός Πασχάλιος εορτασμός δηλ. Ορθοδόξων και Παπικών, ώστε να ακολουθήσει, μετά την Σύγκληση της Μεγάλης πανορθοδόξου Συνόδου, η οποία θα συγκριθεί εντός του 2013, και ο κοινός Πασχάλιος εορτασμός Ορθοδόξων - Παπιστών εις όλο τον κόσμο από το 2014. 

*Καθιερώθηκε πλέον η υπό των Ορθοδόξων Ιεραρχών και στην Ελλάδα η τέλεση των Ορθοδόξων Μυστηρίων δηλ. Γάμου, Κηδειών, Μνημόσυνων ως και άλλων ιερατικών τελετών υπέρ των Μασσόνων. Απλά ανεμποδίστως και ανεξελέγκτως η εκκλησία ΕΥΛΟΓΕΙ τους Μασσόνους. Έτσι οι: Άνθιμος Θεσσαλονίκης, Ιγνάτιος Βόλου, Παντελεήμων Βεροίας, Ιωήλ Αλμωπίας, Χρυσόστομος Μεσσηνίας και άλλοι πολλοί είναι αυ¬τοί που ευλογούν τα τέκνα του Μ.Α.Τ.Σ. = Εωσφόρου.

*Οι Μασσόνοι συνηθίζουν για να μη δίνουν αφορμή σχολίων εις τους συμπολίτες τους να τελούν τους γάμους των εις άλλες Μητροπόλεις π.χ. όπως πολλοί έως τώρα Μασσόνοι της Εδέσσης και Νάουσας ... Αυτοί κατόπιν «τελούν» τους γάμους των εις τις Στοές άλλων πόλεων πλην των Στοών των πόλεών των όπως π.χ. εις την Στοά ΦΙΛΙΠΠΟΣ της Θεσσαλονίκης ... φυσικά όταν οι Μητροπολίτες Βεροίας Παντελεήμων και Αλμωίας Ιωήλ όταν μιλούν για τους εκτός Εκκλησίας αιρετικούς εννοούν τους ψευδομάρτυρες του Χιλιασμού, τους Παλαιοημερολογίτες, και όσοι δεν τους μνημονεύουν εκκλησιαστικούς. Για τους Μασσόνους ούτε λέξη δεν τολμούν να πουν...

*Δείγμα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των Ιεραρχών είναι: η μέγιστη και εκκωφαντική ΣΙΩΠΗ αυτών έναντι των παλαιών εχθρών της Ορθοδοξίας δηλ. των Μασσόνων. Καταργήθηκε «σιωπηρώς» η άλλοτε υπάρχουσα δεινή αντιπαλότητα Ορθοδόξου Εκκλησίας και Μασσονίας. Άλλοτε η Μασσονία ήταν ο μεγάλος εχθρός της Ορθοδοξίας. Από του Αρχ/που Χριστοδούλου οι Μητροπολίτες αποδέχονται τους Μασσόνους ως πιστά μέλη της Εκκλησίας!!! αφού εμπράκτως μεταδίδουν εις αυτούς την θεία Κοινωνία κατά την θεία Λειτουργία όποτε αυτή τελείται. Ούτε ένας εκ των υψηλοβάθμων της Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν τολμάει πλέον δια εκκλησιαστικής αυτού εγκυκλίου να αφορίσει τους Μασσόνους και την Μασσονία!!! Ευτυχώς που υπάρχει η από πολλών ετών ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ αυτών γενόμενος υπό του Κυπρίου Μητ/του Κυπριανού.

*Τακτικές συμμετοχές - παρουσίες υψηλοβάθμων Ορθοδόξων Ιεραρχών και κυρίως του κ. Βαρθολομαίου εις τις Εβραϊκές Συναγωγές των ΗΠΑ (έτος 2012) και χαιρετιστήριες ομιλίες του εντός αυτών παρουσία εκεί υψηλόβαθμων του Σιωνιστικού Λόμπυ. Κάνει τα πάντα ο Βαρθολομαίος για να τους προσεγγίζει αποκαλώ- ντας τους «αδέλφια εν Χριστώ...», όταν αυτοί οι πρωτοκλασάτοι Ραββίνοι μπροστά στα τηλεοπτικά διεθνή μέσα απαξιούν να του δώσουν και αυτό το χέρι τους!!! Οι Ραββίνοι εμμένουν στην θέση τους ότι σύντομα έρχεται ο ΜΕΣΣΙΑΣ, αυτή δυστυχώς είναι και άποψη που κηρύσσεται διά κήρυγμα των υπό πολλών Ορθοδόξων Ιερέων, τελευταίως, εντός των I. Ναών.
*Λειτουργία γραφείων στο εξωτερικό υπό των Αγιορείτικων Μονών Μεγ. Λαύρας, Βατοπεδίου, Ιβήρων Σιμωνόπετρας, προς προσέλκυση αλλοδαπών Τουριστών εις το Άγιο Όρος εις τα πλαίσια του Ευρωπ. Προγράμματος: «Ανταλλαγής και Προθώθησης του θρησκευτικού Τουρισμού». Στο οικονομικό αυτό «πακέτο» έπεσαν με υπερβάλλοντα ζήλο χάριν των οικονομικών κερδών και οι πλείστοι των Ιεραρχών της Ελλαδικής Εκκλησίας και οι πλαισιώνοντες αυτούς επιχειρηματίας, εταιρείες τουρισμού κ.α., διότι υπάρχουν πολλά οφέλη και οικονομικά κέρδη ... Οι ίδιοι και οι ίδιοι: Άνθιμος Θεσσαλονίκης, Βεροίας Παντελεήμων, Ιγνάτιος Δημητριάδος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Ζακύνθου Χρυσόστομος Βαρνάβας Νεαπόλεως και πάρα πολλοί άλλοι ...

*Σύνδεση σχεδόν όλων των Αγιορείτικων Ιερών Μονών με το Διαδίκτυο = Internet, από το 2004

*Τακτικές μεταβάσεις Αγιορειτών Ηγουμένων ως του Εφραίμ, Βασ. Γοντικάκη, Ελισαίου ως και πολλών «λογιών» Γερόντων από το Αγιώνυμο Όρος εις διάφορες Διεθνείς Συναντήσεις Οργανισμών όπως: ΕΛΙΑΜΕΠ, Ιδρυμα Γεωργ. Παπανδρέου, Οικουμενιστικό Κέντρο Μποζέ, Οικονομικά Κέντρα Μέσης Ανατολής, Ακαδημία «Παγκόσμιας Διακυβερνήσεως» Ιταλίας, Διαθρησκειακές Συναντήσεις Μόσχας, Διεθνή και Βαλκανικά FORUM Ελλάδος - εξωτερικού, κ.ο.κ. Αυτοί μεταβαίνουν σ’αυτά ως μέλη ή και ως ομιλητές εν’όψει των επερχομένων συντόμως μεγάλων εθνικών και εκκλησιαστικών αλλαγών. 

*Κλείσιμο «κλειστών Συμφωνιών» υπό Αγιορειτών Ηγουμένων και «λογίων» Γερόντων ... μετά των Παπικών για την επίσκεψη του Πάπα εις Ελλάδα, Άγιον Όρος, ως και η πιλοτική κατάργησις του ΑΒΑΤΟΥ εις Άγιον Όρος.

*Σύναψη Οικονομικών Συμφωνιών μετά Μουσουλμανικών Κρατών και Εταιρειών που εκπροσωπούν αυτά σε θέματα: χρηματοδοτήσεων, προηγούμενης Τεχνολογίας, Τηλεπικοινωνίας, Φωτοβολταϊκών και Αιολικών πάρκων, προϋπολογισμού δισεκατομμυρίων ευρώ. Υψηλόβαθμοι Ιεράρχες, Ηγούμενοι εντός και εκτός Αγίου Όρους, εκτός από τέλειοι δημοσιοσχεσίτες έχουν εξελιχθεί και σε τέλειους διαπραγματευτές μεγάλων Εμπορικών Συμφωνιών όπως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Μητ/της Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμος, ο βοηθός Επισκόπου Γαβριήλ Παπανικολάου και άλλοι πολλοί. 

*Τακτικές ανεπίσημες ομαδικές μεταβάσεις υψηλοβάθμων Ελλήνων και ξένων Μασσόνων, Ιλλουμινάτι, Ιπποτών της Μάλτας, εις Αγιορείτικες Μονές για δήθεν προσκύνημα και λήψη εκεί αποφάσεων και επί θρησκευτικών θεμάτων πλην των εθνικών και οικονομικών, πάντα βέβαια «κεκλεισμένων των θυρών». Έτσι δέχονται τέτοιους επισκέπτες οι I. Μονές Βατοπεδίου, Ιβήρων, Σίμωνος Πέτρας ως και κάποια επώνυμα κελλιά ! Εν τω μεταξύ ακόμη ν’αποκαλυφθεί το όνομα του υψηλόβαθμου εκείνου Ιεράρχη που είναι «αρχηγός» των Ιλλουμινάτι στην Ελλάδα και περί του οποίου έγραψαν αρχάς 2013 δεκάδες εφημερίδες, έντυπα και ανήρτησαν εις τις σελίδες της πολλά sites του Internet. 

Η «Εκκλησία» ως συνήθως διά του Αρχιεπισκόπου Μητ/του Αθηνών, ΣΙΩΠΑ!!! χάριν των Ιουδαίων ...

*Οικονομική υποστήριξη των υποψηφίων Μητροπολιτών νέων και παλαιών προς την εκάστοτε επιχειρούμενη υπ’αυτών αναρρίχηση σε Μητροπολιτικούς θρόνους, από Αγιορείτικες Μονές καθώς και από θρησκευτικούς Συλλόγους π.χ. ΛΥΔΙΑ Φιλιππησία, ΖΩΗ, ΜΚΟ «ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ» της Ι.Μ. Αγ. Διονυσίου Ολύμπου κ.α.

*Συνεχής άντλησης μεγάλων οικονομικών πόρων υπό Αγιορείτικων I. Μονών, I. Μητροπόλεων, Εκκλησιών, Εκκλησιαστικών και Μητροπολιτικών ΜΚΟ πλην της Ευρ. Ένωσης και υπό: ΠΣΕ, θρησκευτικών Διευθύνσεων ΟΗΕ, ΝΑΤΟ και άλλων Διεθνών Οργανισμών. 

*Συστάσεις ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) υπό των I. Μητροπόλεων για άντληση κυρίως από Ευρωπ. «πηγές...» με σκοπούς όπως γράφουν εις τα καταστατικά των για σύσταση Διαθρησκειακών Συναντήσεων με εκπροσώπους άλλων «Εκκλησιών» π.χ. η ΜΚΟ Αγ. Παντελεήμων, υπό Μητ/του Θεσσαλονίκης μαζί με τριάντα μελη; όπως οι Μητροπολίτες (Νεαπόλεως, Λαγκαδά, Καλαμαριάς, ο Παντελεήμων Σκλάβος ... Μεταξύ δε αυτών είναι και πολύ αγαπητοί ... του Φαναριού π.χ. δικηγόρος Γ. Κουκουτσίδης και φυσικά και πολλοί Μασσόνοι..., όλοι Θεσσαλονικείς.

*Ανεξέλεγκτες υπερτιμολογήσεις για τις συντηρήσεις Αγειορείτικων !. Μονών, I. Κελλιών και άλλων κτισμάτων και εκτός Αγίου Όρους - Μετόχιων και όλες αυτές οι «κατασκευές ...» με χρήματα εκ των Ευρωπ. Προγραμμάτων. Κάποιες επώνυμες, I. Μονές εκ των «Χρηματοδοτήσεων ...» αυτών επενδύουν σε Ελληνικά και Ξένα Χρηματιστηριακά προϊόντα, αγοράζοντας μετοχές κυρίως ξένων εταιρειών που έχουν: αμυντικά όπλα, υψηλής τεχνολογίας όπως προηγμένα «μικροτσίπς» κ.ά. 

*Τακτικότατοι έλεγχοι του ΣΔΟΕ (Σώματος Διώξεως Οικονομικού Εγκλήματος) σε μεγάλες I. Μονές, I. Κελλιά, Μητροπόλεις και προς εντοπισμό οικονομικών ατασθαλιών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ υπ’αυτών και τελική επίτευξη «συμβιβασμών ...» μεταξύ των που γίνονται κάτω από το τραπέζι ... Το αυτό «παίζεται» και με μεγαλόσχημους Δημοσιογράφους π.χ. κ. Χαρδαβέλλα κ.α... σε σχέση του με συγκάλυψη Αγιορειτικών Σκανδάλων 

*Τακτικές συμμετοχές υψηλοβάθμων Ιεραρχών και άλλων εις τα ετήσια «μνημόσυνα» για το εβραϊκό ολοκαύτωμα των 600.000 Εβραίων εις Γερμανία, εις τη γνωστή εβραϊκή εορτή ΧΑΝΟΥΚΑ, τελουμένων αυτών εντός των εβραϊκών συναγωγών. Το 2013 εκπρόσωπος του Μητ/του Θεσ/νίκης ο πατ. Στέφανος Τόλιος συμμετείχε και εις την πορεία των Εβραίων Πλατεία Αριστοτέλους έως Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό εις ανάμνηση της επιβιβάσεως αυτών τότε 1944 εις τα Γερμανικά Στρατόπεδα!!

Ο ίδιος Μητ/της Άνθιμος έδωσε το παρόν του εις την γενομένη εορτή Ολοκαυτώματος την 17-3-2013 εις την Εβραϊκή Συναγωγή, παρέστη δε και ο πρωθ. Αντων. Σαμαράς ο οποίος κατόπιν εις το Hotel Makedonia Pallas ενώπιον των εδώ αφι- χθέντων, από το εξωτερικό, Ραββίνων, υποσχέθηκε ότι θα περάσει Νόμο στην «ελληνική ...» Βουλή με τον οποίο θα απαγορεύει να καταλαμβάνουν έδρες βουλευτών όσοι εξ’εκείνων αρνούνται το «Ολοκαύτωμα» των 6.000.000 Εβραίων. Φυσικά θα αποκλείονται και κόμματα όπως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Λέγεται ότι ο Αντ. Σαμαράς «έφαγε» και τα αυγά που του έρριξαν αγανακτισμένοι διαμαρτυρόμενοι Θεσσαλονικείς ... 

*Τακτικές είναι οι μεταβολές υψηλόβαθμων Ιεραρχών εις το Πανθρησκειακό Κέντρο ASTANA του Καζακστάν όπου εκεί με όλους τους μεταβαίνοντες εκπροσώπους των Μονοφυσιτικών Θρησκειών και άλλων π.χ. Ιν- δουιστών, Ουνιτών, Σιντοιστών κοκ, τελούν κοινές «Λειτουργίες ...», Συμπροσευχές εις τον εκεί υπάρχοντα ολόχρυσο Πανθρησκειακό ΝΑΟ!!! Τακτικοί λοιπόν εκεί οι Βαρθολομαίος, Αναστάσιος Αλβανίας, Αλεξαν- δρουπόλεως Άνθιμος και πολλοί άλλοι. (Η λεξη ASTANA με αναγραμματισμό γράφεται ΣΑΤΑΝΑ ... ο νων νοείτω...). 

Φωτό : O Πανθρηκσειακός ναός της παναιρέσεως του αντίχριστου οικουμενισμού στην πόλη ASTANA = SATANA στο  Καζακσταν..

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

*Δεκάδες είναι οι προτροπές των προοδευτικών Ιεραρχών προς τους Ιερείς αυτών ότι πρέπει ν’αλλάξουν συμπεριφορά, νοοτροπία σε θέματα όπως των σχέσεων του γάμου των ομοφυλοφίλων και άλλων σχετικών. Αλλοι δε εξ αυτών των ιεραρχών συνιστούν στους ιερείς των Μητροπόλεων των να βγάλουν τα μαύρα ράσα, να κόβουν τα γένια των διότι είναι αναχρονιστικά ... ακόμη τους προτρέπουν να φορούν και σορτσάκια το καλοκαίρι!!! 

*Δεκάδες είναι οι συμμετοχές Ιερωμένων, Ηγουμένων, «λογίων» κυρίως εκ του Αγ. Όρους και άλλων, εις διοργανώσεις υπό I. Ναών, Μητροπόλεων, Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος ως και υπό άλλων, αυτοί στις ομιλίες τους δεν τολμούν να αναφερθούν: εις την αίρεση του Οικουμενισμού, εις τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ των Ιεραρχών μετά των Παπικών, Αγγλικανών και άλλων. Αυτοί οι «λόγιοι Γέροντες» αρκούνται εις τα θέματα που έχουν σχέση μόνο με την Λατρεία, και την ΕΥΧΗ. 

Ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης λέει ότι: σε καιρό που κινδυνεύει η Ορθόδοξος Πίστη δεν μπορούμε να ησυχάζουμε ... και ότι στην δευτέρα Παρουσία ενώπιον του Κυρίου θα δώσει λόγο και αυτός ακόμη ο ζητιάνος που ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να υποστηρίξει την Ορθόδοξο πίστη του δεν το έκαμε ... Ξεχνούν ότι η Λατρεία και η Ορθόδοξος Ομολογία δεν εφαρμόζονται χωριστά

 
*Καθιερώθηκαν νέας Εκκλησιαστικής νοοτροπίας μέτρα υπό κάποιων Μητροπολιτών όπως για να μην ενοχλούνται οι Κυβερνώντες Πολιτικοί = Μασσόνοι, υπό του Λαού κατά τις μεγάλες θρησκευτικές εορτές π.χ. δοξολογία Αγ. Δημητρίου Θεσσαλονίκης την 26η Οκτωβρίου 2012, να εισέρχονται εις τους I. Ναούς κάποιοι λαϊκοί μόνο κατόπιν ειδικής προσκλήσεως


*Πολλοί Μητροπολίτες των Πατριαρχείων Αλεξανδρείας και Αντιόχειας άρχισαν ν’αποδέχονται πολλά κοπτικά απόκρυφα κείμενα όπου σ’αυτά υπάρχουν μεγάλες βλασφημίες για το πρόσωπο του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού μας ... 

Περί του τι έρχεται εις την Εκκλησία ΣΙΩΠΟΥΝ οι οι πάντες, αγιορείτης δε γνωστός Ιερομόναχος είπε εις τα πνευματικά παιδιά του: «αν γνωρίζατε το τι τσουνάμι έρχεται εις το Άγ. Όρος και εις την Εκκλησία δεν θα μπορούσατε να είσασθαν τόσο αναπαυμένοι...». Αλλος Αγιορείτης δε που ζει από χρόνια στο εξωτερικό δήλωσε «ότι εντός του 2013 θα συγκληθεί η Μεγάλη Ορθόδοξος Σύνοδος ... θα μείνουν 2-3 Μητροπολίτες στην Ορθοδοξία ... η Εκκλησία του Χριστού θα περιέλθει σε μεγάλη θλίψη ...». Ο γνωστός μας πατήρ Παϊσιος τον οποίον οι πάντες τον «χρησιμοποιούν» όπως αυτοί θέλουν, μάλιστα δε κάποιοι εξ’αυτών διεκδικούν και δικαστικώς τα πνευματικά των δικαιώματα των βιβλίων των όταν γράφουν για αυτόν τον Γέροντα. Ο π. Παϊσιος μίλησε και για το «πνευματικό κουκούλωμα» που κάνουν πολλοί «πνευματικοί» φασκιώνοτας πνευματικά τα πνευματικοπαίδια των ώστε αυτά να σιωπούν για θέματα Προδοσίας της Ορθοδόξου Πίστεως... 

Ο π. Παίσιος ήταν «πίσω» από την διακοπή του πνευματικού Μνημοσύνου του Πατριάρχου Αθηναγόρα όταν αυτή έγινε υπό των τριών Μητροπολιτών το 1973 δηλ. Αυγουστίνου Καντιώτη, Αμβροσίου Ελευθερουπόλεως, Παύλου Παραμυθίας και φυσικά όλων των τότε Αγιορειτών Ηγουμένων και Πατέρων. Το σχετικό κείμενο που αποκαλύπτει την συμβολή του περί διακοπής του Πατρ. Αθηναγόρα έγινε γνωστό εις ένα Συνέδριο που έλαβε χώρα προ ετών εις την I. Μονή Αγίου Νικοδήμου εις Γουμένιτσα. Το κείμενο, αυτό σήμερα είναι καλά «κεκαλυμμένο» υπό τινών ... ώστε αυτοί και η «Εκκλησία» να μη ταραχθούν από κάποια διακοπή Μνημοσύνου του Βαρθολομαίου. Δηλ. το 1973 αποκαλύπτει το κείμενο αυτό του π. Παϊσίου ότι ο Γέροντας ήταν αυτός που ενθάρρυνε πάρα πολλούς Αγιορείτες και κυρίως Ηγούμενους ώστε να προβούν εις την διακοπή του Μνημοσύνου του τότε Πατριάρχη Αθηναγόρα ... Σήμερα υπάρχει άλλος Γέρων Παίσιος που θα πράξει το αυτό έναντι του Βαρθολομαίου «ο οποίος ενεργεί ως Πάπας της Ανατολής ; » ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ προσευχόμενοι όπως ο Κύριος αναδείξει αυτόν που θα πράξει το αυτό αλλά και θα ηγηθεί του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ;. ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ ... δεν υπάρχει εις την μικρή μας αυτή αναφορά των όσων έως σήμερα έχουν συντελεσθεί παρασκηνιακώς αλλά και «επισήμως κεκλεισμένων των θυρών» ..., υπό των υψηλοβάθμων της Εκκλησίας, του Αγίου Όρους, των Ιεραρχών εκείνων - υποτακτικών προστατευομένων υπό του Φαναριού και κυρίως υπό αυτών των ιδίων των τιτουλαρίων Κωνσταντινουπόλεως και Μητροπολιτών εις το εξωτερικό ως και των Ξένων Μυστικών Υπηρεσιών εργαζομένων σιωπηρώς ... 

Αν σας δίναμε ακριβέστατες λεπτομέρειες όλων αυτών των ελάχιστων που προαναφέραμε, αυτές σε σελίδες θα μετρούσαν σε χιλιάδες. 

Το ΣΚΟΤΕΙΝΟ έργο που συντελείται υπ’αυτών ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ επαυξανόμενο σε κάθε είδους δράση, καθόσον όλοι αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ = παναιρετικοί Οικουμενιστές σε όποια θέση κι’αν ευρίσκονται έχουν περάσει στην Β' ΦΑΣΗ του Νεοεποχιτικού Προγράμματος, εντός της Εκκλησίας και Αγίου Όρους. Στο Αγ. Όρος το κακό έχει παραγίνει από κάθε άποψη ... 

Απευθυνόμασθε με όλη την αυτή μικρή μας ΑΝΑΦΟΡΑ, κατά το Γραφικό «τον δημοσίως αμαρταίνοντα δημοσίως να ελέγχεις», προς όλους εκείνους που αναζητούν την ΑΛΗΘΕΙΑ, που επιμελώς αυτήν κρύβουν οι Ιεράρχες, προς όλους εκείνους που έχουν, την καλή και ιερή ανησυχία μεταξύ τους για να πάρουν έστω μία μικρή γεύση αυτών που μυστικώς, παρασκηνιακώς και ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ έχουν προετοιμασθεί από δεκαετίας εις βάρος της Εκκλησίας μας, του Αγίου Όρους, του κατώτερου ιερού Κλήρου και πιστού Λαού. 

Κάποτε υπήρχαν «μπροστάρηδες» Ιεράρχες: Αρχ/της Χαραλ. Βασιλόπουλος, Αρχ/της Χριστοφ. Καλύβας, Ιερ/χος Μυτιληναίος, Μητ/τες: Αυγουστίνος Καντιώτης, Αμβρόσιος Ελευθερουπόλεως, Παραμυθίας Παύλος, Ειρηναίος Κασσανδρείας, Θεολόγος Λαρίσσης, που «ξεσήκωναν» τον λαό, ελέγχον τους Μασσόνους - αιρετικούς Πρωθυπουργούς, Βασιλείς, Βασίλισσες, Προέδρους Δημοκρατίας, Υπουργούς, ακύρωναν παράνομα και άνομα Διατάγματα, πρωτοστατούσαν με τον Λαό στους κοινωνικούς του αγώνες, «κόβαν» το μνημόσυνο των οικείων Μητροπολιτών των για λόγους Ορθοδόξου Πίστεως, έλεγχαν και τους Πατριάρχες Αθηναγόρα, Δημήτριο κ.ο.κ. 

Τέλος, δεν είχαν «τα μαρτύριά των και οι μαρτυρίες των» κατά των τότε ανόμων, παρανόμων των εντός και εκτός Εκκλησίας και Πολιτείας. Σήμερα όλοι εκείνοι οι ανώτατοι Ιεράρχες - Οικουμενιστές, προοδευτικοί, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... όποια θέση και εάν κατέχουν: 

1. Εκτός που ΣΙΩΠΟΥΝ από τον φόβο της Μασσονο-ιουδαϊκής Μαφίας που διοικεί την Ελλάδα και «Εκκλησία», κοιμούνται και με ανοιχτά τα μάτια ... ΓΓαυτούς ο λαός λέει: «όταν οι Δεσποτάδες ησυχάζουν ο Διάβολος κάθεται σταυροπόδι...». 

2. Εκτός των θεολογικών και «μεταπατερικών» δοξασιών των - Ιγνάτιος Βόλου. 

3. Εκτός των Εκκλησιαστικών - Βυζαντινών SHOWS - Σόουζ - που δίνουν τακτικά μεταβαίνοντας από θρησκευτική εορτή σε εορτή μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με πλήρη και πασιφανή υποκρισία μεταξύ των εδώ Ορθοδόξων κηρυγμάτων των και των Νεοποχίτικων τοιούτων όταν μεταβαίνουν στο εξωτερικό ευρισκόμενοι μεταξύ των παπικών, αγγλικανών και κατά την διάρκεια των Διαχριστιανικών, Διαθρησκειακών Συλλειτουργών, Συμπροσευχών, Συναντήσεων, τώρα αυτοί οι ίδιοι, με πρώτο τον «Πάπα της Ανατολής» κ. Βαρθολομαίο ... έχουν πάρει και παράνομες «κεκλεισμένων των θυρών» αποφάσεις εις το Φανάρι και άλλού πως θα συνετίζουν τους ανυπάκουους και ανυπότακτους εκείνους «ζηλωτές» και «ζηλωτεύοντες» Ιερωμένους και μη Αγ. Όρους και εκτός αυτούς ως και λαϊκούς που θ’αντισταθούν στις Νεοεποχιτικές - Νεο- ταξίτικες σαρωτικές Εκκλησιαστικές αλλαγές που θα επιβληθούν μετά την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο

4. Εκτός της τελέσεως και πολιτικών γάμων υπ’αυτών των Μητ/των όπως εντός της Ελλαδικής Εκκλησίας πρ. Μητ/του Κοζάνης Αμβροσίου Γιακάλη και τεσσάρων άλλων των Παλαιμάχων Πατριαρχείων. Εκτός .. εκτός ... εκτός ... και πολλών άλλων προδοσιών υπ’αυτών της Ορθοδόξου Πίστεως, όλοι αυτοί οι Ιερωμένοι σθεναρώς και αποφασιστικά εκτελούν πιστώς όσα ακόμη από του Μασσόνου Πατριάρχου Μεταξάκη έχουν σχεδιασθεί, διότι έτσι τους επιτάσσουν τα Μασσονικά Διευθυντήρια (Αχαρνών και Εξωτερικού), το ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΕ, το ΠΣΕ, ο Διεθνής και εν Ελλάδι Σιωνισμός = ΜΠΝΑΙΟΠΡΙΟ, και τα εκάστοτε πολιτικά ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ που είναι τοποθετημένα στις εκάστοτε Ευρωπ. Κυβερνήσεις μηδέ εξαιρουμένης και της κατ’επίφαση «ελληνικής» τοιαύτης Κυβερνήσεως ... 

Εις την Εκκλησία έχουν παραμείνει ακόμη κάποιοι υπέργηροι Μητ/τες και αυτοί κατά τους λοιπούς Νεωτεριστές = Οικουμενιστές πρέπει να απομακρυνθούν για να ανέλθουν εις τους Δεσποτικούς αυτών θρόνους οι νεώτεροι οι έχοντες σφόδρα την επιθυμία να εφαρμόσουν ταχύτατα τις σαρωτικές και ανατρεπτικές αλλαγές στην Εκκλησία αμέσως μετά την Σύγκληση της Μεγάλης Πανορθοδόξου Οικουμενικής Συνόδους = ψευδοσυνόδου το έτος 2013. 

Οι υπέργηροι αυτοί Μητ/τες είναι οι: Κατερίνης, Ιωαννίνων, Γρεβενών, Παραμυθίας, Καρπενησιού, Ηλείας, Γυθείου και ο Φλωρίνης. Το «Μασσονικό Διευθυντικό Κέντρο» που κατευθύνει και ελέγχει και αυτή την Διαρκή Ιερά Σύνοδο ήδη γνωρίζουν πως θ’απαλλαγούν απ’αυτούς που αποτελούν εμπόδιο και ποιους θα τοποθετήσουν στις θέσεις των, που φυσικά θα τους είναι πλήρως «υποτακτικοί» ακόμη περισσότερο εις τον Βαρθολομαίο ή εις τον αντικαταστάτη αυτού κο Θεόληπτο Ικονίου ή και ακόμη εις τον μεθεπόμενο αυτόν κ. Ελπιδοφόροϋ

Ήδη, δε, από τώρα ως Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος έχει «προετοιμασθεί»... για το 2020 ο νυν βοηθός του Ιερωνύμου Λιάπη, ο Επίσκοπος Γαβριήλ Παπανικολάου. Αυτοί θα είναι οι «Ιεράρχες» της «Νεοεποχίτικης και Νεοταξίτικης Γενιάς της Εκκλησίας» ΑΕ (ως Διοίκησης), διότι την πνευματική, επουράνιο Εκκλησία «και Πύλαι άδου ου καταισχύνουσιν Αυτήν»... Έως σήμερα από του Κυρού Χριστοδούλου Παρασκευαϊδη και του Ιερωνύμου Λιάπη τοποθετήθηκαν οι Μητροπολίτες του δικού τους «περιβάλλοντος», δηλ. του δικού τους «εσωτερικού κύκλου», όπως ο Βαρνάβας Νεαπόλεως, ο  Κομοτηνής και πολλοί άλλοι. Όλοι Οικουμενιστές και Νεωτεριστές όπως και οι της «Μεταπατε- ρικής» Θεολογίας, Ιγνάτιος Δημητριάδος και ο Φιλοπαπικός Χρυσόστομος Μεσσηνίας. 

Όλοι οι «νέοι» είναι τυφλοί υποτακτικοί του Φαναριού και του Νεοεποχίτικου Εκκλησιαστικού «κύκλου» ατόμων που θα αναπτυχθεί κυρίως εντός των κόλπων της τότε διαμορφουμένης νέας «Εκκλησίας»!!! μετά την Σύγκληση της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου εντός του 2013. Βέβαια αν επιτρέψει να λάβει χώρα αυτή ... πίσω δε από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως από χρόνια ευρίσκεται το ευρύτερο Τουρκικό Κράτος το οποίο και «ελέγχει» αυτό. Αυτό ελέγχεται ακόμη από τις εποχής του Πατρ. Ιωακείμ Γ' και από την «σηνωμένη» εις τους κόλπους του Φαναριού εκ της Μασσονίας διά των «μαύρων τέκνων» αυτής.

Το 2012 αποφασίσθηκε από κοινού με την Μασσονία και με τους Βαρθολομαίο, Μητροπολίτη Άνθιμο Θεσσαλονίκης και Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη όπως εντός του προαυλίου χώρου του I. Ναού Αγ. Σοφίας Θεσσαλονίκης στηθεί αδριάντας του Μασσόνου Πατρ. Ιωακείμ Γ', ώστε να ανακηρυχθεί αργότερα ως ο δεύτερος Μασσόνος «άγιος!!!» της Εκκλησίας μετά τον άλλο ανακηρυχθέντα «άγιο!!!» Χρυσόστομο Σμύρνης επί εποχής του Μασσόνου Αρχ/που Αθηνών Χριστοδούλου Παρασκευαϊδη τον οποίον και αυτόν δολοφόνησαν ... όπως και τον Πατριάρχη Κων/λεως Δημήτριο, Αρχ/πο Κύπρου Μακάριο, Γιασέρ Αραφάτ, Τούρκο Πρόεδρο Τουργκουτ Οζάλ, Ούγκο Τσάβες Πρόεδρο Βενεζουέλας, τέλος δεν υπάρχει των «αποχωρησάντων» κατ’αυτόν τον τρόπο, Μασσόνων Ιερωμένων, Πολιτικών και άλλων ... 

Η Μασσονία συνεχίζει Σιωπηρά το «εκτελεστικό» αυτής έργο ... και κυρίως των παιδιών της ... σε όλο τον κόσμο. Πριν λίγα έτη με την άδεια ... της Τουρκικής Κυβερνήσεως εδόθη η Τουρκική υπηκοότητα σε πολλούς Ιεράρχες κυρίως της Εκκλησίας Κρήτης και Δωδεκαννήσου, ώστε να αυξηθεί ο κατάλογος των υποψηφίων για τον Πατριαρχικό θρόνο της Κων/λεως. Εις αυτήν θα προστεθούν ακόμη και κάποιοι άλλοι Ιεράρχες, αφού και αυτοί λάβουν την Τουρκική υπηκοότητα, προερχόμενοι και εκ των I. Μητροπόλεων των Νέων Χωρών δηλ. της Μακεδονίας!!

Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα και προεγράφοντο εντός του από του 1922, ΣΧΕΔΙΟΥ γνωστού ως «ΦΑΡΟΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ» και του Αμερικανικού Σχεδίου «ΦΑΙΔΩΡΑ» περί σύστασης κοινής Ομοσπονδίας Ελλάδος - Τουρκίας ως και διευρύνσεως αυτών δηλ. αλλαγής των συνόρων των Βαλκανικών Κρατών με πρωτεύουσα των Βαλκανίων την Θεσσαλονίκη!!! 

Πότε θα αρχίσουν αυτές οι αλλαγές; φυσικά σιωπηρώς άρχισαν και θα επισημοποιηθούν μετά την Σύγκληση της Μεγάλης Πανορθοδόξου Οικουμενικής Συνόδου και των μεγάλων πολιτικών εξελίξεων εντός της Ελλάδος με νέο πρόσωπο τον εβραϊκής καταγωγής Μασσονοπρόβλητο, υποστηριζόμενο υπό των Αμερικανών και χρηματοδοτούμενο υπό του Αμερικανοεβραίοσκοπιανού Σόρος δηλ. τον Αλέξη Τσίπρα

Όλα αυτά από του 2013 έως του 2015!!! 

Εκτός αν προλάβουν κάποια άλλα γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολ. Μεσογείου... 

Μετά το 2013 προγραμματίσθηκε από τους αυτούς Μασσονικούς κύκλους που ελέγχουν το Φανάρι ... να ακολουθήσει η παραίτηση, δήθεν, για λόγους υγείας του Πατρ. Βαρθολομαίου αφού αυτός κατόπιν αρχάς του 2014 συναντηθεί με τον νέο εκλεγέντα Πάπα Φραγκίσκο εις τα Ιεροσόλυμα όπου θα συνεορτάσουν την συμπλήρωση των 50 ετών από την άρση των αναθεμάτων η οποία εγένετο υπό του Πατρ. Αθηναγόρα μετά του τότε Πάπα εις την συνάντησή των εις τα Ιεροσόλυμα.

Βίντεο από την συνάντηση
 Βαρθολομαίου - Παπα φραγκίσκου - 1ον
  

2ον....Δόξα τον Θεό υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αντιστέκονται και αντιδρούν ενάντια σε αυτήν την αποστασία.....

Λόγοι αληθείας - λόγοι σωτηρίας από τον γέροντα Σάββα τον Αθωνίτη......Ακούστε με προσοχη τα όσα λέει.....Συνέχεια του αποκαλυπτικού κειμένου.....

Ο κ. Βαρθολομαίος θέλει να μείνει το όνομά του εις την Ιστορία συνδεδεμένο με το μέγα γεγονός της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου - λέγε ψευδοσυνόδου!!! Μην ξεχνάτε ότι ο άλλος πρωτοπόρος μεγάλος και Μασσόνος Πατριάρχης Αθηναγόρας συνέδεσε το όνομά του με τα τότε πρωτοποριακά οικουμενιστικά «ανοίγματά» του με τους τότε Παπικούς ... Φρόντισαν δε τότε τα ίδια Μασσονικά Κέντρα που έλεγχαν το Φανάρι, καθώς και οι Ξένες Μυστικές Υπηρεσίες, να βγάλουν τρελό τον έως τότε Πατριάρχη Κων/λεως Μάξιμο Ε' και να τον παραιτήσουν για να φέρουν από την Αμερική τον Μασονοπρόβλητο Αθηναγόρα και να τον αναβιβάσουν εις τον Πατριαρχικό θρόνο Κων/λεως με εντολή του τότε Μασσόνου Προέδρου των ΗΠΑ Χάρρυ Τρούμαν διαθέτοντας μάλιστα για την μεταφορά του Αθηναγόρα από ΗΠΑ εις Κων/λη το ίδιο του Προεδρικό του αεροπλάνο. 

Ο σκοπός της τότε εκλογής του Αθηναγόρα ήταν ώστε αυτός δια μέσου του Πατριαρχείου Κων/λεως ν’αναχαιτήσει τον εκ βορρά υπάρχοντα τότε Κομμουνιστικό Κίνδυνο της ΕΣΣΔ! Η τότε υπάρχουσα δουλοπρεπής εις την Αμερική Τουρκική Κυβέρνηση χάρηκε για την εκλογή αυτή του Αμερικανοπρόβλητου και Μασσονοπρόβλητου Πατρ. Αθηναγόρα, μέσα σε λίγα όμως χρόνια αποδείχτηκε ότι το «παιδί της Μασσονικής ΧΗΡΑΣ...» ότι ήταν «... κύμβαλον αλλάζον...», ΟΧ! μόνο για τους Τούρκους αλλά και για τα τότε αφεντικά του Λευκού Οίκου Ανοχής ... Μήπως ανάλογο ρόλο θέλει να παίξει ο νεοεκλεγείς - 2013 - Μητ/της Κομοτηνής, Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος ως και πολλοί Μητ/τες των Νέων Χωρών με πρώτο τον κ. Άνθιμο Θεσσαλονίκης και αγαπητό των Μασσόνων της αυτής πόλεως και του Σιωνιστικού Λόμπυ αυτής; 

Το ερώτημα είναι: σήμερα τί ρόλο συνεχίζει να παίζει εις την Γεωπολιτική σκακιέρα της Ανατολ. Μεσογείου ο κ. Βαρθολομαίος και στο όνομα ποιάς Διεθνούς Σιωνιστικής «ομάδας» πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων αυτός εργάζεται; Ένα είναι βέβαιο ότι ο Αθηναγόρας και ο Βαρθολομαίος ήδη χαρακτηρίζονται ως οι μακροβιώτεροι Πατριάρχες των τελευταίων χρόνων. Μακροβιώτεροι διότι αυτοί υπηρέτησαν και εφήρμοσαν πιστότατα ότι εντολές τους εδόθησαν από τα αυτά Μαύρα Μασσονικά Κέντρα, καθόσον αυτά τους συντηρούν βιολογικά ... έως να φέρουν εις πέρας ότι ΣΧΕΔΙΟ τους έχει ανατεθεί. Το αυτό συμβαίνει και με τους Πάπες του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΕ ... 

θυμηθείτε ότι προ της αναρρίχησης εις τον Παπικό θρόνο του Πάπα Ιωάννη Α' παρέμεινε εις τον θρόνο ο προ αυτού Πάπας μόνο τρεις μήνες βρέθηκε δε νεκρός ... στο κρεββάτι του πίνοντας προ ωρών το τσάι του ... Μετά, δε, 600 χρόνια για πρώτη φορά «παραιτήθηκε» ο Πάπας Βενέδικτος ΣΤ', για ν’ανεβάσουν οι αυτοί Σιωνιστικοί Μασσονικοί «κύκλοι» τον Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκο ΑΊ Και αυτός είναι μικράς διαρκείας ... έως ότου επιτελέσει την πολυπόθητη θρησκευτική ένωση της «Μιας Ενοποιημένης Παγκόσμιας Εκκλησίας!...». Εκτός εάν και ... Τον Ορθόδοξο Πατριάρχη και Μασσόνο των Στοών ΧΟΥΛΟΥΣ και ΧΑΧΙΚΑΤ κ. Δημήτριο τον «απέσυραν» τα ίδια Μασσονικά Κέντρα όταν αυτά απεφάσισαν ότι τους ήταν ήδη περιττός ... Στις αυτές ελληνόφωνες Στοές ανήκει και ο κ. Βαρθολομαίος ... Περί της δολοφονίας του Δημητρίου έγραψαν τότε κάποιες εφημερίδες π.χ. Αυριανή, Νέοι Άνθρωποι ως και άλλες. Ξαναέγραψαν κάποιες εξ’αυτών για το αυτό θέμα το έτος 2012. 

Τα αυτά Μασσονικά Κέντρα διά των «παιδιών της Μαύρης ΧΗΡΑΣ...» έπραξαν και στον Αρχ/πο Χριστόδουλο Παρασκευαϊδη. Αρχές Μαρτίου 2013 οι εφημερίδες έγραψαν ανοιχτά με ολοσέλιδα άρθρα των για την δολοφονία αυτού του ΧΠ., ο δε επικοινωνιολόγος του ΧΠ, τότε, ο Σωτ. Τζούμας έγραψε και ένα βιβλίο για το θέμα αυτό, υποστηρίζοντας ότι το «περιβάλλον» του τον δολοφόνησε ... 

Υπάρχει δε ένα βιβλίο ενός πρώην ανώτατου Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας του κ. Δρέμπελα με τίτλο: «ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ» που εκεί μεταξύ των πολλών άλλων ενδιαφερόντων, περιγράφει το πώς οι εντεταλμένοι των Ανωτάτων Μασσονικών Συμβουλίων αποφασίζουν περί του θανάτου = δολοφονία του εκάστοτε πρώην «αδελφού» των Μασσόνων, όταν αυτό παραβεί κάποιες εντολές προς εκτέλεση που του ανατέθησαν. Έτσι «πληρώνονται» οι Μασσόνοι όσο υψηλόβαθμοι και αν είναι στην Στοά μάλιστα μετά τους δεκάδες ατιμωτικούς όρκους που δίδονται «ανελευθέρως» και «προκαταβολικώς» δεσμευτικούς όρκους που δίδονται από αυτούς

Επίσης δε εις το ΙΕ' Κεφάλαιο των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών γράφει καθαρώτατα περί το πώς εκτελούν = δολοφονούν τους Μασσόνους εκείνους αφού πρώτα αυτοί υπηρέτησαν πιστά ότι έργο που τους ανετέθη. Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της Μασσονικής Στοάς «Π-2» στην Ιταλία, περίπου το 1972 με σειρά δολοφονιών π.χ. του Προέδρου Άλντο Μόρο και πολλών Τραπεζιτών, ως και άλλων, εγράφετο το εξής που ισχύει και σήμερα: «Δεν είναι όλοι οι λωποδύτες Μασσόνοι, αλλά όλοι οι Μασσόνοι είναι λωποδύτες!!!» Οι εν Ελλάδι Μασσόνοι, Πολιτικοί, Ιεράρχες και άλλοι, λένε βέβαια ότι εμείς δεν έχουμε σχέσεις με Μαφία, Τρομοκρατία, με ξένες Μυστικές Υπηρεσίες, διότι εμείς είμαστε η ΚΑΛΗ ΜΑΣΣΟΝΙΑ!!!». 

Ο ΛΑΟΣ όμως του απαντάει «Άσπρος σκύλος, μαύρος σκύλος, πάντα ΣΚΥΛΟΣ είναι...». Επίσης ας μη ξεχνάμε ότι όταν ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος Σεραφείμ Τίκας ανήλθε εις τον Αρχ/κο θρόνο, χάριν των Συνταγματαρχών της τότε ΧΟΥΝΤΑΣ, εξεδίωξε δώδεκα Μητροπολίτες από τους Αρχιεπισκόπους των θρόνους, δηλαδή από τις Μητροπόλεις αυτών και ετοποθέτησε εις τις θέσεις αυτών δώδεκα «δικούς» του κατ’εντολή και συνεργασία της Μεγάλης Μασσονικής Στοάς της οδού Αχαρνών με πρωτεργάτες αυτής τον τότε Μέγα Μασσόνο Διδάσκαλο Μανέα και τον Μασσόνο Δήμαρχο Λαρίσσης Μεσσήνη

Ο τελευταίος αυτός με όλη την τότε εκεί υπάρχουσα Μασσο-Ιουδαϊκή Μαφία της ευρύτερης περιοχής Λαρίσσης- Βόλου - Αλμυρού κλπ., ήθελε να διώξει τους τότε Ιερομόναχο Αθανάσιο Μυτιληναίο και τον Μητροπολίτη Λαρίσσης κ. Θεολόγο, διότι αυτοί οι δύο και κυρίως ο πρώτος ενοχλούσαν αυτούς πολύ διά των κηρυγμάτων των την Μασσονία και απεκάλυπταν τον αντιεκκλησιαστικό και αντιεθνικό ρόλο που παίζουν αυτοί δυστυχώς και έως σήμερα!!!  

Εξ’άλλου τα ΛΑΜΟΓΙΑ = Μαφιόζοι των Μασσονικών Στοών εκάστης πόλεως παρακολουθούν με «άγρυπνο μάτι» τί γράφει και τι κηρύττει έκαστος των Μητροπολιτών, και κυρίως σήμερα!!! 

Ως είναι γνωστό θα ακολουθούσαν και άλλοι διωγμοί Μητροπολιτών, πλην εκείνων των 12, αν δεν συνέβαιναν τότε κάποια γεγονότα ... Σήμερα ο Μητροπολίτης Λαρίσσης Ιγνάτιος είναι ο πιστός φίλος της σημερινής Μασσονικής εκεί Στοάς ... και οι μόνοι που διώκονται υπ’αυτού είναι κάποιοι «ζηλωτές» χριστιανοί... 

Ο Αρχ/πος Χριστόδουλος Παρασκευαϊδης ως Μητ/της Βόλου και Δημητριάδος ήταν πολύ αγαπητός εις τους Εβραίους της Μαγνησίας, όπως είναι πολύ αγαπητός και ο σημερινός Οικουμενιστής Ιγνάτιος

Ο κ. Χριστόδουλος ανήλθε εις τον Αρχ/πο θρόνο κατ’εντολή των Αμερικανών ... Έτσι ενώ ήταν άρρωστος - στα τελευταία του - εις το Νοσοκομείο μάλιστα έχων εκεί μηχανική ιατρική υποστήριξη ο έως τότε Αρχ/πος Σεραφείμ Τίκας, μετέβη εις Βόλο, ο τότε Αμερικανός Πρέσβης εις Αθήνα κ. Μπερνς, και ανακοίνωσε εις τον κ. Χριστόδουλο εντός του Μητ/κού του γραφείου την απόφαση της τότε Αμερικανικής Κυβερνήσεως ότι θα είναι ο επόμενος νέος Αρχ/πος μετά τον Σεραφείμ Τίκα, λέγεται δε ότι «κάποιο μαύρο χέρι και αόρατο...» την αμέσως επόμενη στιγμή της άνω ανακοινώσεως αφαίρεσε την ιατρική μηχανική υποστήριξη του βαριά ασθενούντος κ. Σεραφείμ ...

Ο Αμερικανός Μπερνς ήταν και από τους τελευταίους που αποχαιρέτησε τον κ. Χριστόδουλο προτού αυτός πεθάνει στην Αθήνα. Τις δε ημέρες που ήταν ασθενής ο κ. Χριστόδουλος εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, ο Μητ/της Θεόκλητος Κουμαριανός «πιστό» τέκνο του Χριστόδουλου και ο πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός «πάνω» από το κρεβάτι του ασθενούς αλλά και έξω στους διαδρόμους του Νοσοκομείου κάναν ομηρικές μάχες μαλώνοντας έτσι ώστε οι κραυγές των «αρπαχτικών» αυτών Ιερωμένων ν’ακούγονται εις όλους τους χώρους και από όλους... Σήμερα ο άλλοτε Μητ/της Φαναριοφαρσάλλων και παραιτηθείς από μόνος του για ηθικά σκάνδαλα απαιτεί από πολλούς σημερινούς Μητροπολίτες και κυρίως τους νέους ... να τον βοηθήσουν ν’ανέλθει και πάλι σε Μητροπολιτικό θρόνο ... διότι όπως τους λέει: «του χρωστάνε πολλά». Πολλά από πότε και γιατί; 

Τον Μάρτιο του 2013 ο π. Θωμάς Συνοδινός μετέβη εις τον κ. Βαρθολομαίο όπου και συμφιλιώθηκαν και πάλι μετά την τότε προκύπτουσα διάσταση Χριστοδούλου και Βαρθολομαίου - Φαναριού. Με τον θάνατο του Χριστόδουλου ο π. Θωμάς Συνοδινός πήρε όλο το προσωπικό αρχείο από το σπίτι του αποθανόντος Αρχ/που που περιείχε όλους τους προσωπικούς φακέλλους ... των τότε Μητ/των με πολλά απόρρητα στοιχεία αυτών ... Το αυτό έπραξε και ο Μητ/της Χρυσόστομος Δωδώνης μετέπειτα Ζακύνθου με το προσωπικό αρχείο όταν «κοιμήθηκε» ο τότε Σεραφείμ Τίκας, γι’αυτό και έως τελευταία ο Χρυσόστομος έβγαινε εις τα τηλεοπτικά μέσα και μιλούσε για όλα μη φοβούμενος κανέναν. Προ του θανάτου του κ. Χριστόδουλου για λίγες ώρες τον επισκέφθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο ο Βαρθολομαίος αφικνούμενος από το Φανάρι, όπου «κεκλεισμένων των θυρών» ... ο Χριστόδουλος υπέγραψε ότι έγγραφα του υπέδειξε ο Πατριάρχης Κων/πόλεως

Την ημέρα της εκφοράς της σωρού του Χριστόδουλου δεν παρέστη ο κ. Βαρθολομαίος ... Επίσης δε την αυτή ημέρα η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ με πηχαίο πρόσθιο αφιερωμένο άρθρο της έγραψε ο αποθανών ήταν πιστό τέκνο της Μασσονικής Στοάς. Ο δε Χριστόδουλος όταν ήταν Μητ/της Δημητριάδος δήλωσε διά του τοπικού εκεί Τύπου ότι δεν ήταν Μασσόνος. Τι να πρωτοπιστεύσει λοιπόν ο Λαός πότε λένε αλήθεια και πότε λένε ψέμματα αυτοί οι Μεγαλόσχημοι Ιερωμένοι; Ένα από τα «πιστά» τέκνα του Χριστόδουλου που αυτός τον έκανε Μητ/τη είναι ο «χαρισματικός ανακαινιστής και κρυφοοικουμενιστής» Μητροπολίτης Βαρνάβας Νεαπόλεως ένα από τα έμπιστα πρόσωπα του Βαρθολομαίου, ο οποίος το καλοκαίρι 2012 μαζί με τον Μητ/τη Άνθιμο Θεσσαλονίκης ως και άλλοι έγιναν νέα μέλη της Μασσονικής Αθηναϊκής Λέσχης. Δυστυχώς τον Χριστόδουλο πολλοί τον «πλησίασαν» τότε για να αποκτήσουν την εύνοιά ... του ώστε να ανέλθουν εις Αρχ/κους θρόνους, ένας εξ’ αυτών ήταν και ο τότε Πρωτοσύγκελος Θεσσαλονίκης π. Ιωάννης Τασιάς, δυστυχώς δεν ενεκρίθη υπό αυτού ... 

Ο Χριστόδουλος μόλις εξελέγη Αρχ/πος παρέθεσε γεύμα εις τους «στενούς» φίλους του Ιερωμένους, Πολιτικούς, δημοσιογράφους κλπ, εις την Αθηναϊκή Μασσονική Λέσχη, το αυτό έπραξε και ο «ασκητικός» Ιερώνυμος Λιάπης αμέσως μετά την εκλογή του ως Αρχ/πος Αθηνών. Δύο δε ημέρες προτού αυτός εκλεγεί τον πτισκέφθηκε ο εν Ελλάδι Αμερικανός Πρέσβυς Ντέϊβιντ Επεκχάρτ, στην Θήβα και του έδωσε το μήνυμα ότι αυτός θα είναι ο νέος Αρχ/πος, ... και φυσικά εκλέχθηκε. 

Δύο ημέρες προτού εκλεγεί ο Αρχ/της Ιωάννης Τασιάς ως Μητ/της Λαγκαδά και Ρεντίνης τον επισκέφθηκε στην Θεσσαλονίκη εντεταλμένος Μασσόνος εντεταλμένος «υψηλών» και προσωπικών...» εκβιαστικών αποστολών άνθρωπος του Πατριάρχου κ. Βαθρολομαίου και του έδωσε «σοβαρές» συμβουλές για το πώς πρέπει «να φέρεται και να κινείται» ως «πιστό και υποτακτικό ...» τέκνο του Φαναριού κατά την Αρχιερατική του καριέρα εάν θέλει «να τα έχει καλά» με το Φαναριώτικο περιβάλλον... Το περιβάλλον αυτό ελέγχεται στενά από υψηλόβαθμους Μασσόνους και φυσικά κατευθύνει τον ίδιο τον κ. Βαρθολομαίο όπου και αν αυτός μεταβαίνει ... 

Το καλοκαίρι του 2012, έγραψαν και οι εφημερίδες ότι σε έλεγχο που έγινε υπό οργάνων της Τροχαίας ελέγχθησαν δύο Μητροπολίτες, ο ένας ήταν οδηγός του αυτοκινήτου, όπου και ευρέθη εις το αμάξι αυτών σάκκος - σακ βουαγιάζ - με πολλές δεσμίδες περιέχουσες εκατομμύρια ευρώ καθώς και ένα όπλο .. Η υπόθεσις καλύφθηκε ... Το αυτό επιβεβαίωσε και γνωστό Μητροπολιτικό εβδομαδιαίο περιοδικό μηνός Μαρτίου 2013. 

Το ίδιο καλοκαίρι - 2012 - εις το Άγιον Όρος αποκαλύφθηκε «κομπίνα 3000 πλαστών διαμονητήριων», και αυτό καλύφθηκε... Μόλις ανήλθε ο Ιερώνυμος Λιάπης εις τον Αρχ/πο θρόνο ως πάσης Ελλάδος, το πρώτο που έκανε ήταν να παραδώσει όλες τις Μητ/λεις των Νέων Χωρών εις το Πατριαρχείο Κων/λεως, δηλ. όλη την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! δηλ. έτσι απλά στην Τουρκία... Για αυτό ο τότε Πρωθυπουργός Κων/νος Καραμανλής του είπε ότι: «δεν ήταν καλή στιγμή αυτή που εκόψατε την Ελλάδα στα δύο...», καθόσον εκείνη την περίοδο η Κυβέρνηση της ΝΔ διαπραγματεύονταν με τα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας!!! ΤΥΧΑΙΑ και η κίνηση αυτή του Ιερώνυμου; 

Σε αυτή την παραχώρηση των Μητ/λεων των Νέων Χωρών δεν προέβησαν ούτε οι Αρχ/ποι Σεραφείμ και Χριστόδουλος, μα ούτε και αυτός ο Πατ. Παντελεήμων Β' Θεσσαλονίκης. Μάλιστα δε ο τελευταίος όταν κάποια στιγμή έμαθε ότι ο κ. Βαρθολομαίος θα διοργανώσει Διαθρησκειακή Συνάντηση εις την Μονή Βλατάδων Θεσσαλονίκης του έστειλε επίσημο μήνυμα γράφοντάς τον ότι: «θα σου κόψω τα πόδια Βαρθολομαίε αν έρθεις στη Θεσσαλονίκη!!!», έτσι ο Πατριάρχης οργάνωσε αυτή την Συνάντηση εις το εκτός Θεσσαλονίκης Ξενοδοχείο «Καμπίνσκυ» που ευρίσκεται εις την χωρική Μητροπολιτική αρμοδιότητα του Μητ/του Νικοδήμου Κασσανδρείας υποτακτικού έως σήμερα του Φαναριού και πνευματικού τέκνου του Μητ/του Καλαμαριάς Προκοπίου ο οποίος ήταν ένας εξ’αυτών που παρέστη επισήμως στην υποδοχή του Πάπα στην Αθήνα το 2001 επί Αρχ/που Χριστόδουλου. 

Ο δε Παντελεήμων Β' πέθανε μετά 40 ημέρες του άνω γεγονότος ενώ έκανε τις διακοπές του εις ένα κελλί έξω από την I. Μ. Ιβήρων Αγ. Όρους συνοδευόμενος από τον Αρχ/τη Ιωάννη Τασσια και των ιερωμένων του στενού «κύκλου» ... αυτού. Τότε το Μασσονικό περιοδικό, ευρείας κυκλοφορίας, ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ δια επιστολής του ζήτησε να γίνει εκταφή του αποθανόντος Παντελεήμονος Β' για τη διαπίστωση υπό των αρμοδίων Αρχών αν ο θάνατος του Ιεράρχου ήταν «δολοφονία» ή όχι... 

Ο Τασσίας μετά από κάποια χρόνια ανήλθε κι αυτός στον Μητροπολιτικό θρόνο Λαγκαδά. Τότε λοιπόν, 2008, οι εφημερίδες έγραψαν για τον νεοαναριχώμενο Πρχ/πο Αθηνών, εξ’αιτίας της παραδόσεως υπ’αυτού των Μητ/λεων των Νέων Χωρών εις το Φανάρι = Τουρκία = « πήγες Αρχ/πος στο Φανάρι και γύρισες Μητροπολίτης Αθηνών!!!». Για τον λόγο αυτό και ο κ. Βαρθολομαίος όταν τελούνται Πατριαρχικές Ακολουθίες παρόντος και του Ιερωνύμου τον προσφωνεί ως Μητροπολίτη Αθηνών!!! καθ’όσον αυτός από το 2008 έπαυσε να είναι πάσης Ελλάδος Αρχιεπίσκοπος!!! 

Τότε για το θέμα της παραχωρήσεως των Νέων Χωρών ουδείς εκ των Μητ/κων των ανηκόντων εις αυτές δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί, ούτε και αυτοί οι κατά τα άλλα «φωνασκούντες» Άνθιμος Θεσσαλονίκης και Ιωάννης Λαγκαδά!!! Είναι ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ η τακτική αυτή δηλ. να «φωνασκούν και να διαμαρτύρονται» κατ’επιλογή για κάποια θέματα, αρκεί να μην προβαίνουν από τα λόγια σε πράξεις που θίγουν τα υπό των Μασσονικών Στοών καλώς προωθούμενα ΣΧΕΔΙΑ... 

Έτσι οι σημερινοί Ιεράρχες π.χ. ουδένα λόγο εκφέρουν από τον άμβωνα προς ενημέρωση του Λαού για το ότι ο Οικουμενισμός είναι αίρεσις, για την προγραμματισθείσα εντός του 2013 Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο, για την Ομοσπονδιοποίηση Ελλάδος - Τουρκίας, για το ξεπούλημα της Θράκης μας στους Τούρκους, για τις σαρωτικές αλλαγές που έρχονται στην Εκκλησία με σύμφωνο γνώμη αυτών και φυσικά για δεκάδες άλλα θέματα ... Αποδεικνύεται ότι τον κατώτερο Ιερό κλήρο και τον Λαό οι ανώτατοι Ιερωμένοι τους θέλουν μόνο για να κάνουν εις αυτούς «υπακοή» για ότι αυτοί κάνουν καθώς τους θέλουν μόνο για τα θρησκευτικά πανηγύρια ... 

Το αυτό έτος 2008 την τελευταία ημέρα της Συνόδου της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που έλαβε χώρα εις Κωνσταντινούπολη, καλοκαίρι, σε πολυτελέστατο ρεστοράντ συναντήθηκαν ο Βαρθολομαίος, ο γνωστός από τον πόλεμο της Σερβίας αμερικανός διαμεσολαβητής Χόλμπρουκ, ο αμερικανοεβραίος Χένρυ Κίσσινγκερ, ένας Τούρκος επιχειρηματίας και από τα Ιεροσόλυμα αφιχθείς Μητ/της Θεόφιλος όπου συνέφαγαν και συνεφώνη- σαν πολλά ... Όταν ο τελευταίος επέστρεψε εις τα Ιεροσόλυμα μετά από λίγο καιρό ανακηρύχθηκε επισήμως με έγκριση πλέον του Ισραήλ ως Πατριάρχης Ιεροσολύμων. Στις 10-4-2013 το site Κατοχικά Νέα ανάρτησε πληροφορία από τα «κλαπέντα» Αμερικανικά Αρχεία, υπό του site ΓΟΥΙΚΙ ΛΙΚΣ, ότι ο Θεόφιλος πλήρωσε 13 εκατομ. ΕΥΡΩ εις την Ισραηλινή Κυβέρνηση και έτσι ανήλθε εις τον Πατρ. Θρόνο. Ιεροσολύμων!!! Προ της αναγνωρίσεώς του ο Θεόφιλος από Κωνσταντινούπολη, πέρασε από Θεσσαλονίκη όπου είδε «παράγοντες» της Εκκλησίας αυτής που πολέμησαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο, κατόπιν μετέβη εις Αμερική ... Επιστρέφοντας από την χώρα αυτή εις Ιεροσόλυμα μετ’ολίγον αναγνωρίσθηκε ως Πατριάρχης εκεί. ΤΥΧΑΙΑ είναι όλα αυτά τα γεγονότα; 

Εν τω μεταξύ «στήθηκε» στο Φανάρι ψευδοσύνοδος «παρανόμων» παρόντων εκεί πολλών Ορθοδόξων Ιεραρχών ως του Χριστόδουλου Αρχ/που Αθηνών, Αρχ/που Αναστασίου Αλβανίας και πολλών άλλων υποτακτικών του κ. Βαρθολομαίου, οι οποίοι επέβαλαν εις τον δικαζόμενο Πατριάρχη Ειρηναίο την ποινή της καθαιρέσεως εις μοναχό. Από τότε έως και σήμερα - 2013 - είναι φυλακισμένος ο Πατριάρχης Ειρηναίος σε υπόγειο χώρο ζων κάτω από άθλιες συνθήκες

Βίντεο σχετικά με το θέμα.....

1ον....

2ον...

Το μόνο που του ζητάει ο νυν Πατριάρχης Θεόφιλος Ιεροσολύμων είναι να υπογράψει δήλωση ότι αποποιείται και ο ίδιος ο π. Ειρηναίος την ιδιότητα του Πατριάρχου, κάτι που αυτός δεν κάνει. Έτσι σήμερα εις Ιεροσόλυμα υπάρχουν δύο Πατριάρχες ο καθαιρεθείς Ειρηναίος και ο ελέω Αμερικής και Λέσχης Μπίλντεμπργκ Θεόφιλος. Δηλαδή το αυτό «έργο» συνεχίζεται να παίζεται όπως παίχθηκε στο Φανάρι μεταξύ Πατριάρχου Μαξίμου Ε' που τον «έβγαλαν» τρελλό για να φέρουν από την Αμερική τον μασσονοπρόβλητο αμερικανόφιλο Αθηναγόρα ... 

Το αυτό έγινε με άλλο σκηνικό επί του «δολοφονθέντος» Μασσόνου Πατριάρχου Κων/πόλεως κ. Δημητρίου, για να ανεβάσουν, οι αυτές Μασσονικές Στοές που ανήκαν και οι δύο ..., τον έως σήμερα μέγα «Πάπα της Ανατολής...» κ. Βαρθολομαίο. ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ... υπάρχουν πολλοί και στην «Εκκλησία»... 

Στο τέλος του 2012 εξεδόθηκε απόφαση Ισραηλινού Δικαστηρίου με την οποία και αθώωσε πάσης κατηγορίας τον Πατριάρχη Ειρηναίο!!! Συνεχίζεται όμως η φυλάκισής του συνηγορούντων των εκεί Εκκλησιαστικών παραγόντων... Οι δε τότε Ιερωμένοι της Ελλαδικής Εκκλησίας και κυρίως οι της Θεσσαλονίκης που τότε «κίνησαν γη και ουρανό» για να εκδιωχθεί ο τότε πατρ. Ειρηναίος, σήμερα εν έτει 2013, ποιούν την ΝΥΣΣΑΝ συνεχίζοντας τον αγώνα των σε άλλο μετερίζι που λέγεται αντιοικουμενιστικός αγώνας μέσα στην Εκκλησία διά των λόγων και μόνον ...», διότι ως λέγουν δεν έφθασε ακόμη η ώρα ... 
Ο δε τότε γνωστός επί Αρχ/που Χριστοδούλου λαϊκός Βολιώτης κ. Βαβύλης που'αναστάτωσε, τότε, μαζί με τις Μυστικές Υπηρεσίες, το Πατρ. Ιεροσολύμων για να περιπλέξει τον Πατρ. Ειρηναίο, σήμερα με γνωστούς Οικουμενιστές και εκλεκτούς του Φαναριού, Πανεπιστημιακούς Καθηγητές του Α.Π.Θ. π.χ. Βασιλειάδη και άλλους έστησε κερδοφόρα κατά την οποία οι ίδιοι εξέδωσαν σε DVD' την Καινή Διαθήκη εις την Δημοτική γλώσσα. 

Φυσικά στην συνεργασία αυτή είναι μέσα και η παπική «εκκλησία» της Ελλάδος που και αυτή προωθεί την πώληση αυτού του ΚαινοΔιαθηκικού DVD... Έτσι επί τροχάδην ιστορούντες τις Εκκλησιαστικές «δολοπλοκίες» .... και προετοιμασθείσες μέλλοντες «ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ» γιατί έχουμε φθάσει εις το έτος 2013 και τώρα σε εκείνους τους φωτογραφηθέντες παναιρετικούς Οικουμενιστές Φαναριώτες και μη «εναπόκειται ο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ στέφανος». Τα πάντα είναι έτοιμα για τις μεγάλες σαρωτικές και Νεοποχίτικες αλλαγές εντός της Εκκλησίας. Η Εκκλησιαστική Ένωση «Ορθοδόξων» και Παπικών επισήμως έχει πραγματοποιηθεί μένει τώρα πως θα την παρουσιάσουν τον κατώτερο κλήρο, μοναχούς, μοναχούς και λαϊκούς ... Και αυτό το έχουν ήδη σχεδιάσει... 

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ; 

*Σύγκλησις της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου εντός του 2013 ή το αργότερο αρχάς του 2014. 

*Σαρωτικές και ριζοσπαστικές αλλαγές σε όλους τους χώρους της Εκκλησίας δηλ. σε πρόσωπα, θεσμούς και πράγματα. 

*Νέα Τρικομματική Κυβέρνησις με Πρωθυπουργό τον Αλέξ. Τσίπρα

*Επάνοδος στην δραχμή κούρεμα των Τραπεζικών καταθέσεων 

*Άνοδος του Κόμματος της Χρυσής Αυγής και Συγκρούσεις μεγάλων και εκρηκτικών διαστάσεων αυτής και του κυβερνώντος εις την πλειοψηφία κόμματος ΣΥΡΙΖΑ. 

*Ο κόσμος κατεβαίνει εις τους δρόμους διότι δεν αντέχει άλλο με επακόλουθο τις μετωπικές συγκρούσεις ΛΑΟΥ και Αστυνομίας (ΕΛ.ΛΑΣ, ΜΠΛΑΚ ΓΟΥΟΤΕΡ, Πολυεθνικός Στρατός Καταστολής κ.ά. Οι δύο τελευταίοι ήδη κάνουν επιχειρήσεις καταστολής π.χ. Ιερισσός Χαλκιδικής, περιφρουρούν την Βουλή ... Οι συγκρούσεις αυτές συμβαίνουν και σε άλλες Ευρωπ. Χώρες οπότε δηλ. ακολουθεί ένα ντόμινο. 

*Οι Τούρκοι επιτίθενται εις Ελλάδα και ίσως επιχειρήσουν και κατάληψη του υπολοίπου της Κύπρου ή θα έχουμε και νέα ΙΜΙΑ.

*Όπως και τότε 1976 εις Ιταλία με το Μασσονικό σκάνδαλο γνωστού ως «Π-2», εδώ ήδη υπάρχει συνεργασία σε μεγαλύτερο επίπεδο μεταξύ της Μασσονικής Στοάς Αχαρνών, «Μαφίας» δηλ. Ιουδαϊκής, Τραπεζικής, παραπολιτικής, των ξένων εδώ ευρισκομένων Μυστικών Υπηρεσιών υποδαυλιζουσών τις δήθεν «τρομοκρατικές ομάδες...». Δηλ. όπως τότε εις Ιταλία και εδώ θα λειτουργήσουν στο έπακρο τα τρία Μ = «3Μ» ή ΜΜΜ. Φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε ότι από το 2011 έως σήμερα οι Αρχιτέκτονες της όλης κρίσεως που έχει δημιουργηθεί εις την Ελλάδα είναι τα γνωστά 3Μ δηλ. Μασσονία - Μυστικές Υπηρεσίες - Μαφία ... Τότε υπήρξαν και δολοφονίες ..., δηλ στην Ιταλία. Έως σήμερα πόσες δολοφονίες έχουν γίνει από το 2004 στην Ελλάδα.

*Θα περάσουν από την νέα τρικομματική Κυβέρνηση πολλαπλοί ευεργετικοί Νόμοι κλπ, παροχής περισσοτέρων δικαιωμάτων υπέρ των εδώ μεταναστών και φυσικά υπέρ των ομοφιλοφίλων. Το κακό, τότε, θα παραγίνει.

*Καθίστανται δυσχερέστατη η θέσις του κατώτερου, κυρίως, Ιερού Κλήρου από πολλές απόψεις και κυρίως από τις ήδη συμφωνειθείσες παρασκηνιακές συμφωνίες

Ιερωνύου - Αλεξ. Τσίπρα - Βαρθολομαίου - « προοδευτικών = Νεοεποχιτών υψηλοβάθμων Ιεραρχών - ως και πολλών άλλων εν Ελλάδι «διεθνιστών» - ανακαινιστών

Φυσικά η Εκκλησία αναλαμβάνει την πληρωμή των μισθών των Ιερέων της, και αυτού αποτέλεσμα θα είναι τότε πολλοί «επαγγελματίες» ιερωμένοι να «πετάξουν» τα ράσα των και τα καλυμαύχια των ... για να αρχίσει από τότε να δημιουργείται το «λείμμα» αυτό στην Εκκλησία που προλέγει η Αποκάλυψις του Ιωάννου δηλ. η Εκκλησία των «κατακομβητών»... Υπό της τότε υπαρχούσης «Εκκλησίας» θα περάσει ως απόφαση εκ της Συγκλήσεως της Πανορθοδόξου Συνόδου - 2013 - ότι το Βιβλίο της Ιεράς Αποκαλύψεως έχει μόνο Περιβαντολογική σημασία και όχι ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ...

*Κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση του κατώτερου Ιερού Κλήρου και του Λαού. Αυτό που ζει σήμερα ο Λαός είναι νηπιώδης κατάσταση σε σχέση με αυτό που έρχεται ... είναι ασύληπτο το τι έρχεται και η νυν Εκκλησία ΣΙΩΠΑ δηλ. κρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ ... Ευτυχώς που κάποιοι - ελάχιστοι Γέροντες προειδοποιούν τα «παιδιά» των για το τι θα ζήσουν.

*Νέο 1924 έρχεται, δηλαδή δημιουργία «σχίσματος» μέσα στο Νέο Ημερολόγιο της Επίσημης Ελλαδικής (;) Εκκλησίας αφού οι άνω των 140 εκκλησιαστικών και θρησκευτικών σαρωτικών αλλαγών που θα εφαρμοσθούν μετά την Σύγκληση της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου θα είναι υποχρεωτικές από όλους τους Ιερωμένους, Μοναχούς και Μοναχές. 

*Η Εκκλησία θα περιέλθει σε Μεγάλη Θλίψη ... 

*Επέρχεται Νέο Σχήμα μεταξύ του Νέου και Παλαιού Ημερολογίου. 

*Ασκούνται «πιέσεις» εις πολλούς Αρχιεπισκόπους Παλαιοημερολογίτικων Παρατάξεων «έσωθεν και έξωθεν», ώστε αυτοί ακόμη και να παραιτηθούν. 

*Συνεορτασμός κοινού Πασχαλίου δηλ. Κοινού Πάσχα μεταξύ Ορθοδόξων και Παπικών. Ήδη καθιερώθηκε όπως αυτό εορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του μηνός Απριλίου εκάστου έτους. Ακολουθεί συντόμως - ως λένε οι Παπικοί διά του νέου εκλεγέντος Ιησουίτη Πάπα και το Κοινό Ποτήριο δηλ. η μετάληψις Ορθοδόξων - Παπιστών από το αυτό Ποτήριο!!! 

Η ΕΝΩΣΗ έχει γίνει, ως ομολογούν «επισήμως» ... και ανεπισήμως κάποιοι εξ αυτών που προετοιμάζουν την Σύγκλιση της Μεγάλης Ορθοδόξου Συνόδου ... Εις κάποιες περιοχές της Ελλάδος π.χ. Ιόνια Νησιά και Δωδεκάνησα και κυρίως εις το εξωτερικό - Αμερική, Γερμανία, Καναδά και άλλου - από έτη κοινωνούν «Ορθόδοξοι και Παπιστές ως και άλλων θρησκευμάτων από το ΚΟΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙΟ

Μένει μόνο όπως πεισθεί για το θέμα αυτό ο Λαός και ο κατώτερος Κλήρος ... Αυτόν τον ρόλο θα τον παίξουν οι περισσότεροι εκ των νέων «Οθροδόξων» Μητροπολιτών κλπ.

Βίντεο : Μνημόνευση του αιρετικού πάπα Ρώμης Βενεδίκτου εντός του πατριαρχικού ναού του Αγ.Γεωργίου στο Φανάρι ,στις 26 Νοεμβρίου του 2006.....


  *Θα παραμείνουν 2-3 ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ αντιστεκόμενοι έναντι της ήδη προγραμματισθείσης «Μεγάλης Προδοσίας» υπό του Φαναριού, λοιπών πατριαρχών, Αρχιεπισκόπων, Μητροπολιτών και κάποιων «επιφανών» Αγιορειτών. 

*Οι πλείστοι των Αγιορειτών - Ηγουμένων - ως και Κελλιωτών θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν τα Ευρωκοινοτικά Προγράμματα λαμβάνοντες εκατομμύρια ευρώ, επικαλούμενοι μάλιστα λόγους «υπακοής», «οικονομίας», αδιαφορώντας για την τότε υπάρχουσα μεγάλη εξαθλίωση του κατώτερου Κλήρου, Μοναχών, Μοναχουσών και Λαού. 

*Οι ελάχιστοι!!! υπάρχοντες Αγιορείτες εκ των χαρακτηριζομένων, υπό των Οικουμενιστών, ως «φανατικοί, σκληροπυρηνικοί, πατροπαράδοτοι κοκ» θ’αρνηθούν να υπακούσουν και να εφαρμόσουν τις αντικανονικές και Ριζοσπαστικές αποφάσεις της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου - λέγε Ψευδο-Συνόδου - και τελικά θα διωχθούν ή και θα φύγουν μόνοι των από το Αγιον Όρος. 

*Τελικά: επισκέπτεται ο Πάπας την Πάτμο, Αθήνα, και Άγιον Όρος!!! Καταργείται πιλοτικά διά δύο I. Μονών, αρχικώς, το ΑΒΑΤΟΝ του Αγίου Όρους ... Συνεχίζονται τα εντός αυτού γενόμενα Διαθρησκειακά - Διαχριστιανικά και άλλα Διεθνή Συνέδρια, ως και επισήμως οι επισκέψεις, πλέον, των Παπικών, Αγγλικανών, Μονοφυσιτών, Ουνιτών, Ιουδαίων, Μουσουλμάνων και άλλων - επισήμως δε γίνονται και συναθροίσεις εις Άγιον Όρος των Μελών των Μασσονικών Ταγμάτων καθώς δε και οι παραχωρήσεις, εντός αυτού, χώρος προς τέλεση των ιερατικών καθηκόντων - ακολουθιών των Παπικών, Αγγλικανών ως και άλλων αλλόπιστων ... 

*Πλείστοι εκ των χαρακτηρισθέντων ως «λόγιοι», «χαρισματικοί», «προορατικοί» Γέροντες παλαιού και νέου Ημερολογίου, εντός και εκτός του Αγίου Όρους θα συνεχίζουν να «πείθουν - συμβουλεύουν» τα πνευματικοπαίδια των να κάνουν «υπακοή» στην Εκκλησία = Σύνοδο, στον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο διότι «μόνο» με αυτό τον τρόπο θα σωθούν... Υπό πολλών Ιερωμένων θα συνεχίζεται η «γραμμή» ότι μόνο διά των καλών έργων, της αγάπης, της «ΣΙΩΠΗΣ», της μη κατάκρισης... και της ΕΥΧΗΣ, θα βρουν την σωτηρία των και ότι δεν ήρθε ακόμη η ώρα να «διακόψουν το μνημόσυνο» του οικείου Μητροπολίτου ή και του Πατριάρχη ... 

Οι έως σήμερα γνωστοί, πνευματικοί «Ηγέτες»: Μητ/της Σεραφείμ Πειραιώς και πρωτοπρεσβύτεροι Θεοδ. Ζήσης και Γεωργ. Μεταλληνός, «αντι-οικουμενιστές» της θεωρίας - λόγων θα βρεθούν σε «δίλημμα» αν θα διακόψουν ή όχι το εκκλησιαστικό μνημόσυνο του κ. Βαρθολομαίου μετά την Σύγκληση της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου διδάσκοντας τον πιστό εκείνο κόσμο που τους ακολουθεί από το 2007 ότι σύμφωνα με τους Εκκλησιαστικούς Πατέρες είναι ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ και ότι δεν έχουν υποχρέωση να εφαρμόσουν Εκκλησιαστικώς αυτές ... Το ερώτημα θα είναι τότε, θα αντέξουν τις ποινές που θα τους επιβάλλει το Πατριαρχείο ή και η Ελλαδική Εκκλησία χαρακτηρίζοντας αυτούς ως «ανυπάκουους...». 

Και το 2007 - αρχάς Ιανουάριου του έτους αυτού πάλι υπό των δύο πρωτοπρεσβύτερων έγινε μια «κίνηση» για να διακόψουν το Μνημόσυνο του κ. Βαρθολομαίου, λόγω του τότε τελεσθέντος υπ’αυτού μετά του Πάπα Βενέδικτου «Κοινού συλλειτουργού» εις τον I. Ναό Αγ. Γεωργίου εις το Φανάρι την 30.11.2006, και όμως παρά την δηλουμένη απόφαση άνω των τριάντα ιερωμένων να κόψουν το Πατριαρχικό Μνημόσυνο συγκεντρωθέντων εις την I. Μονή Παντοκράτορος Λαγκαδά, προϋπάρχοντος μάλιστα του Ηγούμενου της εκεί !. Μονής Κυρίλλου ο οποίος και δήλωσε ότι θα κόψει το Μνημόσυνο ... εν τούτοις έμειναν οι δύο δηλ. ο π. Θεόδ. Ζήσης και π. Γ. Μεταλληνός από τότε 2007 έως σήμερα 2013 εις τα λόγια ... και μόνον λόγια, κάνοντας τον αγώνα τους, ως λένε οι αυτοί πρωτοπρεσβύτεροι μένοντες «άχρι καιρού» εντός της Εκκλησίας ... Ο δε Ηγούμενος Κύριλλος ανακάλεσε εκ των υστέρων πειθόμενος υπό του τότε ζώντος Μητ/του Λαγκαδά κ. Σπυρίδωνος ότι «δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα για τέτοιους μεγάλους εκκλησιαστικούς αγώνες ...». Στην αναβολή αυτή της απόφασης του προαναφερθέντος Ηγούμενου συνετέλεσαν τότε και μια δράκα γνωστών «πνευματικών» εκ των οποίων τινές συνεχίζουν να μεταβαίνουν εις Φανάρι, βάζοντας μετάνοια εις τον κ. Βαρθολομαίο καθόσον πιστεύουν ότι ο Πατριάρχης δίνει την Ορθόδοξη μαρτυρία του παντού έστω και αν το Πατριαρχείο απειλείται από τους «Γκρίζους Λύκους», έστω κι’αν αυτός βραβεύεται από την Λέσχη Μπίλντεμπεργη, έστω και αν αυτός παρί- σταται άνευ αποφάσεως της Πατριαρχικής Συνόδου εις την ενθρόνιση του νέου Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκου Α'.... (2013). 

*Ελάχιστοι εκ των πιστών των παρατάξεων του Παλαιού Ημερολογίου θα εγκαταλείψουν αυτές, όταν πληροφορηθούν ότι οι Αρχιεπίσκοποι των τους πρόδωσαν αφού ενταχθήκαν κατόπιν αποφάσεως της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου εις Νέο Σχήμα Παλαιού και Νέου Ημερολογίου. Οι Ιεράρχες των τότε θα πείσουν την πλειονότητα των πιστών ότι έκαναν το έπραξαν χάριν «οικονομίας», «αγάπης», «ειρήνης» της Εκκλησίας, για ν’αποφύγουν τους διωγμούς ενός νέου τύπου ως τότε που υπέστησαν το 1924. 

*Θα αυξηθούν οι «καλοθελητές καταδότες» εντός της τότε νέου τύπου δημιουργηθείσης και λειτουργούσης «Εκκλησίας», οι οποίοι για λόγους «πίστεως...» θα καταγγέλουν εις τους «πνευματικούς» των την περί της «ανυπακοής» των τότε εκείνων «φανατικών, σκληροπυρηνικών, ορθοδοξοαμυντόρων...» αντιδρώντων πιστών έναντι των ληφθέντων αποφάσεων της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου. Δηλαδή αυτοί οι «καλοθελητές ...» θα είναι τα «μάτια και τ’αυτιά» του Μεγάλου Εκκλησιαστικού ΑΔΕΛΦΟΥ ... Εξ’άλλου από το 2004 λειτουργεί ανεπισήμως μέσω Αστυνομίας ο θεσμός του «χαφιέ» προς πρόληψη κάθε πολιτικού και οικονομικού εγκλήματος ... 

*Θ’αυξηθεί η ΣΥΓΧΥΣΙΣ πέραν αυτής που υπάρχει σήμερα και μεταξύ και αυτών των αντιδρώντων πιστών διότι τότε δεν θα γνωρίζουν εις ποιον πνευματικό θα κάνουν υπακοή ή σε ποιον ιερέα θα πάνε να κοινωνήσουν διότι και αυτοί οι Ιερείς δεν θα γνωρίζουν σε ποιόν Μητ/τη θα κάνουν υπακοή μετά τις μεγάλες και σαρωτικές Εκκλησιαστικές αλλαγές που θα επιβάλουν οι Μητροπολίτες κατ’εντολή του Φαναριού ... Η σύγχυσις δε αυτή θα συνεπικουρείται και από το τότε «ανώμαλο» πολιτικό και κοινωνικό και στρατιωτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί... 

* ΠΡΟΣΟΧΗ : Κάποιοι εντός του Αγίου Όρους και εκτός αυτού, Ιερωμένοι, Μοναχοί και Λαϊκοί θα συνεχίζουν να διδάσκουν και να διαδίδουν μέσω των πνευματικών αυτών παιδιών ότι: «πλησιάζει η μέρα που θα μας δώσουν οι Ορθόδοξοι Ρώσσοι την Κωνσταντινούπολη, ότι κοντά είναι η ώρα: για να συλλειτουργήσουμε και να παραστούμε στην στέψη του Βυζαντινού Αυτοκράτορα Ιωάννη μέσα στον Ναό της Αγίας Σοφίας ... για να ζήσουμε τον θρίαμβο παγκοσμίως της Ορθόδοξης Πίστεως ζώντας κατόπιν ειρηνικά περισσότερο από τριάντα χρόνια ... και τότε μόνο θα συνέλθει η Ορθόδοξος εκείνη Σύνοδος για να καθηρέση τον τότε Πατριάρχη Κων/πόλεως και τους συν αυτώ οικουμενιστές Μητροπολίτες κλπ... 

Μάλιστα εν έτει 2013 υπάρχουν «κάποιοι» Αγιορείτες Ιερομόναχοι και Ιερείς εκτός Αγιωνύμου Όρους που έχουν έτοιμα τα άμφια των!!! για να παρεβρεθούν στην τέλεση της στέψης του Αυτοκράτορα Ιωάννη εντός του I. Ναού της Αγ. Σοφίας εις Κωνσταντινούπολη ... που περιμένουν να γίνει από ώρα σε ώρα ...

Το ερώτημα είναι μήπως το Διεθνές Μασσονικό Διευθυντήριο προηγηθεί ... και στέψει πρώτο τον μεγάλο αυτών Διδάσκαλο αυτών και αναμενόμενο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ (Αντίχριστο) παρουσιάζοντας αυτόν ως Βασιλέα ΙΩΑΝΝΗ ; Επειδή οι Νεοποχίτες και Νεοταξίτες Πολιτικοί κλπ, εις όλον τον κόσμο ήδη έμειναν πολύ πίσω βιάζονται και έτσι ήδη ξεκίνησαν

α) να μετατρέπουν τα Κράτη σε Κοινοπολιτείες Αυτονόμων Πολιτειών.

β) να αλλοιώνουν πολιτειακώς, πολιτικώς, εθνολογικώς, ιστορικώς τα Βαλκανικά Κράτη προετοιμάζοντας το νέο Βαλκανικό διευρυμένο Κράτος με Πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.

γ) να διαμορφώνουν την Ομοσπονδιοποίηση Ελλάδος - Τουρκίας βάσει των γνωστών Σχεδίων «ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» καθώς και πολλά άλλα Γεωπολιτικά Σχέδια - ενοποίηση των Κρατών της Μεσογείου, ώστε έως το 2018 να εγκαθιδρυθεί οριστικά και επισήμως η Παγκόσμια Κυβέρνηση για να έρθει τέλος ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ( ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ) των Μασσονικών Στοών, αφού βέβαια θα γίνει πιο μπροστά η Ένωση των θρησκειών και θα συσταθεί η Παγκόσμιος Εκκλησία για να τελούνται εντός αυτής τα κοινά τα «μυστήρια» όλων των θρησκειών. Για τον λόγο αυτό σχεδιάσθηκε και ο μεγάλος επερχόμενος πόλεμος εις την Μέση Ανατολή εντός του 2013-2014 (Συρία, Ιράν, Ιράκ ...) διότι αυτό θα ενώσει τις διαφορές του κόσμου και από θρησκευτικής απόψεως. 

Οι τακτικές συναντήσεις, των Ηγετών Ορθοδόξων, Εβραίων, Μουσουλμάνων, εις τον Πανθρησκειακό Ναό της πόλης ASTANA του Καζακστάν εκεί αποσκοπούν και για αυτό όλα τα άνω γίνονται ... δηλ. να εγκαθιδρυθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Μία Παγκόσμια Πίστη, Μία Παγκόσμια Εκκλησία. Ένας Θεός ..., Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, Κοινά Παγκοσμίως Τελούμενα Θρησκευτικά Μυστήρια ... εντός του παγκοσμίου Ναού εν ονόματι της Μιας Εκκλησίας ... Συν όλων αυτών έως τέλος του 2017 θα εφαρμοσθεί εις ΗΠΑ και Ευρώπη η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ δηλ. το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ όλων των Πολιτών!!! 


Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ
ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.....Ανάρτηση σχετικα με το θέμα.....

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. 


Συνέχεια.....

Αυτή την έννοια έχει και το Ευρ. Πρόγραμμα «Διαθρησκειακού Χαρακτήρα και Ενοποιητικού Παράγοντα» με εφαρμογή από 20-3-2013 έως 25.3.2018 εις το οποίο έως τώρα εντάχθηκαν τέσσερις Αγιορ. I. Μονές, πολλές I. Μητ/λεις Ορθοδόξων, Παπικών και άλλων θρησκευτικών δογμάτων Ευρώπης και ΗΠΑ. Ηγούμενοι, Μητροπολίτες, και άλλοι. 

Όσοι δε έχουν ενταχθεί και θα ενταχθούν εις το άνω Ευρ. Πρόγραμμα αναλαμβάνουν την δέσμευση να «πείσουν» τους πιστούς των ότι η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ δηλ. το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ εις το χέρι ή μέτωπο δεν επιφέρει κανένα κίνδυνο σωματικό ή ηθικό!!! Το ΣΧΕΔΙΟ αυτό αποτελείται από 2265 σελίδες περίπου και στη σελίδα 88Α ρητώς αναφέρει ότι η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ δηλ. το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ δεν θα γίνεται διά παροχής εις τους πολίτες ηλεκτρονικής ΚΑΡΤΑΣ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ... Τότε με τι θα γίνεται η Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση; 

Παρόλες αυτές τις επερχόμενες σαρωτικές και καταλυτικές αλλαγές στην «Εκκλησία» και Πολιτεία, θα αυνεχίζουν οι υψηλόβαθμοι ιερωμένοι Νέου και Παλαιού Ημερολογίου να ΣΙΩΠΟΥΝ, όπως ΣΙΩΠΟΥΝ έως σήμερα, για όλα τα παρασκηνιακώς ανεπισήμως αλλά και επισήμως προετοιμασθέντα ΣΧΕΔΙΑ και να υποκρίνομαι ότι δήθεν κρατούν υψηλά την Σημαία της Ορθοδοξίας και της Ιεράς Παραδόσεως και ότι θα συνεχίσουν το έργο των μεγάλων αγωνιστών Εκκλησιαστικών Πατέρων: Μεγάλου Φωτίου, Μάρκου Ευγενικού, θεοδ. Στουδίτoυ και άλλων, πιστεύοντες ότι επί των ημερών των αυτοί είναι Πατέρες της Εκκλησίας και ότι ο κατώτερος Κλήρος και Λαός οφείλει να τους «υπακούει...». 

Αυτοί είναι ψευδοπατέρες, οι ψευδοδιδάσκαλοι και οι προβατοοσχήμονες λύκοι για τους οποίους μιλάει ο Χριστός, ο Απ. Παύλος και οι λοιποί Πατέρες. Για όλα αυτά και για όλους αυτούς μίλησε προφητικά ο Άγιος Νείλος ο Μυροβλύτης ο Αγιορείτης, δηλ. για την Μεγάλη Ψευδοσύνοδο, για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Εκκλησίας, για τους ελλείποντες Πνευματικούς Οδηγούς, για την πνευματική φτώχεια των Μοναχών, τον πλουτισμό τους μέσω των μνημόσυνων, για την κατασκευή πλούσιων κελλιών, για τα θανάσιμα πάθη αυτών ... και φυσικά όλα αυτά προφήτευσε για τους Ογδοήτες Μοναχούς δηλ. τους σημερινούς που εγκαταβιώνουν εις το Αγιον Όρος και εκτός αυτού. 

Γι’αυτό σήμερα κάποιοι σύγχρονοι Αγιορείτες ούτε θέλουν να τον «ακούσουν»... και μάλιστα λοιδορούν τον άγιο Νείλο τον Μυροβλήτη! Θα υπάρξουν Αγιορείτες και μη Ιερωμένοι που θα τολμήσουν να ξεγελάσουν τους πιστούς λέγοντάς τους ότι η επιτευχθείσα Μεγάλη Πανορθόδοξος Σύνοδος δεν είναι νομίμως συγκληθείσα βάσει των Ιερών Κανόνων και επομένως ότι δεν θα εφαρμόσουν πρώτα αυτοί τις αποφάσεις χάριν υπακοής των εις την Αληθινή Εκκλησία του Τριαδικού Θεού και όμως ως γνήσιοι διπλωμάτες που είναι και εμφορούνται από Φαναριώτικη νοοτροπία θα εφαρμόζουν σιωπηρά και υποτακτικότατη ότι τους εντέλλει ο εκάστοτε πνευματικός προϊστάμενος των δηλ. ο Πατριάρχης!!! 

Τα αυτά θα ισχύουν και με την πλειονότητα των Μητροπολιτών κυρίως της Ελλαδικής Εκκλησίας. Οι διώξεις, υπό των Νεοποχικών υψηλοβάθμων Ιεραρχών που θα αποτελούν την τότε μία «Ενοποιημένη Εκκλησία», των χαρακτηριζομένων ως «φανατικών, ανυποτάκτων, ζηλωτών, ζηλοτεύοντων, αποτειχιζομένων, ακαινοτομούντων ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ και γενικά όλων αυτών που θα αποτελούν το μικρό λείμμα της τότε κατακομβικής Εκκλησίας, οι διώξεις λοιπόν τότε θα επαυηθούν και οι τότε οι «ευσεβώς θέλοντες ζειν» θα βιώνουν τα πλέον οδυνηρώτερα μαρτύρια συνειδήσεως αφού δεν θα θέλουν ν’αρνηθούν τον Αληθινό Τριαδικό Θεό και την Εκκλησία Του

Σε μία εποχή τότε που όλοι στην Ελλάδα και το Εξωτερικό σέβονται ατομικά δικαιώματα μεταναστών, αλλοεθνών, αλλοθρήσκων, ομοφιλοφίλων, ζώων ... η «Ενοποιημένη Εκκλησία» της Ελλάδος θα συνεχίζει την επιβολή των εκκλησιαστικών ποινών δηλ. καθαιρέσεις κ.ο.κ. διότι τότε όλοι οι άνω αναφερόμενοι «φανατικοί...» δεν θα κάνουν «υπακοή» στα κελεύσματα των «ψευδοπατέρων» των υπακουόντων εις τα θεσπίσματα της Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου = ψευδοσυνόδου.

ΤΕΛΟΣ, δεν θα έχουν τα γεγονότα Εκκλησιαστικά, Πολιτικά, Κοινωνικά και άλλα που θα βιώσουμε ΤΟΤΕ όπου και θα έρθει ο Μεγάλος ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ( Ο Αντίχριστος ) για να λύσει δήθεν τα μεγάλα προβλήματα όλων των λαών της Γης που έως τότε θα είναι απερίγραπτα ... 

Βέβαια πάνω απ’όλα αυτά τα σχεδιασθέντα υπό των Διεθνών Μασσονικών Ανδρεικέλων κατευθυνόμενων υπό του ΛΕΥΚΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ τον τελευταίο λόγο τον έχει Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μας που αυτός κατευθύνει όλη την ΥΦΗΛΙΟ. ΑΥΤΟΣ έχει το ΤΕΛΙΚΟ δικό Του ΣΧΕΔΙΟ...


ΓΕΝΟΙΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ

( ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
 ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - 30/5/2014 )

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....

ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 
ΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ.....
 

Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.......Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ - ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑΣ...ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ 17/5/2014 - ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ : " ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες