Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
Από την σελίδα  : http://papoulakosaigio.blogspot.gr/

Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ! ΑΞΙΩΘΗΚΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ , ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ 91 ΕΤΗ . 

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟ ΑΙΩΝΑ , Ο ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ ,ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο Π.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ Π. ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΖΕΡΒΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ . 

ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΠΕΤΣΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1984 , ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ) ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ. 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΙΕΡΟΘΕΟ ΤΣΑΝΤΙΛΗ ΤΟΤΕ , ΕΞΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ , ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 28 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ , ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΞΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ . Ο ΘΕΟΣ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΟΥ , ΣΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ . ΠΑΡΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟΣ ΜΕΝ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ , ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ . 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΔΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΑΦΗ , ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΚΑΜΨΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΙΛΗΣΑ ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΕΡΑΚΙ , ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ . 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΠΑΠΙΚΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΟΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΙ ,ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΕΠΤΑ ΙΕΡΕΙΣ - ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ

O ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟΣ , Ο ΠΑΤΗΡ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΚΑΙ Ο Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΑ ΕΛΑΣΣΩΝΑΣ, Ο ΠΑΤΗΡ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ : O Π. ΑΡΣΕΝΙΟΣ , Ο Π. ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ , Ο Π. ΓΕΡΟΝΤΙΟΣ . ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΗΔΗ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ , ΕΨΑΛΛΕ Η 20 ΜΕΛΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗ , ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . 

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ , ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ . ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ. 

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

ΒΙΝΤΕΟ : Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 14/6/2014 ( Ν.ΗΜ ) .

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 12/6/2014 , ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 91 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ
 

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ


 ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ Π.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ 
ΣΠΕΤΣΩΝ , ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...... 
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ

ΣΤΙΣ 1-14/10/2012 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΟΥ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΥΡΗΞΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.....ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΠΑΤΡΙΟΝ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΝ ( Σημείωση : Χωρίς να έχει ενταχθεί σε κάποια ιερά σύνοδο του πατρίου εορτολογίου )

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΣΤΑΣΗ


Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙΣ ΜΟΥ

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ....

...ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ....

Η ΑΓΙΑ Ζ' ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΝΥΣΣΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΓΝΑΝΤΙΟΣ Ο ΘΕΟΦΟΡΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ......


Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.....


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ....ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ......ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ» - ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ,ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΛΑΙΚΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ , Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες