Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.....ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ....


ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ "ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ......


Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ....


ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ......




ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΝΟΥΜΕΡΟ 2......


Η ΔΙΑΚΤΙΝΗΣΗ ΑΛΑ ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ........


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΠΩΣ Ο ALPHA ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ , ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ........


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..... 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ........

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε στην αποψινή εκπομπή του το νέο φωτομοντάζ της εφημερίδας των Συντακτών που ειδικεύεται στην κοπτοραπτική (μην ξεχνάτε την τηλεμεταφορά Χρυσαυγιτών από το Ηράκλειο Κρήτης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο σε άλλο γελοίο φωτομοντάζ της ίδιας εφημερίδας). 

Οι «μοντέρ» και οι κοπτοραπτούδες υπολόγιζαν ότι η αυθεντική φωτογραφία είχε χαθεί αφού κατασχέθηκε. Δεν υπολόγισαν όμως ότι αντίγραφο είχε κρατήσει συναγωνιστής στο γραφείο του ως κάδρο. Στην πραγματική εικόνα τα πρόσωπα που απεικονίζονται κρατούν ένα κέλτικο σταυρό, που προπαγανδιστικά δεν κάνει τόσο ντόρο όσο μία σβάστικα. 


Αξίζει όμως να δούμε τα 7 σημεία που αποκαλύπτουν το φωτομοντάζ και την κοπτοραπτική: 

1) Το δεξί χέρι του ατόμου που γονατιστό κρατά τη σημαία στα δεξιά της εικόνας είναι μισοσβησμένο. 

2) Στην κάτω δεξιά γωνία της σημαίας παραμένει το κανονικό «θολό» χρώμα (που κάνει αντίθεση με το έντονο κόκκινο της σημαίας που προστέθηκε στη συνέχεια). 

3) Στη δεξιά πλευρά της σημαίας έχει προστεθεί μία λευκή ταινία (προφανώς για να κρύψει τον ιστό που υπάρχει στην κανονική εικόνα). 

 4) Η σημαία με την σβάστικα «φουσκώνει» παρ’ όλο που δεν υπάρχει αέρας (ακόμα και αν υπήρχε θα τον έκοβαν τα σώματα των ατόμων που κρατούν την σημαία). 

5) Η σημαία με την σβάστικα είναι ανάποδα (για τους παρατηρητικούς…). 

6) Η νύχτα έχει γίνει μέρα (η κανονική φωτογραφία τραβήχτηκε ξημέρωμα, αλλά στο φωτομοντάζ έχει φωτιστεί για να είναι πιο εντυπωσιακή). 

7) Η εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσε ασπρόμαυρη την επίμαχη φωτογραφία, ενώ την είχε μοντάρει ως έγχρωμη, για να μη γίνουν αντιληπτές οι παραπάνω οφθαλμοφανείς αλλαγές. 

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....Βίντεο απο την χθεσινή εκπομπή 23/6/2014 στο διαδικτυακό κανάλι του Λαικού συνδέσμου της Χρυσής Αυγής , με τον εκπρόσωπο τύπου κον Ηλία Κασιδιάρη που αποκαλύπτει την σκευωρία με το φωτομοντάζ.......




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......


Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες