Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ALBERT PIKE , ΠΡΩΗΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.


Το κράτος του Ισραήλ προκαλεί με την συμπεριφορά που έχει απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό , που τις τελευταίες μέρες δέχεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση από τον Ισραηλινό στρατό εναέρια και χερσαία , με αποτέλεσμα να υπάρχουν χιλιάδες νεκροί και τραυματισμένοι Παλαιστίνιοι , οι περισσότεροι από αυτούς άμαχοι πολίτες και μικρά παιδιά ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.......ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.......ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ......


Το γεγονός αυτό όπως είναι φυσικό έχει εξοργίσει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, ακόμα και αυτούς που ήταν φιλικοί με το κράτος του Ισραήλ, αλλά περισσότερο έχει εξοργίσει τον μουσουλμανικό κόσμο, και τους ακραίους Ισλαμιστές

Οι Ισραήλινοί ηγέτες δείχνουν να μην πτοούνται από όλα αυτά ,και συνεχίζουν το δολοφονικό τους έργο , προκαλώντας την οργή των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων.

ALBERT PIKE - 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΟΝΟΣ
Μήπως τελικά αυτό που θέλουν να συμβεί οι κυβερνώντες και αυτοί που ελέγχουν το κράτος του Ισραήλ , είναι να προκαλέσουν τόσο πολύ τους μουσουλμάνους ώστε να ξεσηκωθούνε εναντίον του , για να μπορέσουν εν συνεχεία να εγκαθιδρύσουν την νέα παγκόσμια τάξη του Αντίχριστου ,όπως έχει αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο ο 33ου βαθμού μασόνος ALBERT PIKE που γνώριζε μέσα από τις μασονικές στοές αρκετό καιρό πριν γίνουν ο 1ος και 2ος παγκόσμιος πόλεμος και μάλιστα είχε αναφέρει και τις αιτίες που θα γίνουν αυτοί οι πόλεμοι, όπως αναφέρει και για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο που όπως λέει θα γίνει μεταξύ των μουσουλμάνων και των Εβραίων.........

 
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.......

Για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είχε πει πως πρέπει να έρθει για να μπορέσουν οι ιλλουμινάτι να ανατρέψουν τους τσάρους στην Ρωσία και να την καταστήσουν την χώρα του αθεϊστικού κομμουνισμού. Και δυστυχώς πραγματικά έτσι έγινε…….. 


Για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο είχε πει πως πρέπει να γίνει για να μπορέσουν οι Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και ταυτόχρονα θα ισχυροποιούσε τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη ( κατέλαβαν τελικά την μισή). 


Για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έχει πει πως θα γίνει στην μέση ανατολή , ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδδών….. 


Ο Άλμπερτ Πάικ Θεωρεί τις συνέπειες του τρίτου παγκοσμίου πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές , θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες και θα είναι τότε έτοιμοι να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. 

Έτσι θα εγκαθιδρυθεί η νέα παγκόσμια τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής… 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ
 

Να σημειώσουμε ακόμα πως δεν είναι καθόλου τυχαία και η αύξηση της βίας και των δολοφονικών επιθέσεων από ακραίους Ισλαμιστές ανά τον κόσμο .....τα εκατοντάδες βίντεο με αποκεφαλισμούς ανθρώπων εν ονόματι του Αλλάχ που έχουν κάνει εκκατομύρια ανθρώπους στον κόσμο να μην θέλουν να ακούνε για καμμία θρησκεία , ως αιτία πολέμων και κακών.

Αυτό συμβαίνει βέβαια γιατί δεν έχουν γνωρίσει , αυτοί οι άνθρωποι την Ορθόδοξο πίστη και τον ορθόδοξο βίο.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ  ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ.......


 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.....


ΒΙΝΤΕΟ - Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ......ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ...... 


ΕΡΕΥΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..... ΕΤΟΙΜΟΣ Ο 3ος ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ.... ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2014 ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ - Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - ΜΑΣΟΝΙΑ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ......ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες