Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Α.Τ.Ι.Α ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΙΑ - ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Α.Τ.Ι.Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - Α.Τ.Ι.Α ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CSETI - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ( 1926 - 1995 ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ".....

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΙΑ 2-29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014


Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, όλο και πιο συχνά κάνουν την εμφάνισή τους στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο . 

Ένας τουρίστας στην περιοχή Παραλία του νομού Πιερίας στις 2 και στις 29 Ιουλίου του 2014 πρόλαβε και τράβηξε σε βίντεο περίπου 10-12 από αυτά τα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα τα οποία κινούνταν σε ίσες αποστάσεις αναμεταξύ τους , αρκετά αργά και με σταθερή ταχύτητα. 

Η ποιότητα της εικόνας των βίντεο είναι πολύ καλή και τα ΑΤΙΑ φαίνονται πεντακάθαρα. 

1ο βίντεο τραβηγμένο στις 2 Ιουλίου του 2014.....


2ο βίντεο τραβηγμένο στις 29 Ιουλίου του 2014....


Να σημειώσω σε αυτό το σημείο και μια προσωπική εμπειρία που είχα περίπου πριν 3 χρόνια. Ήμουνα στις 9-10 το βράδυ στο σπίτι του ξάδερφού μου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα . Ο ξάδερφός μου είχε βγει έξω για να πάει να πάρει κάτι από το περίπτερο. 

Κάποια στιγμή μας φωνάζει εμένα και τον αδερφό μου να βγούμε έξω από το σπίτι. Όταν βγήκαμε τον είδαμε να είναι λιγάκι σαστισμένος και άρχισε να μας λέει να κοιτάξουμε στον ουρανό. Κοιτώντας , είδαμε μια μικρή κόκκινη φωτεινή σφαίρα σαν και αυτές που κατέγραψε ο τουρίστας στον νομό Πιερίας να είναι σχεδόν ακίνητη. Με το που πήγαμε να βγάλουμε το κινητό για να την καταγράψουμε η φωτεινή κόκκινη σφαίρα εξαφανίστηκε, λες και διάβασε την σκέψη μας για το τι θέλαμε να κάνουμε.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ "Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ " ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α , ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ........ 


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ Α.Τ.Ι.Α ΜΕ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.....


Μερικά ακόμα σημαντικά στοιχεία υπάρχουν και στο βίντεο που ακολουθεί με την ονομασία SIRIUS . Μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλή τον Dr.Steven M. Greer προσπαθούν να έρθουν μέσα από τον διαλογισμό και με διάφορες άλλες τεχνικές σε επαφή με τα Α.Τ.Ι.Α

Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται CSETI ( http://www.cseti.org/ ) Αυτό που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις που τα μέλη της CSETI χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές για να καλέσουν Α.Τ.Ι.Α , αυτά εμφανίζονται και πολλές από τις εμφανίσεις τους είναι καταγεγραμμένες σε κάμερα για του λόγου το αληθές. Με λίγα λόγια…..μέσα από τον διαλογισμό αυτή η ομάδα καλεί Α.Τ.Ι.Α που στην πλειοψηφία τους είναι φωτεινές σφαίρες λευκού η κόκκινου χρώματος σαν και αυτές που κατέγραψε ο άνθρωπος στην περιοχή Παραλία του νομού Πιερίας.

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι.....

Ο Dr.Steven ήταν από τους πρώτους που κλήθηκε να εξετάσει ένα ασυνήθες σώμα ανθρωποειδές με δαιμονική πραγματικά μορφή σε κάποιο ινστιτούτο που εργαζόταν ως γιατρός. Οι ίδιοι το αποκαλούν ΕΒΟ ( Εξωγήινη βιολογική οντότητα ).

Δείτε το στην φωτογραφία που ακολουθεί....Δείτε το βίντεο που ακολουθεί , αλλά και τα υπόλοιπα βίντεο που υπάρχουν στην ανάρτηση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.......

SIRIUS.....
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://www.nuforc.org ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Α.Τ.Ι.Α ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ........ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝΕ , ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ......

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ΕΓΙΝΑΝ 1060 ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Α.Τ.Ι.Α......

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΕΓΙΝΑΝ 870 ΑΝΑΦΟΡΕΣ.......


http://www.nuforc.org/webreports/ndxevent.html
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ( 1926 -1995 ) , ΣΤΑΡΕΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.......

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ( 1926 - 1995 )

"Στους εσχάτους καιρούς τους ανθρώπους θα τους σώσουν η αγάπη, η ταπείνωση και η καλοσύνη. Η καλοσύνη ανοίγει τις πύλες του Παραδείσου, η ταπείνωση οδηγεί μέσα σ' αυτόν, αλλά η αγάπη εμφανίζει τον Θεό". 

Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου

Όλους όσους πήγαιναν σ΄αυτόν για ευλογία, τους παρακαλούσε κλαίγοντας: ... Nά κάνετε το καλό για να σας σώσει η καλοσύνη σας. Η γη κατά το ήμισυ έγινε Άδης

Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και δεν τη χτυπά απλώς, αλλά ορμά μέσα. Εσείς θα τον δείτε τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να βασιλεύσει σε όλον τον πλανήτη. Παντού θα γίνονται διωγμοί... Μη μένετε χώρια. 

Κρατηθείτε μαζί, δέκα-δεκαπέντε μαζί. Βοηθείτε ο ένας τον άλλο

Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό : Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε... 

....Θα βάλουν τό χάραγμά του Αντιχρίστου στο χέρι και το μέτωπο. Τα διάφορα προϊόντα δεν μπορούν να σας προκαλέσουν βλάβη. Έστω κι αν βάζουν σ' αυτά τον αριθμό του Αντιχρίστου, αυτό δεν είναι ακόμη το χάραγμα. 

Πρέπει να λέτε το "Πάτερ ημών", να κάνετε το Σταυρό σας και η τροφή σας θα αγιάζεται. 

Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια από τους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες.


ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
 ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ......

Ρώτησαν το στάρετς αν μπορεί κανείς να κλέψει τροφή, όταν δε θα μπορεί να την αγοράσει. Απάντησε έτσι : Αν κλέψεις, θα παραβείς μία από τις δέκα εντολές. Όποιος ενεργεί έτσι, ακόμη κι έτσι δέχεται τον Αντίχριστο. Ο πιστός άνθρωπος πρέπει να ελπίζει στο Θεό. Ο κύριος στους εσχάτους χρόνους θά ενεργεί τέτοια θαύματα, ώστε ένα φυλλαράκι από το δέντρο θα φθάνει για τροφή ενός μηνός. Στ΄αλήθεια

Ο πιστός άνθρωπος θα σταυρώνει τη γη και εκείνη θα του δίνει ψωμί. Αν βιάσουν ένα κορίτσι, το διακορεύσουν χωρίς τη θέλησή του, αυτό ενώπιον του Θεού θα παραμείνει παρθένος. Έτσι θα γίνει και με το χάραγμα του Αντιχρίστου. Αν δώσουν το χάραγμα ενάντια στη θέληση του ανθρώπου, αυτό δεν θά ενεργεί πάνω του. 
Στο Ευαγγέλιο ειναι γραμμένο ότι παντού θα γίνονται διωγμοί αλλά και θλίψη σε όποιον προδίδει το Ευαγγέλιο. 

Θα έρθει καιρός που θα είναι απαραίτητο να φύγετε στα βουνά, μόνο να μην το κάνετε ένας-ένας. Ομαδικά να φεύγετε στα βουνά και τα δάση.  

Για τους πιστούς χριστιανούς η μεγαλύτερη θλίψη θα είναι ότι αυτοί θα φεύγουν στο δάσος αλλά οι κοντινοί τους άνθρωποι θα δέχονται το χάραγμα του Αντιχρίστου. Στους εσχάτους χρόνους οι οπαδοί του Αντιχρίστου θα πηγαίνουν στην εκκλησία, θα βαπτίζονται, θα κηρύττουν για τις ευαγγελικές εντολές. Ομως μην τους πιστεύετε. Αυτοί δεν θα έχουν τα καλά έργα. Μόνο με τα καλά έργα μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τον αληθινό χριστιανό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες