Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ........ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.......

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Ο πύρινος λόγος του μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου προς τους ευσεβείς Χριστιανούς που προσήλθαν να τιμήσουν την Παναγία Γιάτρισσα στο Λουτράκι (7.9.2014)

ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ"......

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ...... 


Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ ...... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ...
 
  

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.......



Σχετικά με το θέμα , από σημερινή δημοσίευση του Kontra news........


Μαρτυρία σοκ: "Μας βιάζουν σα να είμαστε σκλάβες

Τρομερές είναι οι ιστορίες που καταφέρνουν να διαρρεύσουν από το Χαλιφάτο των τζιχαντιστών στη Συρία και στο Ιράκ. Ενδεχομένως να προξενεί εντύπωση το γεγονός πως ο σουνίτες ισλαμιστές επιτρέπουν στους ομήρους να τηλεφωνούν στους δικούς τους ανθρώπους. 

Η αλήθεια είναι πως οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτρέπουν στους αιχμαλώτους να καλούν τους δικούς τους ανθρώπους προκειμένου ο κόσμος να ενημερωθεί για τη φρίκη που τον περιμένει σε περίπτωση που τολμήσει να αντισταθεί. 

 Μία έφηβη κοπέλα μίλησε από τη φυλακή σε χωριό της Μοσούλης όπου κρατείται. Όπως ισχυρίστηκε είναι μαζί με άλλα 40 κορίτσια και η μικρότερη είναι μόλις 12 ετών και όλες ανήκουν στη φυλή των Γιαζίντι. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Il Corriere τόνισε: «Μας βιάζουν και μας κακοποιούν καθημερινά. Παρακαλώ να πεθάνω από το ξύλο, παρά να συνεχίσω να ζω και να υφίσταμαι αυτόν τον εξευτελισμό. Όμως δεν μας σκοτώνουν, είμαστε πολύτιμες γι' αυτούς. Σας παρακαλώ μην δημοσιεύσετε το όνομά μου, ντρέπομαι τόσο για όσα μου κάνουν». 

Ακόμα, προσθέτει: «Το κάνουν κι αυτό για να μας κάνουν να υποφέρουμε ακόμα πιο πολύ, μας αναγκάζουν να λέμε στους συγγενείς μας τι μας κάνουν. Γελάνε μαζί μας γιατί νιώθουν ανίκητοι. Δεν λυπούνται κανέναν, ούτε τις μητέρες με μικρά παιδιά. Μερικά από τα κορίτσια που είναι εδώ δεν μιλούν πια. 

Μας βιάζουν σε τρία δωμάτια, τρεις φορές κάθε μέρα και κάθε φορά διαφορετικοί άντρες. Μας φέρονται σαν σκλάβες και μας χτυπούν αλύπητα, μας αποκαλούν άπιστες γιατί δεν είμαστε μουσουλμάνες. Όταν απελπίζομαι παρακαλώ να πεθάνω, αλλά καμιά φορά εύχομαι να σωθώ κάπως από εδώ, κι σας ξέρω καλά πως όσα ζω εδώ δεν πρόκειται να τα ξεπεράσω ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......
  
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.


ΑΡΧΕΣ ΩΔΙΝΩΝ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 -ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ....
  
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.....


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ π.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΠΑΠΙΚΟΥΣ...ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες