Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ.... ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ , ΤΟΥΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ" ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ,ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝ - ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ......

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Οι αποτειχισμένοι αγιορείτες μοναχοί Ιωάννης και Βασίλειος , ελέγχουν με βάση τους ιερούς κανόνες της Ορθοδόξου εκκλησίας, τον παπισμό , τους οικουμενιστές “ Ορθοδόξους “ αρχιερείς αλλά και όλους όσους τους ακολουθούν.

Η αποστασία των λυκοποιμένων "Ορθοδόξων " οικουμενιστών έχει ξεπεράσει κάθε όριο, όπως κάθε όριο έχει ξεπεράσει και η υποκρισία όλων όσων χτυπάνε την αγία και ιερά αποτείχιση και δεν διακόπτουν την εκκλησιαστική κοινωνία με τους ψευτοποιμένες "ορθοδόξους"οικουμενιστές επισκόπους,όπως προστάζουν οι θείοι και ιεροί κανόνες, για να αποφύγουν τον διωγμό και τις στερήσεις , εις βάρος όμως της Ορθοδοξίας.

Το βίντεο που ακολουθεί έιναι μέρος μια πραγματικά μεγάλης προσπάθειας των μοναχών προς γνώση της αληθείας και αποφυγής κάθε πλάνης των πιστών Ορθοδόξων Χριστιανών.

Οι αγιορείτες μοναχοί μη διεκδικώντας το αλάθητο του πάπα είναι έτοιμοι να συζητήσουν και να έρθουν σε διάλογο με όποιον διαφωνεί στα όσα αναφέρουν στα βίντεο που έχουν φτιάξει προς ενημέρωση των πιστών , ώστε να μπορεί να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος προς φανέρωση της αλήθειας και προς δόξα του Τριαδικού Θεού.

ΣΤΙΣ 29 ΚΑΙ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ , ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.... 


ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ........

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ - ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......


Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΙΣ 29 -30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 - THYATEIRA CONFESSION - Η ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΙΚΩΝ ΚΑΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ - ΚΟΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙΟ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝ - «Έξελθε εξ αύτής (τής Βαβυλώνος) ό λαός μου, ϊνα μη συγκοινωνήσητε ταϊς άμαρτίαις αύτής καί ϊνα έκ τών πληγών αύτής μή λάβητε». (Άποκάλ. ΙΗ 4) 





ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ...... ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ... Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ - Η ΑΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΕΝΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ - Η ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ - Η ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ...... 





ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες