Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.... ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ TYMBO ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ.....ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ;


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΤΥΜΒΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΤΟ ZOYGKLA.TV ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΖΑΝΗ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ , ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ : 

κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΗΜΝΑΙΟΥ - ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ.....

κος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΙΧΩΡ....

....και ο κος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΗΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

Ο Αρχαιολόγος και εκδότης του Περιοδικού «ΙΧΩΡ» κος Ευάγγελος Μπεξής  μιλάει για την τελευταία μεγάλη ανακάλυψη του σκελετού στην Αμφίπολη και σχολιάζει τα δεδομένα. 

Σε αυτό το βίντεο θέτει ερωτήματα προς τους ανασκαφείς που δεν έχουν απαντηθεί μέχρι τώρα και δίνει τις εκδοχές που οδηγούν και σε άλλους πιθανούς θαλάμους. 

Μιλάει ακόμα για την μεγάλη πιθανότητα ο σκελετός να ανήκει στην Ολυμπιάδα , την μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το τεκμηριώνει με μοναδικά στοιχεία, η σε φύλακα που τοποθετήθηκε εκεί για την προστασία των κατωτέρω θαλάμων και του συνόλου του μνημείου. Η ανασκαφή δεν τελειώνει εδώ.....

Δείτε το σχετικό βίντεο......


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ - 20/1/2013Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες