Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ,ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ..... ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ RFID ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ , ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!! - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666......


Ο " ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ " ΡΩΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΡΟΠΗ......ΛΕΕΙ ΝΑΙ  ΣΤΟ RFID ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ....ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!......


ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....



ΕΝΑ EΡΩΤΗΜΑ......ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ; Η ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΤΕ  ; 

ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΡΩΜΑΝΕ ;

ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ , ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ;

ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ.
 
ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΡΩΜΑΝΕ...... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η EΛΕΥΕΘΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ;;;

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ....


ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ in.gr......


Τη δέσμευση ότι ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός δεν θα αποδράσει, σε περίπτωση που του χορηγηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο άδεια για τις σπουδές του, παρέσχε ο συνήγορός του, Φραγκίσκος Ραγκούσης. Μιλώντας στον Βήμα 995, είπε ότι ο Ρωμανός αποδέχεται και το βραχιολάκι. «Πιστεύουμε ότι μέσα από τη νομιμότητα και τη διαφάνεια μπορούμε να περιμένουμε μια λύση ευνοϊκή και άμεση. 

Να πάρει την άδειά του, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως τη σκεπτόταν, όταν έδινε εξετάσεις» είπε ο κ. Ραγκούσης. Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Έφτασε στο σημείο να γίνει μεταγωγή από τον Αυλώνα στον Κορυδαλλό. Γιατί έγινε αυτό, αν δεν ήταν να παρακολουθήσει μαθήματα; Φυσικά και το πιστεύω (σ.σ. ότι θα επιστρέψει στη φυλακή, εάν παρακολουθήσει μαθήματα). 

Έχω την ηθική δέσμευση, σαν δικηγόρος, και μπορώ να το πω δημόσια. » Αν θέλουν, και νομικά. Ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι για να σπουδάσει και όχι για να αποδράσει». 

Για το βραχιολάκι είπε ότι το αποδέχεται, όπως και κάθε τι άλλο που υλοποιείται. «Δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες και είναι και το βραχιολάκι αποδεκτό από τον κ. Ρωμανό. Βεβαίως (τώρα επιμένει στην απεργία δίψας).»
 ---------

ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΟΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΣΤΟ RFID ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες