Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΗΔΙΚΑ-ΑΜΚΑ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΣΤΙΣ 5/1/2015 - ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.



ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ:

1. Υπουργείο Εργασίας. Υπουργό Βρούτση Ι.
2. Υπουργείο Οικονομίας. Υπουργό Σταικούρα Χ.
3. Υπουργείο Υγείας. Υπουργό κ. Βορίδη Μ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1.Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια
2.Πρωθυπουργό της κυβέρνησης κ. Σαμαρά Αντώνιο Επιτροπή Αγώνος
3.Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο Ε. Διωκόμενων Χριστιανών
4.Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα Αλέξη Κατά ΗΔΙΚΑ-ΑΜΚΑ
5.Πρόεδρο ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη Προσωρινή διεύθυνση:
6.Πρόεδρο ΑΝΕΛ κ. Καμένο Π. Νικομηδείας 25,
7.Πρόεδρο Κ.Κ.Ε. κ Παπαρήγα Αλέκα Τ.Κ. 563 34, Θες/νίκη
8.Ανεξάρτητό βουλευτή κ.Νικολόπουλο Ν. Τηλ. 2310 612706
9.Πρόεδρο της Βουλής κ. Μειμαράκη Ε. 2821092636 & 6974323975
10.Αντιπροέδρους της Βουλής. 6907727088 Ι. Τραγάκη, Γ. Καλαϊτζή, Χ. Μαρκογιαννάκη, Ι. Δραγασάκη, Ι. Δριβελέγκα και Μ. Κόλλια- Τσαρουχά.
11. Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο
12. Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Π.Ν. Ευάγ. Αποστολάκη
13. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Δ. Τσακνάκη
14. Διευθυντές ασφαλιστικών φορέων της χώρας. Ξ.Βεργίνης(ΟΓΑ), Ρ. Σπυρόπουλος(ΙΚΑ), Κωτίδου Γεωργία (ΟΑΕΕ) Πρόεδρο Δ.Σ. ΝΑΤ Κόνσα Μαρίνα, Γ. Θεοτοκά, Σπύρο Ντάνο (Γενικό Λογιστήριο Κράτους).
15.Πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν (μέσω Πρεσβείας)
16. Συνήγορο του Πολίτη(κ. Εμ. Λασκαρίδη)
17. Βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων
18. Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους, Ιερά Επιστασία
19. Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών,Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο
20. Νέα Κρήτη, Εφημερίδα Ηρακλείου
21. Κρήτη ΤV (υπόψην κ. Σαββίδη και κ. Σαχίνη)
22. Εγνατία TV (κ. Λάζαρο Λαζάρου) και λοιπά Μ.Μ.Ε. 

ΑΠΟ:


Επιτροπή Αγώνος
Διωκόμενων Χριστιανών
Κατά ΗΔΙΚΑ-ΑΜΚΑ
Προσωρινή διεύθυνση : Νικομηδείας 25,
Τ.Κ. 563 34, Θες/νίκη
Τηλ. 2310 612706 
2821092636 και 6974323975 




ΘΕΜΑ: ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΗΔΙΚΑ-ΑΜΚΑ

Με πόνο και αγανάκτηση διαμαρτυρόμαστε ενάντια στον απάνθρωπο, σκληρό, άδικο, αδικαιολόγητο και αντισυνταγματικό διωγμό που έχουν εξαπολύσει τα ψυχρά εκτελεστικά όργανα του υποτιθέμενου δημοκρατικού κράτους εδώ και πολύ καιρό και συγκεκριμένα ιδίως από το 2012 και με μανία από το 2013, κατά μιας φοβερή αδικίας σε βάρος αθώων συμπολιτών μας οι οποίοι στερούνται βασικά ανθρώπινα αγαθά όπως μισθούς, συντάξεις, ιατρική περίθαλψη και διάφορα άλλα βοηθήματα, επιδόματα και διευκολύνσεις για μια αξιοπρεπή διαβίωση και κάποιοι από αυτούς οδηγήθηκαν ή οδηγούνται ακόμη και στον θάνατο. Αναφερόμαστε στους συμπολίτες μας που αρνήθηκαν για λόγους θρησκευτικής και δημοκρατικής συνείδησης να λάβουν και να χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους με το κράτος τον ΑΜΚΑ που επιβάλλει ο τομονόμος 3655/2008 και συγκεκριμένα το άρθρο-έκτρωμα 153 που μας οδηγεί κατευθείαν στο 13ο κεφάλαιο του βιβλίου της Αποκάλυψης του Ευαγγελιστή Ιωάννη. Η έως αυτή την στιγμή αδιαφορία και σκληρότητα που επέδειξε και επιδεικνύει το Ελληνικό Κράτος ( και ιδίως Ι. Βρούτσης, Σταικούρας, Γεωργιάδης, Βορίδης κ.τ.λ.) παρά τις επανειλημμένες γραπτές και προφορικές διαμαρτυρίες των εν λόγω συμπολιτών μας ισοδυναμεί με κατ΄εξακολούθηση από μέρους του απόπειρες ανθρωποκτονίας με δόλο. Η ευθύνη για την τύχη όλων αυτών των συμπολιτών μας βαρύνει όλους μας. Παρότι κάποιοι μίλησαν για αποκατάσταση των αδικιών ( και εσείς κ. Σαμαρά, Βενιζέλε Τσίπρα και λοιποί) όχι μόνο δεν έγινε τίποτα αλλά είναι και μερικοί που πιστεύουν ότι δεν έχουν να δώσουν λόγο πουθενά και για τίποτα. 

Η χούντα όμως ωχριά μπροστά τους. Περιμένουμε όλοι μας με αγωνία την ανάδειξη μιας δίκαιης κυβέρνησης που θα δικάσει τους υπαίτιους και όσους αδιαφόρησαν(ακόμη και  για εσχάτη προδοσία). Οι 500.000 που αναφέρουμε παρακάτω και πολλοί άλλοι είναι δεδομένο ότι θα μαυρίσουν  σε αυτές τις εκλογές αυτούς που κάνουν καριέρα και νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες αδιαφορώντας για τις τόσες ωμές ανθρωποκτονίες αθώων πολιτών εν καιρώ ειρήνης. Όποιος πραγματικά νοιάζεται για το καλό αυτού του τόπου, όποιος είναι πρώτα Άνθρωπος και ύστερα όλα τα άλλα, όποιος έχει ακόμη συνείδηση, καρδιά και έστω και λίγο φόβο Θεού ας διαβάσει προσεκτικά το παρόν έγγραφο που γράφτηκε με το αίμα της καρδιάς μας όσο μας απέμεινε γιατί κυριολεκτικά το φτύνουμε λόγω της απάνθρωπής συμπεριφοράς του Ελληνικού Κράτους να μας σταυρώνει καθημερινά. Οι Υπεύθυνοι και οι γραμματείς μην πετάξετε αυτό το έγγραφο με ελαφριά καρδιά στον κάδο των αχρήστων αλλά ενημερώστε τους ανωτέρους σας. Όλοι μας ως ένα σώμα είμαστε υπεύθυνοι για το καλό ή το κακό. Καθίσταται δε επιτακτική ανάγκη οι Βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων να μην σιωπούν στην αδικία και το Ελληνικό Κράτος να αναθεωρήσει την στάση του για τους παρακάτω λόγους:
                               

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το άρθρο- έκτρωμα 153 παρ. 2 του (τρομονόμου;) 3655/2008 για τον ΑΜΚΑ το οποίο θα διαβάζουν οι φοιτητές της νομικής και θα φρίττουν, ορίζεται ότι από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του «....ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλιστεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντίστοιχων παραστατικών». Δεν πρόκειται λοιπόν για έναν απλό αριθμό μητρώου, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι αλλά για έναν υπεραριθμό η μη κατοχή του οποίου αποκλείει τον εργαζόμενο, συνταξιούχο και άνεργο από την κοινωνία αφού όποιος τον αρνηθεί στερείται τα αυτονόητα δικαιώματα της εργασίας, των μισθών, της σύνταξης, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κ.τ.λ. Επιπλέον δεν μπορεί κάποιος  να γεννηθεί, να παντρευτεί να ταφεί, να υπηρετήσει την θητεία του στον στρατό κ.τ.λ. αν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ. Μάλιστα η ανελαστικότητα και η αποκλειστικότητα με την οποία επιβάλλεται ο ΑΜΚΑ παραπέμπει στο χωρίο «και ινα μη τις δύναται αγοράσαι ή πωλείσαι εί μη ο έχων το χάραγμα» (Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη, κεφ. 13 στχ. 17). Πρόκειται για έναν μοναδικό, προσωπικό και ισόβιο  για κάθε άνθρωπο αριθμό και για κωδικοποίηση ανθρώπων με παγκόσμιο χαρακτήρα και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην Αποκάλυψη του Ιωάννη « αριθμός γαρ ανθρώπου εστί»(κεφ.13 στιχ.18). Και το Υπουργείο Απασχόλησης τονίζει στο σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, ότι ο ΑΜΚΑ «είναι μοναδικός για κάθε πολίτη και θα τον συνοδεύει σε όλη του την ζωή». Είναι λοιπόν αριθμός ανθρώπου και όχι εγγράφου ή απλού παραστατικού όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Η παγκοσμιότητα μάλιστα αυτού του αριθμού προκύπτει και από το γεγονός ότι μπορεί ο ίδιος να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα κράτη εκτός Ελλάδας. Δεν αποτελεί λοιπόν έναν απλό και ακίνδυνο και περιστασιακό αριθμό μητρώου σε εθνικό μόνο επίπεδο.
                            
ΕΠΕΙΔΗ δεν υπάρχει καν εισηγητική έκθεση για το άρθρο του νόμου για τον ΑΜΚΑ. Τι φροντίζει ο νομοθέτης; Η βούληση του είναι να αφανίσει κάποιους συνανθρώπους μας;
                            

ΕΠΕΙΔΗ όσες έρευνες και να γίνουν στην Ελληνική και Παγκόσμια νομοθεσία των πολιτισμένων και δημοκρατικών κρατών δεν υπάρχει και δεν θα βρεθεί πουθενά τέτοιος νόμος που ως εργαλείο θανάτου να οδηγεί κατευθείαν στον θάνατο Χριστιανούς.
                            

ΕΠΕΙΔΗ κάποιοι από τους σύγχρονους αγιασμένους Πατέρες της εποχής μας ονομάζουν « θηρίο» το κομπιούτερ των Βρυξελλών που έχει ρουφήξει όλα τα κράτη με το φακέλωμα που γίνεται, υποστηρίζουν ότι πίσω από τις κάρτες, αριθμούς κ.τ.λ.  βρίσκεται η παγκόσμια μέλλουσα δικτατορία του αντίχριστου και η χρήση όλων αυτών αποτελεί αρραβώνα μας με τον αντίχριστο ( ο γάμος θα είναι το χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο, δηλαδή το γνωστό τσιπ που μέλλει να αντικαταστήσει τις κάρτες που θα χάνονται). Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός υπαλλήλου υπουργείου έγγαμου και με παιδιά ο οποίος προσέφυγε σε Αγιορείτη Γέροντα γιατί ο τότε υπουργός υποχρέωσε όλους τους υπαλλήλους να χτυπούν κάρτα κατά την είσοδο- έξοδο στο υπουργείο σε ειδικό μηχάνημα που τοποθετήθηκε. Ο Γέροντας τον συμβούλεψε να μην χρησιμοποιήσει την κάρτα διότι του είπε ότι μολονότι η κάρτα αυτή δεν είχε κάτι ηλεκτρονικό ή ύποπτο για την πίστη μας αποτελούσε πρόδρομο για όλα τα μετέπειτα βλαβερά που θα ακολουθούσαν στην ανοχή μας. «όσο μας βλέπουν να μην αντιδράμε θα προχωρούν εύκολα στο επόμενο βήμα». Στην άρνηση του μοναδικού υπαλλήλου ο υπουργός διέταξε να περάσει από πειθαρχικό και αν δεν συμβιβαζόταν να έπαυε από την εργασία του. Με τις προσευχές του γέροντα λίγες μέρες πριν περάσει από πειθαρχικό άλλαξε ο υπουργός. 

Ο νέος υπουργός διέταξε να κατεβάσουν το μηχάνημα στο υπόγειο  γιατί το θεώρησε αυταρχικό και έτσι ο υπάλληλος δεν πέρασε ποτέ από πειθαρχικό. Αγιορείτες Πατέρες σε διαμαρτυρία-αίτηση τους προς τους πολιτικούς και εκκλησιαστικούς άρχοντες τον Σεπτέμβριο του 2008 εξέφρασαν την δικαιολογημένη άρνηση τους να παραλάβουν ταυτότητες-διαβατήρια-κάρτες κ.τ.λ. ζητώντας απλούστερο τρόπο συναλλαγών με το κράτος. Δεν έχει σημασία το γεγονός που ισχυρίζονται κάποιοι ότι ο ΑΜΚΑ δήθεν δεν περιέχει ηλεκτρονικά στοιχεία, μαύρη ταινία, γραμμωτό κ.τ.λ. Παρόλα αυτά δεν παύει να αποτελεί ένα βήμα προς την παγκόσμια αριθμοποίηση, κωδικοποίηση και τελικά ηλεκτρονική διακυβέρνηση της ανθρωπότητας αφού σιγά σιγά παύει ο κάθε άνθρωπος να υφίσταται ως πρόσωπο με ονοματεπώνυμο και θα αναγνωρίζεται πρώτα και κύρια με τον ισόβιο και προσωπικό του αριθμό ΑΜΚΑ. Αυτό συνάγεται και από την επιμονή του Ελληνικού κράτους να μην χορηγούνται συντάξεις κ.τ.λ. με το ονοματεπώνυμο και τα τόσα άλλα στοιχεία που έχει στην διάθεση του για τον κάθε πολίτη παρά αναγκαστικά και τυραννικά μόνο με ΑΜΚΑ, σαν να μην υπάρχουν πλέον άνθρωποι  αλλά μόνο αριθμοί ή μάλλον οι αριθμοί έχουν τώρα περισσότερη αξία από τις ανάγκες επιβίωσης των συνανθρώπων μας.
                 

ΕΠΕΙΔΗ επιπλέον ο καθιερωμένος ΑΜΚΑ είναι τελείως Αντισυνταγματικός λόγω των επαπειλούμενων από το άρθρο 153 του νόμου για τον ΑΜΚΑ βαρύτατων συνεπειών σε περίπτωση μη χρήσεως του που προσβάλλουν την προσωπικότητα των συμπολιτών μας, διότι περιέχουν απειλές  καταργήσεως θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων που κατοχυρώνονται στο Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και ευθέως οι ανωτέρω μειωτικές της προσωπικότητας απειλές και κυρώσεις οδηγούν στην αδιανόητη αντισυνταγματική στέρηση των συναφών με τις ανωτέρω κυρώσεις ατομικών δικαιωμάτων της εργασίας, της κοινωνικής ασφάλισης, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κ.τ.λ.
                    

ΕΠΕΙΔΗ συγκεκριμένα ο νόμος ν. 3655/2008 για τον ΑΜΚΑ  και ιδίως το 153 άρθρο  του είναι αντισυνταγματικό και δεν πρέπει να εφαρμόζεται γιατί κατ' άρθρο 2 παρ. 1 Συντάγματος «ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». Ομοίως κατ' άρθρο 5 παρ. 1 Συντάγματος «καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα και τα χρηστά ήθη». Στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας εντάσσεται και η θρησκευτική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη δηλ. Η εργασία, η λήψη σύνταξης, μισθού ή βοηθήματος για την εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης και συμμετοχής στην περαιτέρω κοινωνική ζωή με ανάπτυξη της προσωπικότητας και σε άλλους τομείς. Παραβιάζονται δηλαδή και επιμέρους θεμελιώδη  Συνταγματικά δικαιώματα όπως το δικαίωμα στην εργασία (άρθρο 22 παρ. 1 Συντάγματος) και δικαίωμα στην περίθαλψη κατά το άρθρο 21 παρ. 3 Συντάγματος.
  
Ας μας πει λοιπόν το Ελληνικό Κράτος τι σεβασμό δείχνει στην αξία του ανθρώπου και πόσο βοηθά κάποιον να αναπτύξει ελεύθερα την προσωπικότητα του όταν του στερεί την εργασία, την περίθαλψη και την κάθε οικονομική παροχή, όταν δεν μπορεί κανείς χωρίς ΑΜΚΑ, να παντρευτεί να στρατευτεί, να νοσηλευτεί, να λάβει φάρμακα, να εργαστεί κ.τ.λ. ακόμη και να πεθάνει και να ταφεί. Και αφού ισχυρίζονται πολλοί ότι δεν είναι κάτι επικίνδυνο ο ΑΜΚΑ ας απαντήσουν, αφού για αυτούς δεν είναι τίποτα γιατί είναι τόσο αναγκαίος στην κάθε στιγμή της ζωής μας έως και την ταφή μας και γιατί το χρησιμοποιούν ως εργαλείο θανάτου μέχρις εξοντώσεως των αντιρρησιών.
            

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το άρθρο 13 Συντάγματος «Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός». Την στιγμή που το Ελληνικό Κράτος εξαρτά την λήψη των διαφόρων δικαιωμάτων όπως λ.χ. την λήψη σύνταξης από τα θρησκευτικά πιστεύω κάποιου, δηλαδή επειδή πιστεύουν κάποιοι συμπολίτες μας ότι η πίστη τους απαγορεύει την λήψη και χρήση ΑΜΚΑ δεν πρέπει κατ' αυτό να τους δοθεί σύνταξη. Πρέπει εξαναγκαστικά να πιστεύουν ότι επιβάλλει η παγκόσμια τάξη και να αρνηθούν έτσι την πίστη τους για να λάβουν σύνταξη. Νομίζουμε ότι ζούμε σε ένα ελεύθερο δημοκρατικό κράτος αλλά μόνο κατ' όνομα φαίνεται τέτοιο.
                     

ΕΠΕΙΔΗ κατ΄ άρθρο 25 παρ. 1 και 2 Συντάγματος ορίζεται ότι: «1. Τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του κράτους. Όλα τα κρατικά όργανα οφείλουν να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη και αποτελεσματική άσκηση τους. Τα δικαιώματα αυτά ισχύουν και στις σχέσεις μεταξύ ιδιωτών στις οποίες προσιδιάζουν. Οι κάθε είδους περιορισμοί που μπορούν κατά το Σύνταγμα να επιβληθούν στα δικαιώματα αυτά πρέπει να προβλέπονται είτε απευθείας από το Σύνταγμα είτε από νόμο, εφόσον υπάρχει επιφύλαξη υπέρ αυτού και να σέβονται την αρχή της αναλογικότητας». Με βάση την Αρχή αυτή ανάμεσα στις απαραίτητες προϋποθέσεις για την λήψη ή την μη λήψη ενός μέτρου από μέρους της Διοίκησης είναι και η αναγκαιότητα του δηλαδή να συνεπάγεται το μέτρο αυτό τα λιγότερα δυνατά μειονεκτήματα για τον ιδιώτη και τα μειονεκτήματα να μην υποσκελίζουν τα πλεονεκτήματα. Στις περιπτώσεις των τόσων συνταξιούχων και άλλων αδικουμένων που ζήτησαν επανειλημμένα τα αυτονόητα, όπως συντάξεις και περίθαλψη με την αρνητική απόφαση του Ελληνικού Κράτους μετατρέπει τα πρόσωπα αυτά σε άτομα γεμάτα μειονεκτήματα εξορίζοντας τα από την κοινωνία.
                          

ΕΠΕΙΔΗ πέρα από το βιβλίο της Αποκάλυψης του Ευαγγελιστή Ιωάννη που εντάσσεται σε σχετικές  με την εποχή μας προφητείες της Αγίας Γραφής, τις προρρήσεις σύγχρονων γνωστών ή αφανών γερόντων  υπάρχουν και προφητείες Αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας για τις κάρτες, αριθμούς κ.τ.λ. όπως π.χ. του Αγίου Εφραίμ και άλλων. Όλα αυτά αποτελούν την λεγόμενη Ορθόδοξη παράδοση η οποία προστατεύεται από το Σύνταγμα και συγκεκριμένα από το άρθρο 3 Συντάγματος. ( 1. Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με την Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις......) Από το ίδιο λοιπόν άρθρο προστατεύονται και οι ιεροί κανόνες της Εκκλησίας μας. Η λήψη και χρήση του αριθμού ΑΜΚΑ έρχεται σε αντίθεση με την ιερά αυτή παράδοση όπως και με το κανονικό δίκαιο της Εκκλησίας μας (τους ιερούς κανόνες) αφού ισοδυναμεί με έγκλημα πίστεως με σοβαρές σωτηριολογικές συνέπειες. Ο ΑΜΚΑ είναι λοιπόν για έναν ακόμη λόγο αντισυνταγματικός επειδή ακριβώς η χρήση του προσβάλλει την ιερά παράδοση και τους ιερούς κανόνες που προστατεύονται από το άρθρο 3 του Συντάγματος.

                                  

ΕΠΕΙΔΗ το άρθρο 153 του τρομονόμου προκαταλαμβάνει την δικαστική εξουσία αφού ορίζει ότι κανείς δεν μπορεί να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ.  Ό,τι έγκλημα και να πράξει κανείς η νομοθεσία πάντα του δίνει το δικαίωμα να καταφεύγει στο δικαστήριο αν αισθάνεται ότι αδικείται. Και έρχεται ο μοναδικός στα παγκόσμια χρονικά τρομονόμος με το άρθρο 153 να απαγορεύσει την δυνατότητα της δικαστικής εξουσίας να επέμβει και λειτουργώντας έτσι ως ένα εργαλείο θανάτου που σκοτώνει ανθρώπους. Ως γνωστό είναι αντισυνταγματικό η νομοθετική εξουσία να υπεισέρχεται και να κανονίζει θέματά κρίσεως της δικαστικής εκ των προτέρων (26 Συντ. Αρχή της διάκρισης των εξουσιών). Σύμφωνα με το 87 παρ. 2 Συντάγματος οι δικαστές δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματός.
                                 

ΕΠΕΙΔΗ  σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ.1 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης « Δια την προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών», ν.δ. 53/1974 ( ΦΕΚ Α 256111974), κείμενο από το οποίο δεσμεύεται η Ελλάδα σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 1 Συντάγματος, « παν πρόσωπο δικαιούται εις την ελευθερία σκέψεως, συνειδήσεως και θρησκείας, το δικαίωμα τούτο επάγεται την ελευθερία αλλαγής θρησκείας ή πεποιθήσεων, ως και την ελευθερία εκδηλώσεως της θρησκείας ή των πεποιθήσεων μεμονωμένος ή συλλογικώς δημόσια ή κατ’ ιδίαν, δια της λατρείας, της παιδείας και της ασκήσεως των θρησκευτικών καθηκόντων και τελετουργιών».
                             

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το άρθρο 18 του ν. 246211997 ( κύρωση του Διεθνούς Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα και του Δευτέρου Προαιρετικού Πρωτοκόλλου στο Διεθνές Σύμφωνο για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα  σχετικού με την κατάργηση της ποινής του θανάτου( ΦΕΚ Α 25/1997) « Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην ελευθερία σκέψης συνείδησης και θρησκείας»: Αυτό το δικαίωμα περιλαμβάνει την ελευθερία να έχει ή να υιοθετεί κανείς τη θρησκεία ή την πεποίθηση της επιλογής του, καθώς και την ελευθερία να εκδηλώνει την θρησκεία ή την πεποίθηση του, ατομικά ή από κοινού με άλλους μέσω της λατρείας, πράξεων ιεροτελεστίας, πρακτικής και διδασκαλίας. Κανείς  δεν υπόκειται σε καταναγκασμό  που θα μπορούσε να παρεμποδίσει την ελευθερία του να έχει ή να υιοθετήσει την θρησκεία ή τις πεποιθήσεις της επιλογής του. Η ελευθερία της εκδήλωσης της θρησκείας ή των πεποιθήσεων δεν μπορεί να υπόκειται παρά μόνο σε όσους περιορισμούς ορίζει ο νόμος και είναι απαραίτητοι για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, τάξης, και υγείας ή της ηθικής ή των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών των άλλων. Η εκδήλωση της πίστης για την μη χρήση ΑΜΚΑ δεν προσβάλλει τα χρηστά ήθη και την δημόσια τάξη σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 13 παρ. 2 εδ. β).
                              

ΕΠΕΙΔΗ πάντοτε υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα όπως υπάρχει και η αρχή της διακριτικής ευχέρειας της Διοίκησης να αποφασίζει να διαφορετικά για κάθε περίπτωση, ανάλογα με την περίπτωση, το συμφέρον του πολίτη και την μη προσβολή του δημόσιου συμφέροντος. Οι μάρτυρες του Ιεχωβά υπηρετούν άοπλη θητεία και δεν δίνουν αίμα ούτε δέχονται να μεταγγιστούν ακόμη και σε περιπτώσεις κινδύνου ζωής σε αντίθεση με το Σύνταγμα και τον Ποινικό Κώδικα. Μουσουλμάνοι και άθεοι και λοιποί  κατατάσσονται σε σχολές ή στον στρατό χωρίς να ορκιστούν στο Ευαγγέλιο ή χωρίς να ορκιστούν καθόλου την στιγμή που ο νόμος ήταν αυστηρότατος και απέκλειε την ανάληψη υπηρεσίας. Και πλείστα άλλα παραδείγματα εξαιρέσεων παρά τον νόμο από τα ίδια τα υπουργεία. Γιατί τόση ανοχή και ελευθερία στους ξένους και αλλόθρησκους και όχι και σε μας τους Ορθόδοξους Έλληνες πολίτες; Υπάρχει ο νόμος για να υπηρετεί τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος για να υπηρετεί τον νόμο και να καταδυναστεύεται από αυτόν; Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ο άνθρωπος αξίζει περισσότερο από τον νόμο. Μην γινόμαστε λοιπόν στυγνοί, απαρέγκλιτοι και απάνθρωποι τηρητές του τύπου του νόμου όπως έκαναν οι γραμματείς και οι φαρισαίοι που κοιτούσαν μην θεραπεύσει ο Χριστός κάποιον άρρωστο το Σάββατο για να διαμαρτυρηθούν (επειδή αυτή την ημέρα απαγόρευε ο νόμος τους να κάνουν δουλειές, ήταν αργία).
                              

ΕΠΕΙΔΗ σε έγγραφο του Συνήγορου του Πολίτη προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με αρ. πρωτ. 165821/39926/2014  για υπόθεση του διωκομένου κ. Τσιμπούρη Αναστάσιου που δεν λάμβανε σύνταξη λόγω μη χρήσης Αμκα τονίζεται και υποστηρίζεται η στάση του νομοθέτη να λαμβάνει εξαιρετικά μέτρα σε εξαιρετικές περιπτώσεις και προτείνονται να βρεθούν από μέρους του Κράτους κάποιες ευέλικτες λύσεις αντί της χρήσης Αμκα. Στο έγγραφο αυτό απαντήσατε « δεν δικαιώνεστε και αν δικαιωθείτε».
                             

ΕΠΕΙΔΗ η υποχρέωση τήρησης των νόμων και καθηκόντων προς το κράτος επιδέχονται και εξαιρέσεις όπως λ.χ. η υποχρέωση στράτευσης. Σύμφωνα με τον νόμο 2510/1997 άρθρο 18 : « όσοι επικαλούνται τις θρησκευτικές ή ιδεολογικές τους πεποιθήσεις προκειμένου να μην εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις για λόγους συνείδησης, μπορεί να αναγνωρίζονται ως αντιρρησίες συνείδησης…. Και άρθρο 3  Οι αντιρρησίες συνείδησης καλούνται να προσφέρουν είτε άοπλη στρατιωτική θητεία είτε εναλλακτική πολιτική  κοινωνική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου αυτού. Και σύμφωνα με το άρθρο του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα  για τον διορισμό των δημοσίων υπαλλήλων απαιτείται όρκος  εισάγεται εξαίρεση στις περιπτώσεις άθεων ή πιστών που πιστεύουν ότι η θρησκεία τους δεν επιτρέπει τον όρκο. «Άρθρο 19 Ορκωμοσία - Ανάληψη υπηρεσίας

1. Ο όρκος δίνεται ενώπιον του οργάνου που έχει εκδώσει την πράξη διορισμού ή του οργάνου που ορίζεται στο έγγραφο της κοινοποίησης. Ο όρκος έχει ως εξής:«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου.» Ο όρκος των αλλοδαπών έχει ως εξής: «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην Ελλάδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους της και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου.» Όσοι δηλώνουν ότι δεν πρεσβεύουν καμιά θρησκεία ή πρεσβεύουν θρησκεία που δεν επιτρέπει τον όρκο, παρέχουν, αντί όρκου, την ακόλουθη διαβεβαίωση: «Δηλώνω, επικαλούμενος την τιμή και τη συνείδηση μου, ότι θα φυλάττω πίστη στην Ελλάδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και ότι θα εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου.» Συγκεκριμένα εισάγονται εξαιρέσεις τόσο για τους αλλοδαπούς όσο και για περιπτώσεις άθεων ή πιστών που πιστεύουν ότι η θρησκεία τους δεν επιτρέπει τον όρκο που αναλογικά και  σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ 1  του Συντάγματος( για την ίση και όμοια αντιμετώπιση νομοθετικά όλων των πολιτών σημαίνει πως με όμοιο τρόπο πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ουσιωδώς όμοιες καταστάσεις. Επίσης σε εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας στις 19-9-2013 αναφέρει ότι  « οποιοσδήποτε μαθητής μπορεί να πάρει απαλλαγή για το μάθημα των θρησκευτικών , αρκεί να δηλώσει ότι την ζητεί δια λόγους θρησκευτικής συνείδησης και καταθέσει αίτηση κατά την πρώτη εβδομάδα της σχολικής χρονιάς με επικυρωμένη υπογραφή των γονιών του» ( καθημερινή 23-10-2013). Εφόσον εισάγει εξαίρεση για ανάλογες περιπτώσεις θρησκευτικών πεποιθήσεων που αφορούν σχέσεις και καθήκοντα των πολιτών προς το Κράτος στα πλαίσια του κράτους δικαίου σύμφωνα με το άρθρο 25 του Συντάγματος απαιτείται να εισαχθούν εξαιρέσεις αντιμετώπισης των συμπολιτών αντιρρησιών συνειδήσεως ΑΜΚΑ-ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
                                    
ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το 14 της ΕΣΔΑ απαγορεύονται οι διακρίσεις  λόγω θρησκείας, πολιτικών ή άλλων πεποιθήσεων κ.τ.λ. Να εφαρμοστεί αναλογικά η εξαίρεση και σε αυτήν την περίπτωση.
                                  
ΕΠΕΙΔΗ υπάρχουν Έλληνες Πολίτες που τους κόπηκε τόσο η σύνταξη, όσο και η περίθαλψη λόγω μη κατοχής ΑΜΚΑ . Άλλοι (εργαζόμενοι) που τους κόπηκε μισθός και περίθαλψη. Άλλοι που τους δόθηκε πιεστικά-αναγκαστικά ο ΑΜΚΑ και αντιδράσανε με έγγραφο στην χρήση του είτε δεν τον χρησιμοποιούν και δεν συμπληρώνουν έγγραφα του Δημοσίου με αυτόν με αποτέλεσμα να μην έχουν περίθαλψη και πολλοί από αυτούς ούτε και μισθό.  Υπάρχουν και συμπολίτες στους οποίους επιβλήθηκε αναγκαστικά ο ΑΜΚΑ και οι οποίοι  με σχετικά έγγραφά τους προς το Κράτος ζήτησαν την αποτίναξη του ΑΜΚΑ από το πρόσωπό τους χωρίς αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κ. Ζαφειρίου Ιωάννα από την Σάμο που με αίτησή της ζήτησε την αποτίναξη του αναγκαστικώς επιβληθέν ΑΜΚΑ στο πρόσωπό της και δεν έλαβε απάντηση. Υπάρχουν και άνεργοι που δεν μπορούν να εργαστούν ή να λάβουν βοηθήματα λόγω μη κατοχής ΑΜΚΑ.
                                  
ΕΠΕΙΔΗ πάρα πολλοί συμπολίτες μας χωρίς ΑΜΚΑ βασανίζονται από το Ελληνικό κράτος και βρίσκονται υπό διωγμό καθημερινά κινδυνεύοντας ακόμη και να πεθάνουν αντιμετωπίζοντας μόνοι τους οικονομικά προβλήματα, εγκεφαλικά ή καρδιολογικά επεισόδια, κινητικά προβλήματα, σάκχαρο, τύφλωση, συμπτώματα καρκίνου και άλλες χρόνιες σοβαρές παθήσεις Σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του κράτους 893 συνταξιούχοι του Δημοσίου δεν λαμβάνουν σύνταξη λόγω ΑΜΚΑ και πόσοι άλλοι από άλλα ταμεία άγνωστο.  Ενδεικτικά αναφέρουμε το παράδειγμα του κ. Αναστασίου Τσιμπούρη που του κόψαν την σύνταξη και επειδή χρωστούσε στην εφορία χρήματά ζήτησε από την εφορία να τα λάβει η ίδια από το Ι.Κ.Α το οποίο δεν τα έδωσε λόγω μη απογραφής του επειδή δεν διέθεται ΑΜΚΑ. Άλλος Έλληνας πολίτης που προσήλθε σε δημόσιο νοσοκομείο ρωτώντας την υπεύθυνη κοινωνικής προστασίας αν έχει δικαίωμα περίθαλψης χωρίς  ΑΜΚΑ και του απάντησε επί λέξει «Παρακάλα τον Θεό να μην πάθεις τίποτα, διότι έχουμε πάρει εντολή όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ να τους κλείσουμε την πόρτα σε όποια κατάσταση υγείας και αν βρίσκονται». Ο Στεφανάκος Βασίλειος προσήλθε το Καλοκαίρι του 2014 στο Σισμανόγλειο, στον Ευαγγελισμό και στο Αλεξάνδρας λόγω χαμηλού αιματοκρίτη και επειδή δεν διέθεται ΑΜΚΑ τον έστειλαν στο σπίτι του να γιατρευτεί εκεί. Μάλιστα ο κ. Αποστολάτος Ελευθέριος  και μια δικηγόρος χωρίς ΑΜΚΑ πέθαναν από καρκίνο χωρίς περίθαλψη .Και από την άλλη ο υφυπουργός υγείας κ. Κεκέρογλου στις 19-2-2014 στην σελίδα 7373 των πρακτικών της Βουλής λέει ότι «δεν με ενημέρωσε κανείς και θέλω περισσότερη ενημέρωση. Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν σύνταξη αλλά βεβαιώνω ότι έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη». Την στιγμή που τα Μ.Μ.Ε. ενημέρωναν για δωρεάν περίθαλψη για όλους τους ανασφάλιστους από μέρους της Κυβέρνησης στην πράξη με εγκύκλιο του υπουργείου υγείας  τον Ιούνιο του 2014 ( απόφαση Σταϊκούρα και Γεωργιάδη) αποκλείονται από την δωρεάν περίθαλψη όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ. Αναπληρώτρια καθηγήτρια Νικολαΐδου Καλλιόπη που δουλεύει χωρίς να πληρώνεται, ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν μπορούν να υπαχθούν στον ΟΑΕΔ, ασθενείς με χρόνιες και βαριές παθήσεις και αρρώστιες που είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν. Συνιστά τραγική ειρωνεία πολλά δημόσια νοσοκομεία και ασφαλιστικά ταμεία, να αρνούνται να συνταγογραφήσουν και να νοσηλεύσουν, αν κάποιος δεν διαθέτει τον ΑΜΚΑ , εφόσον είναι Έλληνας, ενώ κανένα πρόβλημα δεν υφίσταται στην περίπτωση που είναι λαθρομετανάστης!
                                  

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το άρθρο 288 του Ποινικού Κώδικα, Παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου και παράλειψη οφειλόμενης βοήθειας, στην  παράγραφο 1 ορίζεται ότι: «Όποιος με πρόθεση ματαιώνει ή δυσχεραίνει την ενέργεια που είναι αναγκαία για να αποτραπεί ή να κατασταλεί ένας κίνδυνος που υπάρχει ή που επίκειται, τιμωρείται με φυλάκιση αν δεν συντρέχει περίπτωση αυστηρότερης τιμωρίας σύμφωνα με άλλη διάταξη». Και παράγραφος 2: «Όποιος σε περίπτωση δυστυχήματος ή κοινού κινδύνου ή κοινής ανάγκης δεν προσφέρει τη βοήθεια που του ζητήθηκε και που μπορούσε να την προσφέρει, χωρίς ο ίδιος να διατρέξει ουσιώδη κίνδυνο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών». Επίσης στο  306 του Ποινικού κώδικα, παρ. 1 όρίζεται ότι «όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, καθώς και όποιος με πρόθεση αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που το έχει στην προστασία του ή που έχει την υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει ή να το μεταφέρει ή ένα πρόσωπο που ο ίδιος το τραυμάτισε υπαίτια, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών». Και παράγραφος 2: «Αν η πράξη προκάλεσε στον παθόντα α) βαριά βλάβη στην υγεία του, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών β) το θάνατό του, επιβάλλεται τουλάχιστον έξι ετών». Τέλος στο άρθρο 307, του Ποινικού Κώδικα, Παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής ορίζεται ότι: «Όποιος με πρόθεση παραλείπει να σώσει άλλον από κίνδυνο ζωής αν και μπορεί να το πράξει χωρίς κίνδυνο της δικής του ζωής ή υγείας, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους». 

Έγιναν αμέτρητες διαμαρτυρίες, αιτήσεις, αναφορές κ.τ.λ. προφορικές και  γραπτές τόσο σε  ατομικό όσο και σε και συλλογικό επίπεδο προς  εκτελεστικά όργανα του Κράτους τα οποία κωφεύουν και αρνούνται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια εκθέτοντας έτσι σε κίνδυνο για βλάβη υγείας ακόμη και απώλεια ζωής των αντιρρησιών συνείδησης ΑΜΚΑ διότι οι ίδιοι δεν δύνανται να καλύψουν από μόνοι τους τα έξοδα για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ακόμη και για διατροφή. Ενδεικτικά αναφέρουμε την κρισιμότητα της καρδιολογικής κατάστασης υγείας του αντιπλοιάρχου (ε.α.) κ Στυλιανού Δανδουλάκη που χρήζει τακτικής παρακολούθησης και εγχειρήσεως. Οι ιθύνοντες του Κράτους πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις του ποινικού νόμου. Ποιοι δίκαιοι δικαστές θα εφαρμόσουν τον νόμο και ποιος θα τους τιμωρήσει; Στο Υπουργείο Υγείας αποδίδονται από τα ασφαλιστικά ταμεία τα χρήματα για το κονδύλιο υγείας ωστόσο το Υπουργείο Υγείας δεν παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όσους δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ εκθέτοντας τους έτσι σε κίνδυνο. Η ακαμψία της Διοίκησης συνεχίζεται.
                                     

ΕΠΕΙΔΗ έχετε κάθε δικαίωμα και ελευθερία να μην πιστεύετε σε όλα αυτά τα θρησκευτικά Πιστεύω περί αριθμών και είναι σεβαστό. Όμως αν θεωρήσουμε ότι για κάποιους από εσάς είναι τρέλα η μη λήψη ΑΜΚΑ θα αφήνατε ποτέ έναν τρελό να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μπαλκόνι. Αντίθετα μάλιστα όταν γίνονται γνωστές οι κακές προθέσεις κάποιου να θέσει τέρμα στην ζωή του και η πυροσβεστική έρχεται και η αστυνομία και το ασθενοφόρο, ψυχολόγοι και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, και όλοι αυτοί ως λειτουργοί του κράτους φροντίζουν και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ζήσει ο συνάνθρωπος μας. Κατ΄όμοιο τρόπο έχετε χρέος να φροντίσετε τους συμπολίτες μας που δεν έλαβαν ΑΜΚΑ.
                                         

ΕΠΕΙΔΗ ψηφίστηκε πολύ κακώς τον Σεπτέμβριο του 2014 ο Αντιρατσιστικός Νόμος ο οποίος αντιβαίνει στα ήθη, τις παραδόσεις, την ιστορία και την Πίστη του Ελληνικού λαού αφού έχει ως σκοπό να τον φιμώσει ώστε να μην αντιδρά σε ξένα και επιβλαβή στοιχεία που στοχεύουν στην αλλοτρίωση του. Λυπούμαστε που ψηφίσατε αυτόν τον άθεο και ανθελληνικό και αντιδημοκρατικό νόμο, όσοι τον ψηφίσατε. Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 1 του αντιρατσιστικού νόμου 4285/2014 παρ. 1 ορίζεται ότι: «Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 - 20.000) ευρώ». Και παράγραφος 5: " Αν η πράξη των προηγουμένων παραγράφων τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται: α) στις περιπτώσεις των παραγράφων 1 και 2, φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000-25.000) ευρώ και β) στην περίπτωση της παραγράφου 3, φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων έως πενήντα χιλιάδων (25.000 - 50.000) ευρώ.» Στο  άρθρο 5 του ίδιου νόμου ορίζεται ότι:"1. Οι πράξεις που περιγράφονται στον παρόντα νόμο, καθώς και τα εγκλήματα που τελούνται συνεπεία αυτών, διώκονται αυτεπαγγέλτως."  Εφόσον όμως τον ψηφίσατε εσείς πρώτοι θα έπρεπε να τον εφαρμόσετε. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι είναι πράξη μίσους η μη χορήγηση σύνταξης, μισθών και άλλων πλεονεκτημάτων λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Μάλιστα ανώτατη δικαστική λειτουργός της οποιας τα στοιχεία βρίσκονται στην διάθεσή μας, δήλωσε με μανία τα εξής: «Έχουμε λάβει εντολή όλοι οι Έλληνες να υπαχθούν στο σύστημα Ηδίκα-Άμκα και όσοι δεν ενταχθούν να εξοντωθούν μέχρι θανάτου και προτείνουμε να φύγετε από την Ελλάδα και να κατοικήσετε σε τριτοκοσμικές χώρες». Εφαρμόστε λοιπόν τον αντιρατσιστικό νόμο.
                                                  

ΕΠΕΙΔΗ εξ' αρχής, όταν υπογράφηκαν οι συνταξιοδοτικές πράξεις των οργάνων του Κράτους δεν οριζόταν ως προϋπόθεση για την λήψη σύνταξης η χρήση του ΑΜΚΑ. Σύμφωνα με το Π.Δ. 3865 της 21/7/2010 (ΦΕΚ Α΄ 120) το Δημόσιο υποχρεούται να καταβάλλει ισόβια αξιοπρεπή σύνταξη σε κάθε στρατιωτικό και πολίτη. και 169/ 31-8-2007  άρθρα 25-26 οι στρατιωτικοί για 25 χρόνια και πάνω εργασίας δικαιούνται ισόβια σύνταξη. Στους παραπάνω νόμους δεν αναφέρεται πουθενά για θεμελίωση δικαιώματος σύνταξης οποιαδήποτε κατηγορίας πολιτών το επιπλέον στοιχείο του ΑΜΚΑ. Είναι καταχρηστικό από μέρους του κράτους να στερεί τώρα συντάξεις και άλλα ωφελήματα σε πολίτες που με καλή πίστη προσέβλεπαν σε λήψη σύνταξης με τις προϋποθέσεις που υπήρχαν όταν αυτοί εργάζονταν. Πως εφαρμόζετε έναν τρομονόμο καταπατώντας έτσι πληθώρα άλλων νόμων;
                                                 

ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει και η Αρχή της επιείκειας η οποία συμπεριλαμβάνεται στη Αρχή της χρηστής Διοίκησης με βάση την οποία η Διοίκηση οφείλουν να ασκούν τις αρμοδιότητες τους με βάση το γενικό περί δικαίου αίσθημα, να διαφυλάττουν τα έννομα συμφέροντα του ιδιώτη και να διευκολύνουν την άσκηση των δικαιωμάτων του, η οποία προστατεύει όλους τους συμπολίτες μας και ιδίως τους αδύναμους οικονομικά και ασθενείς συνανθρώπους μας παραβλέποντας τον τύπο.
                                                

ΕΠΕΙΔΗ  δεν θίγουμε ούτε τους συνανθρώπους μας, αλλά ούτε και την ουσία του νόμου που είναι να πληρώνονται οι ευσυνειδήτως εργαζόμενοι όπως άλλωστε αναφέρεται και στην κρίση του κυρίου Κουτρουμπά,  δικαστή σε απόφαση ΒΤ-5940/2013 του Β΄τριμελές πλημμελειοδικείου Πειραιώς που αθώωσε τον Βαλσαμίδη Ελευθέριο, Λιμενικό που αρνούνταν την χρήση ΑΜΚΑ και ΑΦΜ στις συναλλαγές του με το κράτος « Ανεξαρτήτως του αν ο νομοθέτης ή άλλες ομάδες πολιτών ενστερνίζονται ή απορρίπτουν την παραπάνω πίστη του κατηγορουμένου με το σκεπτικό ότι αυτός ανήκει σε θρησκευτική μειονότητά, η πίστη του αυτή δεν παύει να αποτελεί έκφραση της θρησκευτικής του συνείδησης, την ελευθερία της οποίας εγγυάται το Σύνταγμα. Η επιμονή του κατηγορουμένου…. Δεν συνιστά άρνηση να εκπληρώσει τον νόμο….Η άρνηση του κατηγορουμένου αφορά στην τήρηση του επιβαλλόμενου από τον νομοθέτη τύπου….» και κρίνει όσοι αρνούνται να χρησιμοποιήσουν Αμκα, Αφμ να χρησιμοποιούν την αστυνομική τους ταυτότητα.

                                             
ΕΠΕΙΔΗ οι διάφορες νομοθετικές ρυθμίσεις που θεσπίστηκαν, ανάμεσα τους και ο νόμος που αφορά τον ΑΜΚΑ θεσπίστηκαν σε συνέχεια και εφαρμογή των σκοπών που εξυπηρετεί η Συνθήκη Σέγκεν. Η Εκκλησία της Ελλάδας όπως και ιεράρχες του Παλαιού ημερολογίου είχαν εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεση τους στα παραπάνω. Συγκεκριμένα Εκκλησία της Ελλάδος με σχετικές εγκυκλίους προς τον λαό, την υπ΄αριθμ. 2548/1-4-1993 κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και την υπ΄αριθμ. 2626/7-4-1997 κατά της Συνθήκης Σέγκεν και του ηλεκτρονικού φακελώματος με κωδικό αριθμό κρατικών ηλεκτρονικών συστημάτων το 666 και ενδεικτικά Συνοδική εγκύκλιος του 2009 του Παλαιού Ημερολογίου «Περί αρνήσεως της νέας κάρτας ΑΜΚΑ» και άλλες πολλές με παρόμοια γραμμή πλεύσης. Άσχετα αν σήμερα κάποιοι ιερείς, Δεσποτάδες κ.τ.λ. έχουν πάρει τον ΑΜΚΑ και υποστηρίζουν ότι δεν βλάπτει. Υπάρχουν και πολλοί άλλοι ιερείς, μοναχοί κ.τ.λ. που υποστηρίζουν το αντίθετο και  συμβουλεύουν τα πνευματικά τους παιδιά στην μη χρήση ΑΜΚΑ. Τα γραπτά κείμενα και οι προφητείες των Αγίων συνηγορούν υπέρ των τελευταίων.
                                       
ΕΠΕΙΔΗ  οι λειτουργίες της  κάρτας του πολίτη είναι παρόμοιες και κάποιες ίδιες  με τις λειτουργίες που επιτελεί ο ΑΜΚΑ. Είναι γνωστό τότε πόσοι πολλοί ιερείς, δεσποτάδες, μοναχοί και απλός λαός αντέδρασαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οι οποίοι όχι μόνο δεν εισακούστηκαν αλλά με πονηρό τρόπο  επιβλήθηκε τελικά στον Ελληνικό λαό η κάρτα του πολίτη ή προστάδιο της κάρτας του πολίτη με τον όνομα ΑΜΚΑ.
                                       
ΕΠΕΙΔΗ σας θυμίζουμε ότι από το 2003 και εξής περίπου 500.000 πολίτες είχαν επιστρέψει αρχικώς τις κάρτες ΑΜΚΑ στο αρμόδιο υπουργείο και μετά από εκφοβισμούς και καταπιέσεις φόβου στέρησης βασικών αγαθών, είτε λόγω άγνοιας και μη οργανωμένης ομαδικής αντίδρασης υπέκυψαν. Οι 500.000 αυτοί ενημερώνονται και γνωρίζουν τις αντιδράσεις μας και την αδικία που συνεχίζει να υφίσταται εις βάρος μας. Η επιφύλαξη τους σε  επερχόμενες εκλογές είναι έκδηλη.
                                    
ΕΠΕΙΔΗ κάποιοι υποστηρίζουν οτι το πήραν σχεδόν όλοι οι ιερείς και με αυτό πληρώνονται ενημερώνουμε τους Αγαπητούς κύριους Βουλευτές ότι «ουκ εν το πολλώ τω ευ». Στην ιστορία της Εκκλησίας μας υπήρξαν περιπτώσεις που σχεδόν όλοι έπρατταν το λάθος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα Ο άγιος Μάρκος ο Ευγενικός ο οποίος ήταν ο μόνος από τους Δεσποτάδες της εποχής του που δεν υπέγραψε την δουλική ένωση με τον Πάπα στην σύνοδο Φεράρας-Φλωρεντίας. Επίσης σε προφητεία Αγίου για την εποχή μας αναφέρεται ότι οι Δεσποτάδες και οι Ιερείς (εκτός εξαιρέσεων) δεν θα γνωρίζουν την δεξιά από την αριστερά.
                        
ΕΠΕΙΔΗ  μετά από γραπτές  ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου που κατατέθηκαν από τους βουλευτές του Λ.Α.Ο.Σ. Μάκη Βορίδη  (Περιφέρεια Αττικής) και Θανάση  Πλεύρη (Περιφέρεια Α΄Αθηνών) ( αρ. πρωτ. Ερωτήσεων 234/17-6-09) στον τότε αρμόδιο Υπουργό, με αντικείμενο την εναλλακτική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων από το σύστημα, χωρίς τη χρήση του αριθμού, ο τότε Υφυπουργός Εσωτερικών Χρήστος Ζώης, με την αρ. πρωτ. ΤΚΕ/Φ2/22492/19-8-2008 απάντησή του, μεταξύ άλλων σημείωνε τα εξής: «…Η δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών…δεν υποκαθιστά το σημερινό συμβατικό τρόπο συναλλαγής του πολίτη με τη Δημόσια Διοίκηση…Στόχος των εφαρμογών αυτών είναι η διαλειτουργικότητα μεταξύ των Υπηρεσιών και η απαλλαγή του πολίτη από τις πολλαπλές διαδρομές σε διάφορες υπηρεσίες με τη χρήση των νέων τεχνολογιών…». Η Διοίκηση λοιπόν, με την υποτιθέμενη συνέχειά της, ερμηνεύοντας αυθεντικά και στην πράξη την παραπάνω διάταξη του άρθρου 153 Ν. 3655/2008, διαβεβαίωσε ότι υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος εξυπηρέτησης των πολιτών εκτός συστήματος και έμενε να διευκρινιστεί ποιος είναι αυτός, προφανώς με ειδικότερη πράξη της (πχ εγκύκλιο) που ποτέ δεν ήρθε.
                       
ΕΠΕΙΔΗ στον νόμο 4093 του 2012 ( ΦΕΚ Α΄ 222, 12 Νοεμβρίου 2012, σελ. 5608) ορίζεται ότι : «Τα Αρχεία Πληρωμών Συντάξεων περιέχουν όλα τα αναγκαία στοιχεία ταυτοποίησης (Α.Μ.Κ.Α., Α.Φ.Μ. κ.λπ.). Σε περίπτωση ελλιπών στοιχείων η επεξεργασία υλοποιείται στα διαθέσιμα στοιχεία και στους ταυτοποιημένους συνταξιούχους.
                         
ΕΠΕΙΔΗ Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου κ. Νίκος Μαρκάκης, με εντολή του υποχρέωσε τις Διοικήσεις των ταμείων  και των δημόσιων νοσοκομείων  να παρέχουν τις υπηρεσίες τους χωρίς την χρήση ΑΜΚΑ, όταν για λόγους συνείδησης ο ασφαλισμένος αρνείται να το παραλάβει. Σε απόφαση του Ο.Γ.Α που έκοψε το επίδομα πολυτεκνίας σε πρόσωπο λόγω μη χρήσης ΑΜΚΑ διατάσσει να πληρώνεται προσωρινώς χωρίς ΑΜΚΑ. Έχουμε πληροφορίες ότι απόστρατος Λιμενικός πληρώνεται χωρίς ΑΜΚΑ.
                            
ΕΠΕΙΔΗ  όπως ανέφερε ο κ. Πενταγιώτης Ιωάννης, Πρόεδρος Εισαγγελίας Χανίων σε Ανακοίνωση του κατά την απεργία των δικαστικών την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 « Ο νομοθέτης πάντοτε με δημοκρατικό τρόπο ψηφίζει όλα τα μέτρα που οδηγούν στην εξόντωση του λαού, στην κατάλυση του έθνους, στην κατάργηση του Συντάγματος, στο φαύλο καθεστώς και στην δήθεν κοινοβουλευτική Δημοκρατία που νομοθετεί ενάντια στην θέληση και βούληση του λαού υποστηρίζοντας ότι διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή».
                           
ΕΠΕΙΔΗ δεν αρκεί τελικά σε κάποιους Κυρίους της κυβέρνησης το γεγονός ότι σκότωσε περίπου 10.000 πολίτες με αυτοκτονίες, αθλιότητα στην παροχή υγειονομικής φροντίδας και οικονομική εξαθλίωση  και διψούν να σκοτώσουν και άλλους. Τον Οκτώβριο του 2013 προσήλθε στον διευθυντή συντάξεων  του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τον κ. Ντάνο ο κ. Τσιμπούρης Αναστάσιος αντιρρησίας συνείδησης ΑΜΚΑ που του κόπηκε η σύνταξη για να πει τον πόνο του. Ο κ. Ντάνος τότε αντί να συμπονέσει του είπε : « Εσείς με πιο δικαίωμα ζείτε αφού σας έκοψα την σύνταξη από τον Μάιο». Και δεν αρκέστηκε σε αυτήν την σκληρή συμπεριφορά αλλά απείλησε και 2 εισαγγελείς που υπερασπίστηκαν με έγγραφα τους προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους  διωκόμενο Χριστιανό δίδοντας τους με έγγραφα του κατευθυντήριες γραμμές και εμποδίζοντας έτσι την ελεύθερη , δίκαιη και δημοκρατική τους κρίση. Μην νομίζετε όμως ότι θα μας αποτελειώσετε. Υπάρχει Θεός. Όλα μας τα έργα πληρώνονται και εδώ και στην μέλλουσα κρίση. Η χούντα δικάστηκε. Θα έρθει και η σειρά σας για εγκλήματα εν ειρήνη κατά αθώων πολιτών αν δεν επανορθώσετε εδώ και τώρα.
                           
ΕΠΕΙΔΗ εκτός από τους κυβερνώντες και άλλοι που παρουσιάζονται ως εθνοσωτήρες μάλλον υποκρίνονται. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις 16 Οκτωβρίου 2014 ο κ. Καμένος σε ομιλία του στο βιομηχανικό επιμελητήριο Χανίων, μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, χαϊδεύοντας τα αυτιά των ακροατών του και αυτοί τα δικά του μιλούσε περί ανέμων και υδάτων. Παρών στην ομιλία ήταν και ο αντιπλοίαρχος (ε.α) κ. Στυλιανός Δανδουλάκης ο οποίος ζήτησε τον λόγο που του δόθηκε με το ζόρι, συστήθηκε , δήλωσε ότι διώκεται λόγω Αμκα και είπε τα εξής: «Κύριε Πρόεδρε, πότε θα πέσει η δικτατορία, ποιος θα δώσει λόγο  για τους τόσους θανάτους. Και εσάς τα χέρια σας θα στάζουν αίμα αν δεν αποποιηθείτε» και ο κ. Καμένος αρκέστηκε να δώσει την στυγνή και στεγνή απάντηση « Πετάξτε τον έξω».
                          
ΕΠΕΙΔΗ και για τα ζώα ακόμη υπάρχει σχετική νομοθεσία που τα προστατεύει και τιμωρεί όσους τα βλάπτουν με δόλο, όπως ο νόμος 1038/1932 και το άρθρο 282 του Ποινικού κώδικα. Κατά τραγική ειρωνεία στην παρούσα φάση τα ζώα τυγχάνουν μεγαλύτερης προστασίας από εμάς τους ανθρώπους αντιρρησίες συνείδησης Ηδικα-Αμκα. 
                          
ΕΠΕΙΔΗ σε έγγραφη απάντηση του Ι.Κ.Α. σε αίτηση ασφαλισμένης Καραφυλλίδου Μαρίας με αρ. πρωτ. Α02/1102/19-1-2011αναφέρεταί ότι η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων επισημαίνει την υποχρέωση για την έκδοση ΑΜΚΑ που απορρέει από τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις (τον τρομονόμο δηλαδή) και συστήνει οι ασφαλισμένοι να χρησιμοποιούν ΑΜΚΑ στις συναλλαγές τους με τον ασφαλιστικό φορέα. Η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων λοιπόν «συστήνει» την χρήση ΑΜΚΑ και δεν υποχρεώνει γιατί υποσυνείδητα γνωρίζει ότι δεν έχει δικαίωμα να υποχρεώσει στην τήρηση ενός αντισυνταγματικού νόμου έκτρωμα.
                                   
ΕΠΕΙΔΗ τεχνολογία έχει απορριφθεί από πολλές έννομες τάξεις λόγω της εύκολης πρόσβασης που παρέχει σε κακόβουλους χρήστες (Hackers)να εισέρχονται ακόμη και σε στρατιωτικές υπηρεσίες ,στην παρακολούθηση της ιδιωτικής ζωής των πολιτών (πχ. Μ. Βρετανία) ή έχει για τον σκοπό αυτό καταστεί προαιρετική (πχ Ολλανδία), διαχρονική πρόθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι η υιοθέτησή της ως υποχρεωτικής, παρά τις ανωτέρω περί του αντιθέτου δεσμεύσεις.
                                   
ΕΠΕΙΔΗ με τα αυτονόητα δικαιώματα τους που ζητούν οι αντιρρησίες συνείδησης κατά ΑΜΚΑ-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης δεν προσβάλλουν την Δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη  και έθιμα.
                                   
ΕΠΕΙΔΗ όλα τα χρόνια που εργάζονταν οι συνταξιούχοι τους γίνονταν κρατήσεις ασφαλιστικές (για την σύνταξη) ανελλιπώς και νομίμως. Αν τώρα το Ελληνικό κράτος δεν τους χορηγεί σύνταξη το δίκαιο είναι να τους επιστραφούν όλες οι κρατήσεις τόσων χρόνων όσων εργάστηκαν και μάλιστα με την σημερινή ισοτιμία και αναλογική αξία του παρόντος νομίσματος.
                                  
ΕΠΕΙΔΗ οι εν λόγω συμπολίτες μας δεν μπήκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα Ηδίκα-Αμκα όχι γιατί αμελήσανε αλλά γιατί έτσι τους επιτάσσει η Συνταγματική και θρησκευτική τους συνείδηση.
                               
 ΕΠΕΙΔΗ και εσείς είστε άνθρωποι και θα μπορούσατε να βρεθείτε σε αυτή την θέση όχι μόνο για θέματα Πίστεως και θρησκευτικής συνείδησης αλλά για πολιτικών ίσως πεποιθήσεων, ιδεολογικών στάσεων ζωής, οικογενειακών αρχών κ.τ.λ. Δεν θα επιθυμούσατε να σας αντιμετώπιζαν πιο ανθρώπινα?
                                
ΕΠΕΙΔΗ άδικος δεν μπορεί να είναι μόνο ένας νόμος αλλά άδικος γίνεται και αυτός που τον επιβάλλει και αυτός που σιωπά και τον εφαρμόζει μηχανικά χωρίς διάκριση.
                                  
ΕΠΕΙΔΗ επανειλημμένως έγιναν ενέργειες, αναφορές και διαμαρτυρίες τόσο γραπτές όσο και προφορικές για τον διωγμό κατά των αντιρρησιών συνείδησης ΑΜΚΑ και μάλιστα πάρα πολλές από συμπολίτες μας όπως λ.χ. ο κ. Παπασωτηρίου( δικηγόρος Παρ΄Αρείω Πάγο),ο εν αποστρατεία αντιπλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού Δανδουλάκης Στυλιανός, ο συνταξιούχος κ. Αναστάσιος Τσιμπούρης, η συνταξιούχος Μαρία Καραφυλλίδου και άλλοι το Ελληνικό Κράτος δια των οργάνων του με ελαφριά την καρδιά συνεχίζει ένοχα να σιωπά. Πόσα έγγραφα σας στείλαμε. Ενημερώθηκαν οι αρχηγοί όλων των κομμάτων, ο πρωθυπουργός, η Βουλή, Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πλείστοι άλλοι Βουλευτές και δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν υπάρχει πια η δικαιολογία της άγνοιας της κρισιμότητας της κατάστασης.
                                
ΕΠΕΙΔΗ αν και σας ζητήθηκαν με έγγραφα-αιτήσεις κάποιων διωκομένων Χριστιανών επανειλλειμένα να  χορηγήσετε κάποιες βεβαιώσεις ότι δεν λαμβάνουν π.χ. σύνταξη προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν για παροχή βοήθειας από κάποιους φιλανθρωπικούς οργανισμούς ούτε και σε αυτές δεν απαντήσατε. Χαρακτηριστικά και ενδεικτικά αναφέρουμε το παράδειγμα του κ. Στυλιανού Δανδουλάκη, Αντιπλοιάρχου (ε.α) που κατέθεσε σχετικά έγγραφα-αιτήσεις στο Υπουργείο Υγείας με αριθ. Πρωτ. 1924/31-3-2014, στο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με αριθμ. πρωτ. 45670/20-3-2014, στον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών κ. Σταικούρα σμε αριθμ. πρωτ. 0000648/27-1-2014, στον Υπουργό Εργασίας με αριθμ. πρωτ. 1969/629 στις 27-1-2014 και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με αριθμ. πρωτ. 13058/24-1-2014 από τους οποίους αρμόδιους ουδέποτε έλαβε κάποια βεβαίωση ότι δεν λαμβάνει σύνταξη και περίθαλψη προκειμένου να την προσκομίσει σε κάποιο φιλανθρωπικό σωματείο, οργάνωση κ.τ.λ. ώστε να λάβει κάποια βοήθεια.
                           
ΕΠΕΙΔΗ  τα ίδια σας τα εκτελεστικά όργανα και οι εκπρόσωποι σας ομολογούν και απορούν με την εγκληματική και απάνθρωπη συμπεριφορά σας. Συγκεκριμένα και ενδεικτικά αναφέρουμε ότι  τον Μάρτιο του 2013 ομάδα διωκομένων ανάμεσα τους και ο αντιπλοίαρχος ε.α. Στυλιανός Δανδουλάκης, επισκέφτηκε τον διευθυντή του κ. Κόκορη γενικό γραμματέα Χαράλαμπο Καούκη ο οποίος είπε : « Έχετε δίκιο. Δυστυχώς δεν είναι συνταγματικό. Μας πιέζουν από την Ε.Ε. (μασονία). Δεν είναι δυνατόν να μην σας πληρώνουν Πλοίαρχε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε.» Σε 2 εβδομάδες τον έδιωξαν από την θέση του. Τον Μάϊο του 2013 κατατέθηκε έγγραφο στο γραφείο του κ. Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, από ομάδα διωκομένων Χριστιανών λόγω μη χρήσης αμκα μεταξύ των οποίων ήταν και ο αντιπλοίαρχος (ε.α.) του Πολεμικού Ναυτικού κ. Στυλιανός Δανδουλάκης και ο κ. Σαμαράς δια του εκπροσώπου του και ειδικού συμβούλου του κ. Παπαστάμου απάντησε: « Πλοιάρχε δεν είναι δυνατόν να υπηρετώ μια εγκληματική κυβέρνηση. Δεν το πιστεύω αυτό. Θα πληρωθείτε.».  Τον Αύγουστο του 2013 παραπέμπονται από τον κ. Σαμαρά δια του κ. Παπαστάμου στον γενικό γραμματέα ενημέρωσης κ. Παναγιωτόπουλο ο οποίος απαντά: « Είμαι θεολόγος και γνωρίζω πολύ καλά το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να σας συμβαίνει αυτό. Δεν υπηρετώ μια απάνθρωπη κυβέρνηση. Τα μέτρα αυτά τα πήραμε για να εντοπίσουμε τις παράνομες συντάξεις με εσάς θύματα και εντοπίσαμε 120.000 παράνομους παραλήπτες συντάξεων. Σας υπόσχομαι μέχρι τέλη Αυγούστου (του 2013) η αδικία θα αποκατασταθεί και θα σας παρέχεται σύνταξη και περίθαλψη»». Προσπαθήσαμε πολλές φορές να επικοινωνήσουμε μαζί του χωρίς αποτέλεσμα και η τελική απάντηση ήταν  ότι του απαγορεύουν να ασχοληθεί με αυτό το θέμα και δεν μπορεί αυτός να κάνει τίποτα.    

Στον γενικό γραμματέα της Βουλής Α. Μπούρα κατέφυγε τον Οκτώβριο του 2013 με έγγραφο της ομάδα διωκομένων Χριστιανών στους οποίους ο κ. Μπούρας αφού έβγαλε από τον κόρφο του τον σταυρό του είπε: « Είμαι ορθόδοξος Χριστιανός δεν νομίζω ότι υπηρετώ μια κυβέρνηση απάνθρωπη. Θα τακτοποιηθεί το θέμα. Δεν θα ψηφίσετε κανένα άλλο κόμμα μόνο Νέα Δημοκρατία.» Μετά από λίγες ημέρες τηλεφωνεί στην κ. Παστουρμά Μαρία η οποία ήταν μέλος της ομάδας που τον επισκέφτηκε και της είπε : « Ο κ. Σαμαράς μας είπε πως δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με αδικίες.» Επίσης το 2013 επισκέφτηκε ομάδα διωκομένων τον διευθυντή του τότε υπουργού εσωτερικών κ. Βολουδάκη φοβούμενο για παραβατικές συμπεριφορές, τον κ. Πρωτοπαππά ο οποίος τους είπε : « Δεν είναι δυνατόν. Συγχαρητήρια γι’ αυτό που κάνετε. Είναι δίκαιος ο αγώνας σας. Δεν είναι συνταγματικό. Παίρνουμε εντολές από την Ε.Ε. ( μασονία). Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί θα χάσουμε την θέση μας.»  Όλοι ισχυρίστηκαν ότι το εμπόδιο για την αποκατάσταση της αδικίας είναι ο κ. Βρούτσης. Η σιωπηρή απάντησή σας είναι  η επανάληψη του αυστηρού και απάνθρωπου τρομονόμου « ουδείς δύναται και δεν δικαιώνεται». Τελικά μας εμπαίζετε? Τελικά ο Βρούτσης αποφασίζει και εκτελεί τα πάντα? Ο οποίος κ. Βρούτσης δήλωσε χωρίς αναστολές και τυραννικά ότι όσοι δεν πάρουν την κάρτα υγείας που πρόκειται να κυκλοφορήσει θα πάθουν ότι πάθαν και αυτοί που δεν πήραν τον αμκα.
                                  
ΕΠΕΙΔΗ οι συμπολίτες που διώκονται ανήκουν άλλοι στο Νέο ημερολόγιο και άλλοι στο Παλαιό.   
                                  
ΕΠΕΙΔΗ με την στάση σας μας αναγκάζετε να οδηγηθούμε στο θάνατο, τις αυτοκτονίες και άλλες παραβατικές πράξεις στις οποίες δεν προβαίνουμε γιατί είμαστε Χριστιανοί και μας συγκρατεί ο νόμος του Θεού που λέει να μην κάνουμε στον αδελφό μας ότι δεν θα θέλαμε να μας κάνει, τον οποίο νόμο σας καλούμε εφαρμόσετε και εσείς απέναντί μας εδώ και τώρα.  
                                   
ΕΠΕΙΔΗ επικαλείστε ότι έχετε καταφέρει το 99,9% του Ελληνικού Πληθυσμού να υποταγεί στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση σας ενημερώνουμε ότι αυτό έγινε όχι ελεύθερα και δημοκρατικά αλλά με απειλές, εκφοβισμούς, πονηρό και δόλιο τρόπο και ενημέρωση πλάνης. Στην συνείδηση της πλειοψηφίας των ενημερωμένων Ελλήνων σχετικά με τους σκοπούς της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και τον πρωτεύοντα ρόλο των ξένων κέντρων εξουσίας η απάντηση σε σας θα είναι ένα ακόμη ηχηρό ΟΧΙ όπως του 1940.     

                                
ΕΠΕΙΔΗ εφόσον το Πολίτευμα μας είναι Δημοκρατικό ισχύει απαρέγκλιτα το Ελληνικό Σύνταγμα και όχι η δικτατορία των νόμων που υπαγορεύονται από δυνάμεις εκτός Ελλάδας και συνεπάγονται τελικά την κατάλυση του Συνόλου του Συντάγματος μας. Και μην αναφέρετε ως άλλοθι ότι είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση διότι για να γίνει μετακύλιση εξουσιών από τον Ελληνικό λαό σε δυνάμεις έξωθεν απαιτείται να γίνει Δημοψήφισμα αλλιώς παύει να υπάρχει το Σύνταγμα και να μιλούμε για ύπαρξη τυραννίας και όχι Δημοκρατίας. Σε μια τέτοια περίπτωση υποκινούμενης έξωθεν και καλά καλυπτόμενης δουλείας υπό τους όρους της ασφάλειας των νόμων και της παράλογης δήθεν νομιμότητας: « Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην πατρίδα και την Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων» ( Άρθρο 120 παρ. 2 Συντάγματος). Και άρθρο 120 παρ. 4 Συντάγματος: « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία». Σήμερα η βία αυτή επιβάλλεται έξωθεν υπό τον μανδύα των παράνομων νόμων. Η τήρηση του Συντάγματος μας επαφίεται στο πατριωτισμό τον δικό μας, στον πατριωτισμό των Ελλήνων Βουλευτών, στον πατριωτισμό όλων μας.
                         
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
 δεν επιθυμούμε ταυτοποίηση με ισόβιο αριθμό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ
η ταυτοποίηση να γίνεται με το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία που τηρούνται από τις υπηρεσίες και βρίσκονται στην διάθεση τους στο φάκελο του κάθε ασφαλισμένου όπως άλλωστε ο κ. Κουτρουμπάς, δικαστής σε απόφαση ΒΤ-5940/2013 του Β΄τριμελές πλημμελειοδικείου Πειραιώς που κρίνει και αναγνωρίζει ότι Χριστιανοί που λόγω Συνταγματικής και Χριστιανικής συνείδησης δεν επιθυμούν να έχουν Αμκα  και Αφμ πρέπει να εξυπηρετούνται  και να συναλλάσσονται με το Κράτος με την Αστυνομική τους ταυτότητα.
                                                                                
                                                     Ελλάδα 5-1-2015
                           Επιτροπή Αγώνος Διωκόμενων Χριστιανών
                           κατά Ηδικα-Αμκα
                           Δανδουλάκης Στυλιανός, Αντιπλοίαρχος(ε.α), Χανιά
                           Καραφυλλίδου Ελένη(δικηγόρος παρά Πρωτοδ.), Θες/νίκη
                           Τσιμπούρης Αναστάσιος(Εκπαιδευτικός Τ.Ε.), Αθήνα
                            Ριτσούδης Μαρίνος, Υποπλοίαρχος (ε.α.), Αθήνα
                            Καραγιάννης Αγησίλαος,Ταξίαρχος Ελλην.Αστυν.(ε.α.), Σάμος
                            Στρατηγόπουλος Δημήτριος, Αστυνόμος Α΄(ε.α.),Αθήνα
                            Ιερωνυμάκης Αντώνιος, Πρόεδρος Πανκρήτιου Συλλόγου Κρήτης, Ηράκλειο
                            Χατζηνικολάου Δημήτριος, Γιατρός(ουρολόγος), Χαλκιδική
                            Βούκαλης Σπυρίδων (Άνεργος λόγω Άμκα), Ιωάννινα
                            Τσιμπούρη Αγγελική (Άνεργη λόγω Αμκα),Αθήνα
                            Καραφυλλίδου Μαρία (τ. υπάλληλος Ι.Κ.Α.), Θες/νίκη
                            Παστουρμά Μαρία(Άνεργη λόγω Άμκα), Αθήνα
                            Τσιμπούρη Μαρία (Φιλόλογος, Άνεργη λόγω Άμκα), Αθήνα
                            Στραταριδάκης Ευάγγελος (Άνεργος λόγω Άμκα), Ηράκλειο
                            Λεπιδάκη Αγγελική(Εκπαιδευτικός), Λασίθι
                            Καραφυλλίδου Γεωργία(Εκπαιδευτικός π.ε.), Θες/νίκη
                            Νικολαΐδου Καλλιόπη(Αναπλη. Εκπαιδ.μ.ε), Σαντορίνη
                            Ζαφειρίου Ιωάννα(Αιτούσα Αποτίναξης του αναγκαστικώς επιβληθέν Αμκα), Σάμος
                                        Και λοιποί.

    Η Πληρεξούσιος Δικηγόρος

    Καραφυλλίδου Ελένη (Δικηγόρος Θες/νίκης Παρά Πρωτοδίκαις)
                                                      
                                                   Σφραγίδα και υπογραφή

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 
ΠΡΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ Η ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ( DOWNLOAD )......



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...... 

ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ 
ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΛΟΓΩ Α.Μ.Κ.Α 27/2/2013.....


ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ 
ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΛΟΓΩ Α.Μ.Κ.Α 15/3/2013...... 



ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - S.O.S ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..... - Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΚΛΗΡΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες