Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ...... Η ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ...... Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.....



Δημοσίευση: 12:54 | 09/01/2015

Ταμπουρωμένοι και περικυκλωμένοι από χιλιάδες αστυνομικούς μέσα σε εκτυπωτική εταιρεία CTD στο Près Boucher, στην περιοχή Νταμαρτέν είναι οι τζιχαντιστές που σκόρπισαν το θάνατο στο Παρίσι. Κρατούν τουλάχιστον έναν όμηρο και γαλλικά ΜΜΕ μιλούν για μεγαλύτερο αριθμό ατόμων. Πληροφορίες από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι υπήρξε μια πρώτη επαφή με τους δύο επικίνδυνους τζιχαντιστές του Charlie Hebdo και δράστες φώναξαν στους διαπραγματευτές πως είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν «σαν μάρτυρες». 

Οι μαθητές έχουν κλειδωθεί στις τάξεις τους και περισσότεροι από 80.000 αστυνομικοί είναι στους δρόμους για τη σύλληψη των δραστών. Οι γάλλοι τζιχαντιστές αδελφοί Κουασί κρατούν έναν όμηρο σε τυπογραφείο, όπου έχουν οχυρωθεί από το πρωί, στην πόλη Νταμαρτέν-αν-Γκέλ, βόρεια του αεροδρομίου Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού, ανακοίνωσε αστυνομική πηγή στους δημοσιογράφους. Καμία πληροφορία δεν έχει δοθεί για το πρόσωπο που κρατείται όμηρος. Το τηλεοπτικό δίκτυο iTELE μετέδωσε την πληροφορία ότι πρόκειται για γυναίκα. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ FRANCE24....



Δημοσίευση: 14:34 | 09/01/2015 

Νέοι πυροβολισμοί έπεσαν στο κέντρο του Παρισιού την ώρα που είναι ταμπουρωμένοι και περικυκλωμένοι από χιλιάδες αστυνομικούς μέσα σε εκτυπωτική εταιρεία CTD στο Près Boucher, στην περιοχή Νταμαρτέν οι τζιχαντιστές που σκόρπισαν το θάνατο στο Παρίσι. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για επίθεση σε εβραϊκό κατάστημα τροφίμων, ενώ κάνουν λόγο και για ομηρία.

ΠΗΓΗ : NEWS.GR

--------

Ο Γαλλικός στρατός έχει βγει στους δρόμους γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχουμε και νέα χτυπήματα από Ισλαμοφασίστες.

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα τέτοιου τύπου είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθούν , και αυτό είναι κάτι που θέλουν οι νεοταξίτες για να μπορούν να καταργούν σταδιακά τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών χάριν της ειρήνης και της ευημερίας.

Το τσιπάρισμα των ανθρώπων και η ολοκλήρωση των συστημάτων ελέγχου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ελέγχου της ανθρωπότητας , προωθούνται πολύ πιο εύκολα σε ένα τέτοιο κλίμα φόβου και τρόμου.

Η Νέα Τάξη επιδιώκει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση κρατών προς εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης! 

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Henry Kissinger: «Θα δημιουργήσουμε έναν Παγκόσμιο Στρατό κατά της τρομοκρατίας» 

 

ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες