Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.....ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.....


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η  ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ , ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΒΕΡΩΝΗ , ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ/Ν " ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ " ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.....



Δ. Σβερώνη: Οι δήθεν ανθρωπιστές δρουν μισαλλόδοξα και δεν ανέχονται την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους.

Η Βουλευτής Λάρισας, Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου, στην Επιτροπή για την συζήτηση του Σ/Ν «Τροποποίησης διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» άσκησε δριμύ κατηγορώ στους δήθεν ανθρωπιστές που, με την διανθισμένη με ψευτοδημοκρατικά στοιχεία ημιμάθεια τους, κόπτονται για την άμεση κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας από αλλογενείς και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες. 

Όλοι αυτοί, που «μάχονται» για τις «ανθρωπιστικές» αξίες και αρχές, δεν ανέχονται την άποψη των γηγενών πολιτών της Ελλάδας, που πιστεύουν στο Δίκαιο του Αίματος και θεωρούν χρέος τους την περιφρούρηση του Ελληνικού Έθνους. 

Η Συναγωνίστρια Σβερώνη, τέλος, προς επίρρωσιν των λεγομένων της υπενθύμισε τα άρθρα 16 και 25 παρ.4 του Συντάγματος της Ελλάδας και επεσήμανε ότι οι εκπρόσωποι των λαθρομεταναστών ενεργούν με μισαλλοδοξία και έντονες ρατσιστικές διαθέσεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών και των γηγενών πολιτών, αφού δεν επιθυμούν την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους αλλά την πολυπολιτισμική πολτοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.......


ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.... 

O KΥΡΙΟΣ ΚΑΜΜΙΝΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ Κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΛΑΘΡΟ) ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ... 





  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ..... 



ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ........ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ..... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες