Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ( CHRISTINE LAGARD ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ...... ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.....


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. 


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ....... ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ.... ΛΑΜΟΓΙΑ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ CHRISTINE LAGARD ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ PHILIPPINE MATHILDE CAMILLE DE ROTHSCHILD ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ , ΤΟΝ ΕΚΛΕΤΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ , ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΩΤΙΑΣ , ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

PHILIPINE MATHILDE CAMMILE DE ROTHCHILD - CHRISTINE LAGARD
ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΩΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ , ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ .

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣTE ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. 

ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ . ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..... ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ , ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ.......


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ : 1 - 2 


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες