Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

7/9/2015....Η Ομολογιακή Αποτείχιση του ιστορικού Ιερού Ναού των Αγίων 318 Θεοφόρων Πατέρων εις την Παιανία της Αττικής, από την λεγομένη "Εκκλησία ΓΟΧ Ελλάδος" του "Αρχιεπισκόπου" κ.ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ- ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Στις 07/09/2015 το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού των Αγίων 318 Θεοφόρων Πατέρων εν Παιανία Αττικής, λαμβάνωντας μία ιστορική απόφαση για την συνέχιση του Ομολογιακού Αγώνα των Ορθοδόξων Χριστιανών της Ελλάδας, απεφάσισαν να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ από την λεγομένη "Εκκλησία ΓΟΧ Ελλάδος" την προεδρευομένη υπό του "Αρχ/που" κ.Καλλινίκου Σαραντόπολου, δια λόγους (όπως οι ίδιοι αναφέρουν στο σχετικό έγγραφο) ευσεβείας,Ορθοδόξου Πίστεως-Ομολογίας και ηθικής

Αυτή καθ εαυτή η απόφαση της Αποτειχίσεως από την "Ιερά Σύνοδο" των λεγομένων "ΓΟΧ", του Ιερού Ναού των Αγίων 318 Θεοφόρων Πατέρων της Παιανίας, λόγω της ιστορικότητας του εν λόγω Ιερού Ναού, αποτελεί σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες την συμβολική απαρχή νέων και σημαντικών εξελίξεων στον ευρύτερο χώρο των Παραδοσιακών και Ζηλωτών Ορθοδόξων πιστών που ακολουθούν το Παλαιό Ημερολόγιο στην Ελλάδα και αλλαχού.







@Προστέθηκε στις 10/9/2015......

ΟΦΕΙΛΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ 

12-15/08/2015 

Προς όλο το εκκλησίασμα του Ι.Ν.318 Θεοφόρων Πατέρων, Παιανίας 

Επιδείξαμε την πρέπουσα υπομονή, ταπείνωση και υπακοή σε ότι επιμελώς μας παρετηρήθη εκ μέρους της Ιεράς Ημων Συνόδου, για το επίμαχο θέμα που προέκυψε… (όσοι ενδιαφέρθησαν γνωρίζουν!) 

Η ανεπίτρεπτη αναμονή προκειμένου να συζητηθούν λίαν σοβαρά θέματα, μετά 5 χρόνια πνευματικής αδράνειας, 4 μήνες από της Αναλήψεως μέχρις σήμερον της κορυφωθείσης κρίσεως και ένας μήνας, όπως μας ανεκοινώθη περί της ειδικής συσκέψεως της Ι. Συνόδου, την συγκεκριμένη Παρασκευή 18-31/7,ως επί κατεπείγοντος θέματος, επίσης άνευ ουδεμίας ανταποκρίσεως ή απλής ενημερώσεως. 

Εκ μέρους της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, ενημερώνουμε το ποίμνιο με πικρία και ανυπολόγιστη συντριβή, για το γεγονός της αδικαιολογήτου απορρίψεως, καθώς και αδιαφορίας της Ι. Συνόδου εσκεμμένως ή μη, παρακαλούντες τον Ύψιστο Πατέρα τον εν τοις Ουρανοις να μας φωτίσει όλους… 

Εν κατακλείδι θεωρούμε -ανυποκρίτως- υϊικώς και λίαν επιεικώς, ως απαράδεκτον τέτοια συμπεριφορά, εγγίζουσα την αήθη Συνοδική απάθεια, διότι όχι μόνον δεν εδιδάχθημεν από αυτούς τις ως άνω αρετές περί ταπεινώσεως, υπομονής, αγάπης, υπακοής και μετανοίας (αν όχι και αυτής της κοινωνίας του Αγίου Πνεύματος…), στο υφιστάμενο απολωλός πρόβατον (το οποίο ουδείς ποιμενάρχης -στην ιστορία- εγκατέλειψε, χάριν των 99). Επιπλέον, φοβούμεθα ότι μας θέτουν προ σχεδίου τακτικής -όπως φαίνεται- ώστε να αντιστρέφονται οι όροι περί «εκδιώξεως» του εφημέριου Ιερέως μας…. Ουχί από εμάς, αλλά υπαιτιότητος της ιδίας ημων Συνόδου, δυστυχώς. 

Ως εκ τούτου δεν φέρομεν καμία απολύτως ευθύνη για ότι προκύψει στο μέλλον (πέραν του διχασμού του εκκλησιάσματος για το οποίο επίσης δεν έκανε τίποτα η Σύνοδος να προλάβει), μετά την παταγώδη –όπως διαμορφώνεται- παντελή και χρονοβόρα αδιαφορία της Πανιέρου ημων Συνόδου, εφ’ όσον προέχει το έλεος του Κυρίου Ημων Ιησού Χριστού, Αμήν. 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. 318 Θεοφόρων Πατέρων, Παιανίας (Μετά τις τρεις γενικές συνελεύσεις που διενεργήθησαν και το χρονικό όριο που μας έθεσαν, της εορτής του Αγίου Καλλινίκου…!)


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ - ΓΟΧ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ - ΘΕΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ - ΗΘΙΚΑ . ΑΛΗΘΕΙΕΣ ,ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΩΣΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ - ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ ( Κατά Ιωάννην Η΄ - 32 )



Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΟΥ π.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..... 


ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΦ΄ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ π.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ - BLOG ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΩΡΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ..... 


Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΟΥ π.ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΪΟΥ - ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ..


π.Γεώργιος Αγγελακάκης...Ακαινοτόμητο πλήρωμα της Ορθοδόξου εκκλησίας της Ελλάδος 6/7/2015 - Αποστασία - Οικουμενισμός - Μεταπατερικές Θεολογίες - Αποτείχιση - Πάτριο Εορτολόγιο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες