Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2016 , Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ (POS) ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΡΞΗ...... ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.....

ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.... Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ.

Μας αναφέρει η αγία και ιερά αποκάλυψη του Ιωάννη στο 13ον κεφάλαιο και στους στίχους 16 -18...... 

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δῶσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίουτὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν. ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστίν, καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς (666)

META TA CAPITAL CONTROL ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ........

ΕΤΣΙ......

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑθΕΤΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ(POS)...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 247......Επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με υποχρεωτική εφαρμογή των τερματικών συστημάτων αποδοχής καρτών (POS) από τις αρχές του 2016 για όλες τις επιχειρήσεις που κάνουν έναρξη προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης στη Βουλή και ανακοίνωσε την προώθηση μέτρων για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων που δυσκολεύονται να προμηθευτούν τα εν λόγω συστήματα. «Θέση μας είναι η πλήρης επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών. 

Δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε με τα όποια συμφέροντα γι’ αυτό» είπε ο κ. Αλεξιάδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Χρήστου Μπουκώρου και ανακοίνωσε ότι από 1η Ιανουαρίου θα καθίσταται η υποχρεωτική η χρησιμοποίηση τερματικών αποδοχής καρτών. Σημείωσε, μάλιστα, ότι θα κατατεθεί σύντομα νομοθετική ρύθμιση η οποία θα επιτρέπει την προμήθεια τέτοιων συστημάτων ακόμη και από επιχειρήσεις που βρίσκονται στον Τειρεσία. 

Επίσης, με άλλη διάταξη θα καθίστανται ακατάσχετοι από το Δημόσιο και τις τράπεζες οι λογαριασμοί των εσόδων του συστήματος POS καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών των επιχειρήσεων. «Πρέπει να πάμε σε αυτές τις αλλαγές αν θέλουμε να πετύχει αυτό το σύστημα». 

Ο κ. Αλεξιάδης χαρακτήρισε, μάλιστα, επιτακτική ανάγκη την πλήρη καθιέρωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών. «Αυτή τη στιγμή δεν έχει έρθει ακόμη στα ταμεία μας ο ΦΠΑ που εισπράχτηκε τον Αύγουστο στη Μύκονο. Αν είχαμε σύστημα POS θα είχε έρθει την επόμενη μέρα» είπε χαρακτηριστικά.

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....


ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ 666....


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... 

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες