Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ κ.κ ΚΥΡΡΙΛΟ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΙ ΠΟΥΤΙΝ - ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666......


Μήνυμα Ελληνων Χριστιανων Ορθοδόξων προς τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ Κύρριλο , και προς τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρι Πούτιν.

Εκπέμπουμε S.O.S Παναγιώτατε ζητάμε από το Ορθόδοξο πλήρωμα της Εκκλησίας του Χριστού, βοήθεια. Κάνουμε έκκληση στην Αγιοσύνη σας να προσεύχεσθε για εμάς.
Στην Ελλάδα οι αδελφοί σας Ορθόδοξοι Χριστιανοί είναι καταδικασμένοι σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο. 

Οι πολιτικοί ταγοί της χώρας οδήγησαν την ένδοξη και όμορφη Ελλάδα μας σε χώρα των "θαυμάτων", των μνημονίων και κατάντησαν τον ένδοξο Ελληνικό λαό επαίτη.
 Ναι Παναγιώτατε, έναν λαό με τόσο μεγάλη ιστορία, έναν λαό που γέννησε τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Μ. Αλέξανδρο, έναν λαό που γέννησε και δίδαξε δημοκρατία, δικαιοσύνη. Έναν λαό που γέννησε χιλιάδες αγίους, μάρτυρες και εθνομάρτυρες, μας κάνανε χώρα ανέργων και φτωχών. 

Ζούμε πέντε χρόνια τώρα μια οικονομική κρίση και κανένα τέλος στον ορίζοντα.

Η Ελλάδα βουλιάζει και το χρέος τρομάζει.
Ένα χρέος επαχθές και παράνομο που δημιούργησαν , εξαγοράζοντας τους διαχειριστές της εξουσίας, που για την εξόφληση του χρέους, μεταβιβάζεται η κρατική και ιδιωτική περιουσία (παράνομα)  με νομιμοφανείς τρόπους στους ξένους κατακτητές. 

Σε όλα αυτά παναγιώτατε έρχεται να προστεθεί και το προσφυγικό ζήτημα. 

Ανοίξαμε τα σύνορα και βαπτίζουμε τους μετανάστες - λαθρομετανάστες - και λιγοστούς πρόσφυγες Έλληνες. 

Βαπτίζουμε Έλληνες και κατ' επέκταση Χριστιανούς Ορθόδοξους αυτούς που ονειρεύονται το Ισλαμικό Κράτος και σε όλα αυτά ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας σιωπά. 

Μία σιωπή ένοχη, προδοτική. 

Παναγιώτατε, είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει καιρός που ο Ιστορικός του μέλλοντος, ο οποίος θα είναι περισσότερο αμερόληπτος και ειλικρινής θα τον καταλογίσει στους πλέον Χείριστους και ακατάλληλους προκαθήμενους που πέρασαν από τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο. 

Ο Αρχ. Ιερώνυμος αποδείχθηκε ο μέγιστος εκφραστής του εφησυχασμού, σε μια εποχή που ο λαός αναζητά εναγωνίως μια διέξοδο στα κοινωνικά και πνευματικά ζητήματα.
Είναι τόσο μικρός, τόσο υποτελής! 

Είναι ανάξιος για το μεγάλο και δύσκολο αυτό έργο της αναστάσεως του γένους. 

Οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί αυτοκτονούν κατά χιλιάδες και αντί να χτυπήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών, ο Αρχιεπίσκοπος κοιμάται στα πουπουλένια στρώματα του. 
Αντί να κάνει κάθε ναό σε ένα μετερίζι αντίστασης στο σάπιο και στην ανομία, αυτός συμβιβάστηκε.

Είναι ο ποιμένας που άφησε τα πρόβατα στους λύκους.
Δεν φοβάται πλέον τον Θεό, γιατί μάλλον δεν τον γνώρισε και ίσως δεν τον αγάπησε ποτέ. 

Δεν θυσιάζεται για τις αξίες και τα ιδανικά του έθνους (πίστη και πατρίδα). Δεν κάνει λιτανείες, δεν ζητάει ομαδικές προσευχές από τους πιστούς για να βοηθήσει ο Θεός την Αγία Ορθοδοξία και την χώρα μας. 

Παναγιώτατε, απευθυνόμαστε σε εσάς γιατί ξέρουμε ότι θα βρούμε ανταπόκριση. 

Τηλεφωνήστε, μιλήστε του να ξυπνήσει από τον λήθαργο της προδοσίας. 

Είμαστε αδέλφοί, λαοί. Ας ενωθούμε με μια νοητή αργυρά χορδή και ας γίνουμε ένα όπως η ψυχή ενώνεται με το σώμα. Είμαστε δυο λαοί που συμπορευθήκαμε αιώνες  μαζί μέσα από την Ορθοδοξία

Η Ορθοδοξία και τα ιδανικά της μας ενώνουν. 
Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ. 

Εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί προσευχόμαστε για εσάς στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο την Υπερμάχο Στρατηγό των Ορθοδόξων να βοηθήσουν, να ενδυναμώσουν και να φωτίσουν εσάς και τον Ρώσικο αδελφό λαό. 

Παρακαλούμε την Αγιοσύνη σας να κάνετε το ίδιο και εσείς για εμάς. 

Δεχόμαστε αλλεπάλληλα χτυπήματα ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί γιατί δεν μπορούν να μας συγχωρήσουν ότι γεννηθήκαμε Έλληνες, βαπτιστήκαμε Χριστιανοί και βαπτίσαμε Χριστιανούς τους λαούς του κόσμου.

 Παναγιώτατε κρατήστε γερά, υψώστε την Αγία Ορθοδοξία και τον Τίμιο Σταυρό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. 

Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι

@ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...... ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666. ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ. ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ( ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΣΤΙΧΟΙ 16-18 ) Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....( ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ κ.α ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. 

ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΣΤΑΡΕΤΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ....ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΜΕ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......


ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες