Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 666 , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΛΕΣΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ.... ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ - ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ " ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ"


ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΣΧΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ  Ο  ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΜΑΣ ΛΕΣΒΟ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΤΗΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ... "ευαισθητοποίησή της παγκόσμιας κοινότητας για την άμεση παύση των πολεμικών συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής που πλήττουν σφόδρα τις χριστιανικές κοινότητες, αλλά και στην ανάδειξη του μείζονος ανθρωπιστικού προβλήματος που έχει προκληθεί από τους απεγνωσμένους πρόσφυγες, οι οποίοι αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στην ευρωπαϊκή ήπειρο" ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ....ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ  ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ....



Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ " ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ "




Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ 666, ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 

ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΕΡΝΕΙ , ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΓΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.... 





ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ 666 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ......


ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ....TA RFID CHIP 
ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!..... 



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΛΥΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ , ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ.

ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ , ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ  ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ..... 

Μας αναφέρει η αγία και ιερά αποκάλυψη του Ιωάννη στο 13ον κεφάλαιο και στους στίχους 16-18...... 

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δῶσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα , τὸ ὄνομα τοῦ θηρίουτὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν. ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστίν, καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς (666


χξς = 666

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Enikos.gr ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....


Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ενημέρωσε τη Σύνοδο σχετικά με την επιθυμία του Πάπα Φραγκίσκου, να επισκεφθεί την Ελλάδα. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «σκοπός της επισκέψεώς του, όπως υπογραμμίστηκε στον Μακαριώτατο, είναι η συμβολή του Πάπα στην ευαισθητοποίησή της παγκόσμιας κοινότητας για την άμεση παύση των πολεμικών συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής που πλήττουν σφόδρα τις χριστιανικές κοινότητες, αλλά και στην ανάδειξη του μείζονος ανθρωπιστικού προβλήματος που έχει προκληθεί από τους απεγνωσμένους πρόσφυγες, οι οποίοι αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στην ευρωπαϊκή ήπειρο.» 

Παράλληλα όπως επισημαίνεται «η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που δίδεται η εικόνα ότι η ενότητα των Ορθοδόξων Εκκλησιών δοκιμάζεται, να απευθύνει πρόσκληση στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ώστε αυτός να τιμήσει με την παρουσία του το νησί της Λέσβου την ημέρα επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου.» 

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Συνήλθε σήμερα Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, στην πρώτη Συνεδρία Της για τον μήνα Απρίλιο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. 

Κατά τη σημερινή Συνεδρία: 

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της Εξουσιοδοτήσεως. Κατά τη σημερινή Συνεδρία η Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για τα κάτωθι: 

Σε απάντηση των επιστολών που απηύθυνε τον μήνα Μάρτιο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης, το Π.Σ.Ε. και τους επικεφαλής των Ορθόδοξων και άλλων Εκκλησιών, ώστε να ευαισθητοποιηθούν για το προσφυγικό πρόβλημα, άνθρωποι με υψηλές αρμοδιότητες και κοινωνική επιρροή, ο Μακαριώτατος δέχθηκε την επίσημη ενημέρωση και από τις αρμόδιες αρχές του Βατικανού. 

Στον Μακαριώτατο μεταφέρθηκε η επιθυμία του Πάπα Φραγκίσκου, να επισκεφθεί την πατρίδα μας. Σκοπός της επισκέψεώς του, όπως υπογραμμίστηκε στον Μακαριώτατο, είναι η συμβολή του Πάπα στην ευαισθητοποίησή της παγκόσμιας κοινότητας για την άμεση παύση των πολεμικών συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής που πλήττουν σφόδρα τις χριστιανικές κοινότητες, αλλά και στην ανάδειξη του μείζονος ανθρωπιστικού προβλήματος που έχει προκληθεί από τους απεγνωσμένους πρόσφυγες, οι οποίοι αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στην ευρωπαϊκή ήπειρο. 

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απεδέχθη την πρόταση να επισκεφθεί ο Πάπας Φραγκίσκος ένα νησί του Αιγαίου, εφόσον πρόκειται για μία ολιγόωρη, εκτός πρωτοκόλλου και καθαρά ανθρωπιστικού και συμβολικού χαρακτήρα επίσκεψη. Για την επίσκεψη αυτή η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να προτείνει ως προορισμό το νησί της Λέσβου, ένα από τα πολλά νησιά μας που βίωσε βαθύτατα και εξακολουθεί να βιώνει την τραγωδία του προσφυγικού προβλήματος. Ιδιαίτερα τούτη τη χρονική στιγμή που η πατρίδα μας, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σηκώνει επιπρόσθετα στους ώμους της το μεγαλύτερο βάρος των προσφυγικών ροών. Μίας Ελλάδας που κλήθηκε να αποδείξει, ακόμη και μόνη, πως η Ευρώπη των αρχών και αξιών ακόμη υπάρχει. 

Παράλληλα, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που δίδεται η εικόνα ότι η ενότητα των Ορθοδόξων Εκκλησιών δοκιμάζεται, να απευθύνει πρόσκληση στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ώστε αυτός να τιμήσει με την παρουσία του το νησί της Λέσβου την ημέρα επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου. 

Η προσωπικότητα και το κύρος του Οικουμενικού Πατριάρχη, σε συνδυασμό με την βαρύτητα της παρουσίας του Πάπα Φραγκίσκου, στέλνει στα πέρατα του κόσμου ένα πολύ ηχηρό μήνυμα αφύπνισης της παγκόσμιας κοινότητας, προς την κατεύθυνση της ανακούφισης των προβλημάτων των προσφύγων και, ταυτόχρονα, της ανάληψης των δεουσών ενεργειών για την προστασία των χριστιανών που πλήττονται βάναυσα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και των λοιπών δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας. Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου» 


Πηγή: ΑΜΠΕ


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ 
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ...



ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.



ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ" ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ "ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ" ΣΥΝΟΔΟ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΟΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ( Π.Σ.Ε )..... ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ..... ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ = ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ...«Έξελθε εξ αύτής (τής Βαβυλώνος) ό λαός μου, ϊνα μη συγκοινωνήσητε ταϊς άμαρτίαις αύτής καί ϊνα έκ τών πληγών αύτής μή λάβητε». (Άποκάλ. ΙΗ 4)



ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..... ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ - ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες