Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.... Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΡΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ.... ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ 1ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13ον ΣΤΙΧΟΙ 16-18....


ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ KAI ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ , ΚΑΙ ΜΕΣΩ Ε-BANKING.

ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ , Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ , Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ Χξς = 666 ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ 13ον ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΝ 16-18.

- ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 1ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ,ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

- ΑΠΟ 1ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ ΘΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. 

- ΑΠΟ 1ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ , ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ POS

ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ..... 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ....


Βίντεο πρώτο....Βίντεο δεύτερο....
ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ( ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ) ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ , ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Διαβάσαμε από την ιστοσελίδα Newsbeast....

Aνατροπές κρύβει το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να καταθέσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες το υπουργείο Οικονομικών για το «πλαστικό χρήμα». Aπό την 1η Ιουλίου τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο της κυβέρνησης για τις αποδείξεις μέσω πλαστικού χρήματος, με τις οποίες θα «χτίζεται» το αφορολόγητο όριο. Ολες οι αλλαγές θα συμπεριληφθούν σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή, στο οποίο θα προστεθούν και διατάξεις για τις επιχειρήσεις. 


Συγκεκριμένα, οι συναλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων θα γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο για ποσά άνω των 50 ευρώ, ενώ οι καταναλωτές θα πληρώνουν υποχρεωτικά με κάρτα για ποσά άνω των 500 ευρώ (από 1.500 ευρώ που είναι σήμερα). 

Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης: - Μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες πρέπει να συλλέγουν αποδείξεις για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου ορίου. - Από την 1η Ιουλίου 2016 η εφορία θα κάνει δεκτές μόνον όσες αποδείξεις προέρχονται από συναλλαγές με ηλεκτρονικό τρόπο (με χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών, e-banking). - Ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, η εφορία θα ζητάει συγκεκριμένο ύψος αποδείξεων. Δηλαδή θα ζητούνται αποδείξεις που θα ανέρχονται στο 10% του εισοδήματός τους. 

Για ετήσιο εισόδημα 15.000 ευρώ θα πρέπει να προσκομίζονται αποδείξεις ίσες με το 15% του εισοδήματος. - Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών θα καθορίζονται τα κίνητρα στους φορολογουμένους, με στόχο να επεκταθεί η χρήση του πλαστικού χρήματος. 

Τα κίνητρα θα καθορίζονται σε ετήσια βάση από τον υπουργό Οικονομικών και θα προβλέπουν κληρώσεις δώρων. 

- Οι συναλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων συναλλαγές θα γίνονται από την 1η Ιουλίου με χρεωστικές, πιστωτικές ή e-banking για ποσά άνω των 50 ευρώ

- Από την 1η Ιουλίου όλες οι νέες επιχειρήσεις που θα ανοίξουν θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν τα μηχανάκια POS.ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.... 


ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..... ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ - ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.....ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες