ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....
Κάντε κλικ στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες...

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ 1975 - " Εαν δέ και αθλή τις ου στεφανούνται,εαν μη νομίμως αθλήση " α) ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ( Γ.Ο.Χ ) β) ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ γ) ΤΗΣ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.....

ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΜΑΙΟΣ 1975...


ΕΝ ΑΓΙΩ ΟΡΕΙ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1975


+ΜΑΞΙΜΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ
+ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
+ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
+ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ


ΑΚΑΚΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 
ΡΩΣΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (1970....ΜΑΤΘΑΙΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 
ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (1971)....


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ - ΓΟΧ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ - ΘΕΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ - ΗΘΙΚΑ . ΑΛΗΘΕΙΕΣ ,ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΩΣΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ - ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ ( Κατά Ιωάννην Η΄ - 32 )
ΣΗΜΕΙΟ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ.... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΗΛΗΘΕ ΕΥΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.... Η ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΟ 1935 - " ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - Η ΜΑΤΘΑΙΪΚΗ ΔΟΞΑΣΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ - ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΚΥΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες