Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ 1975 - " Εαν δέ και αθλή τις ου στεφανούνται,εαν μη νομίμως αθλήση " α) ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ( Γ.Ο.Χ ) β) ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ γ) ΤΗΣ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.....

ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΜΑΙΟΣ 1975...


ΕΝ ΑΓΙΩ ΟΡΕΙ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1975


+ΜΑΞΙΜΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ
+ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
+ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
+ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ


ΑΚΑΚΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 
ΡΩΣΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (1970....ΜΑΤΘΑΙΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 
ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (1971)....


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ - ΓΟΧ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ - ΘΕΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ - ΗΘΙΚΑ . ΑΛΗΘΕΙΕΣ ,ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΩΣΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ - ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ ( Κατά Ιωάννην Η΄ - 32 )
ΣΗΜΕΙΟ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ.... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΗΛΗΘΕ ΕΥΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.... Η ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΟ 1935 - " ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - Η ΜΑΤΘΑΙΪΚΗ ΔΟΞΑΣΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ - ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΚΥΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες