Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 1/7/2016 ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.... ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ , Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 666... ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΕΣ , ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.....


ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ 13ον ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.......

ΑΠΟ 1/7/2016 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

ΑΠΟ 1/1/2017 ΟΜΩΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ( ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ CAPITAL CONTROL ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015 )

ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ , ΩΣΤΕ ΩΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ RFID CHIP ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ , ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.....

ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ...... ΑΠΟ ΠΟΥ...... ΤΙ ΩΡΑ ..... ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ.....  ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.


ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ 13ον ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ 16-18 ΤΑ ΕΞΗΣ.....

Αποκάλυψις Ιωάννου Κεφ.13

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα , τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ

18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.´
(666)ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 666 ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....

ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..... ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΗΜΑΙΝΕΙ WWW ( World Wide Web )ΟΠΟΥ ΤΟ W ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 6... ΤΡΙΑ WWW = 666


ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ; 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ....ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕ ΤΟ 666 ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ......


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΙΚΈ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ 666 ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΝ ΑΑΡΟΝ ΡΟΥΣΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ , ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ....
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....


Α ) ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΗΔΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ  ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ,ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ " ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ " ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ. 

Β ) ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ( ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ. ΑΜΗΝ. 


Κείμενο : Σπυρίδων Βούκαλης


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....


ΒΙΝΤΕΟ : ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες