Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ 666 ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2016.... ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ" - ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ" - Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ_ΕΚΔΗΛΩΣΗ MEKUDESHET ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ - Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ_ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ TOGETHER 2016 ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ....


ΕΚΤΑΚΤΟ... ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ 666 ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΘΡΗΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 , ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ "... ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ( ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ).

ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΤΙ ΕΣΤΙ " ΑΓΑΠΗ " ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ , ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ 666 ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ_ΕΚΔΗΛΩΣΗ MEKUDESHET ΠΟΥ ΒΡΙΚΕΤΑΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ , ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  , ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ , ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ....


Εν συνεχεία , άλλο ένα βίντεο σχετικά με την τελετή-εκδήλωση MEKUDESHET στα Αγγλικά χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους....Το κείμενο που ακολουθεί εμπεριέχει τα όσα αναφέρει το πρώτο βίντεο της ανάρτησης , με την πρόσθεση κάποιων ακόμα σημαντικών στοιχείων....

Από τις 4 - 23 Σεπτεμβρίου του 2016 ένα μεγάλο γεγονός θα συμβεί στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ

Θα μαζευτούν ηθοποιοί ,καλλιτέχνες ,μουσικοί , πρόσωπα από τα Μ.Μ.Ε από όλο τον κόσμο. 

Τι σκοπεύουν όμως να κάνουν στην Ιερουσαλήμ

Σε μια συνάντηση που θα τελειώσει στις 23 Σεπτεμβρίου οι ηγέτες των Ρωμαιοκαθολικών ( Παπικών ), Μουσουλμάνων, και Εβραϊκών κοινοτήτων θα συγκεντρωθούν για μια από τις μεγαλύτερες τελετές στην ιστορία , ακριβώς εκεί στην Ιερουσαλήμ ,ακριβώς εκεί όπου ο κύριος μας Ιησούς περπάτησε , ακριβώς εκεί που ο ναός κάποτε στεκόταν . 

Θα προσφέρουν λατρεία σε έναν Θεό ( Στον αρχιδιάβολο ) κάτω από την σημαία του Οικουμενισμού. 

Ακριβώς εκεί ,αγνοώντας τις θρησκευτικές διαφορές τους. 

Η τελετή θα ενώσει 3εις μονοθεϊστικές θρησκείες κάτω από την ίδια στέγη , σε έναν ναό λατρείας για όλους τους πιστούς. 

Το πρώτο μέρος της τελετής θα λάβει μέρος από 5 - 11 Σεπτεμβρίου του 2016. Θα μαζευτούν Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί με τον τίτλο “Πάθος για την Ιερουσαλήμ” όπου μπορούν όλοι να συνυπάρξουν κάτω από τα φτερά του "Παντοδύναμου". 

Κάποιοι τίτλοι των ειδήσεων στο ίντερνετ σχετικά με το γεγονός , μιλάνε για κατάργηση των θρησκευτικών συνόρων – διαφορών και λατρεία του ίδιου Θεού

Ένα άλλο μέρος της εκδήλωσης θα λάβει χώρα από τις 12 –23 Σεπτεμβρίου. Οι ηγέτες αυτής της εκδήλωσης με την ονομασία MEKUDESHET θα προχωρήσουν σε 11ημερη “ Καθαγίαση“ 

Αν δεν ξέρετε τι είναι η καθαγίαση , η καθαγίαση γίνεται σε μια τελετή κηρύσσοντας κάτι ως άγιο. Το γεγονός ότι μουσουλμάνοι, Εβραίοι , και Ρωμαιοκαθολικοί μαζεύονται για καθαγίαση σημαίνει ότι κηρύσσουν την διαθρησκειακή τους θρησκεία , τον νέο τους θεό ως άγιο

Αυτό δεν είναι καλό

Αυτό θα σηματοδοτήσει την έναρξη της μίας παγκόσμιας θρησκείας , κάτι για το οποίο ο Πάπας δούλεψε τόσο σκληρά για να πραγματοποιήσει μέσα στο 2016.

Το Βατικανό είναι ένας από τους βασικούς υποκινητές της οικουμενικής κινήσεως γύρω από τον κόσμο και το Ισραήλ

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Πάπας Φραγκίσκος έχει δουλέψει ακούραστα για αυτό , για να φέρει μια παγκόσμια θρησκεία , όπου όλα τα (έθνη) θρησκεύματα θα είναι ενωμένα σαν ένα

Αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα όσων έκανε ο Πάπας Φραγκίσκος τα τελευταία 3 χρόνια και συγκεκριμένα το 2016 θα βρούμε κάποιον που έχει δημόσια καταδικάσει τον παραδοσιακό Χριστιανισμό , και το ότι ο πιστός μπορεί να έχει προσωπική σχέση με τον Ιησού

Έχει δημόσια προειδοποιήσει ότι αυτή η αντίληψη (δηλαδή να είσαι ενεργός Χριστιανός) είναι επικίνδυνη

Έχει εξισώσει (αποδώσει) την διάδοση του Χριστιανισμού με τον θρησκευτικό φανατισμό των Μουσουλμάνων τζιχαντιστών, ενώ ταυτόχρονα έχει προσεγγίσει όλες τις θρησκείες . 

Γιατί συμβαίνει αυτό

O ρυθμός προσέγγισης μόνο για το 2016 , είναι εντυπωσιακά αλματώδης. 

Τον Φεβρουάριο ο Πάπας είχε επείγουσα συνάντηση με τον πατριάρχη Κύριλλο Ρωσίας για πρώτη φορά μετά το σχίσμα του 1054Ο Κύριλλος στην συνέχεια μετέβη στην Ανταρκτική όπου τέλεσε μια περίεργη τελετή όπου καθαγίασε το χώμα και το νερό της περιοχής. 

Ο Πάπας προσέγγισε και τον πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Τουρκία , και μαζί οι δυο ηγέτες δήλωσαν την υποστήριξη τους για την προσφυγική κρίση και έκαναν έκκληση για να περάσουν στην Ευρώπη περισσότεροι πρόσφυγες. Τον Μάιο ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε με τον Αιγύπτιο Σουνίτη. 

Τον Ιανουάριο ο Πάπας έγινε ο 3ος Πάπας που επισκέφτηκε την μεγαλύτερη Εβραίική συναγωγή στην Ρώμη και συναντήθηκε με Εβραίους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες στο Βατικανό. 

Pope Francis, flanked by Rabbi Riccardo Di Segni, right, during his first visit to a
synagogue as pope on January 17, 2016. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Τον Ιούνιο ο Πάπας προσέγγισε τους Αρμένιους. 

Τον Ιούλιο επισκέφτηκε την Πολωνία και κάλεσε όλους τους νέους να σηματοδοτήσουν την νέα ανθρωπότητα. 

Τον Αύγουστο ο Πάπας τα κατάφερε σε μια μεγάλη πρωτοβουλία του με τους Λουθηρανούς της Αμερικής . Το έγγραφο που υπερψηφίστηκε από 931 συμμετέχοντες , διακυρήτει ότι δεν υπάρχουν εκκλησιαστικές διαφορές μεταξύ Ρωμαιοκαθολικών και Λουθηρανών , κάτι που σημαίνει ότι 3.7 εκατομμύρια Λουθηρανοί απορροφούνται από την νέα παγκόσμια θρησκεία . 

Τον Ιούλιο 16/7/2016 ο Πάπας οργάνωσε στην Αμερική την τελετή συγκέντρωση με τον τίτλο TOGETHER( ΜΑΖΙ ) που συγκέντρωσε όλους τους Χριστιανούς στον οβελίσκο στην Ουάσιγκτον που έχει ύψος 555.5 πόδια = 6666 ίντσες ,που συμβολίζει τον χαμένο φαλλό του Όσιρι, για λατρεία . Φωτογραφία από την τελετή - Συγκέντρωση
TOGETHER 2016 στην Ουάσιγκτον...


Ένα από τα κυρίαρχα σύμβολα που είδαμε στην τελετή συγκέντρωση TOGETHER 2016 ήταν ο ουροβόρος όφις που τρώει την ουρά του. 
Ο παλιότερος θρύλος για τον ουροβόρο όφι έχει να κάνει με τον ερχομό του Όσιρι , του Θεού του κάτω κόσμου

Ο ουροβόρος όφις , είναι ένα ιδιαίτερα απόκρυφο σύμβολο , που σηματοδοτεί το τέλος της εποχής , η το τέλος του χρόνου. Στον αποκρυφισμό , το τέλος του ενός οδηγεί συνήθως σε μια επαναφορά , όπως επέφερε κάποιο κατακλυσμικό γεγονός . 

Όταν χρησιμοποιούνται μαζί ο οβελίσκος και ο ουροβόρος όφις , μας δείχνουν τον ερχομό του Όσιρη για να κατοικήσει στον ναό του , στην αρχή της νέας εποχής ,στην αρχή της χρυσής εποχής. 

Το γεγονός ότι το σύμβολο με τον ουροβόρος όφι που τρώει την ουρά του , εμφανίστηκε στις οθόνες , στην τελετή – συγκέντρωση του Πάπα το 2016 , είναι εξαιρετικά δαιμονικό

Τι κάνει ο Πάπας ; Και γιατί το κάνει ; 

Η απάντηση είναι ότι απλά παίζει ένα ρόλο, το κομμάτι του στην δημιουργία μιας παγκόσμιας θρησκείας . 

Σε άλλα μου βίντεο , σας μίλησα για ένα βιβλίο του 1908 ενός ανθρώπου που ήταν άρρωστος το περισσότερο χρόνο της ζωής του που γράφει για κάποιο τύπο που ονομάζονταν Πατέρας Φρανκίσκος που πρόδωσε τον Ρωμαιοκαθολικισμό ( Παπισμό ) και προσχώρησε στην λατρεία του Αντιχρίστου!!! 

Σε αυτό το βιβλίο ο Πατέρας Φρανκίσκος θα γίνει ο κυρίως υποστηρικτής της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας και ο λειτουργός του Αντιχρίστου

Πρόσφατα ο Πάπας Φρανκίσκος χρησιμοποίησε τον θάνατο ενός ιερέας φίλο του από την Γαλλία και την κακοποίηση ενός άλλου στο Βέλγιο με σκοπό να προσκαλέσει Μουσουλμάνους σε Χριστιανικό Ναό για την λατρεία τους

Τον τελευταίο μήνα στην Ευρώπη , μετά τις επιθέσεις στους καθολικούς ιερείς , έγινε μια μεγάλη κίνηση από τον Πάπα να συμφιλιώσει Μουσουλμάνους και Χριστιανούς και η προσπάθειά του πέτυχε. 

Δεν προσπαθεί να τους αλλάξει σε Χριστιανούς , αλλά τους αφήνει να λατρεύουνε τον Αλλάχ μέσα στις Χριστιανικές εκκλησίες της Ευρώπης. Έχει προφητευτεί ότι η θρησκεία της νέας παγκόσμιας τάξης , θα ενώσει όλες τις θρησκείες καταργώντας τις διαφορές τους. 

Όλοι οι άνθρωποι ενωμένοι , θα λατρέψουν το ψεύτικο φως. 

Υπάρχουν εωσφοριστές στην ιστορία που προφήτευσαν ότι ο Χριστιανισμός και όλες οι θρησκείες θα καταρρεύσουν , οδηγώντας στην θρησκεία του Εωσφόρου. 

Κάποια από αυτά τα άτομα είναι ο εωσφοριστής και Μασόνος 33ου βαθμού ( Μέγας διδάσκαλος) Albert Pike και η εωσφορίστρια Helen Blavatsky, η οποία έβλεπε τον Χριστιανισμό σαν την μεγαλύτερη πρόκληση στο πρόγραμμα της καθιέρωσης της νέας παγκόσμιας θρησκείας . 


Κατά την άποψη της έπρεπε να ξεφορτωθούν τον Χριστιανισμό με κάποιο τρόπο για να αποκαλύψουν την νέα παγκόσμια θρησκεία

Έχουμε επιπλέον προειδοποιήσεις από κάποιον πρώην Ιησουίτη , που δολοφονήθηκε το 1999, ότι ετοιμάζεται μια νέα παγκόσμια θρησκεία. Μια οικουμενική θρησκεία στηνότανε για να την ακολουθήσουνε όλοι. 


Ο Malachi Martin μας είπε το μυστικό σε μια συνέντευξη λίγο πριν πεθάνει , ότι οι Εωσφοριστές έχουν διεισδύσει μέσα στο Βατικανό και σχεδιάζουν την Νέα Θρησκεία τους και πιστεύουν ότι θα επικρατήσουν για περισσότερο από 1000 χρόνια
Μάρτιν : Μεταξύ των εωσφοριστικών Οργανισμών υπάρχει μία προφητεία ότι το Βατικανό θα παραδοθεί σε αυτούς ολοκληρωτικά.

Δημοσιογράφος: Πόσο κοντά είναι ; 

Μάρτιν : Πολύ κοντά  

Στην επίσκεψή του στην Αμερική ο Πάπας τον περασμένο Σεπτέμβριο παρατηρήσαμε την μεγάλη προώθηση που έκανε στον οικουμενισμὀ. 

Άρχισε την περιήγηση του στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 , δήλωσε την επόμενη κιόλας ημέρα της επίσκεψής του , την ολοκλήρωση του έργου που ξεκίνησε ο προκάτοχος του Πάπας Ιωάννης ο 23ος , στις 23 Σεπτεμβρίου του 1959 , μια μέρα μετά τον ερχομό του στην Αμερική. Εκείνη την ημέρα ο Πάπας σηματοδότησε την παρακμή του Ρωμαιοκαθολικισμού , και την προσέγγιση όλων των θρησκειών , σαν παιδιά του ίδιου Θεού. 

Χωρίς αμφιβολία ήταν η σημαντικότερη κίνηση του Ρωμαιοκαθολικισμού στην διακήρυξη της νέας παγκόσμιας θρησκείας . 

Το Βατικανό είναι διατεθειμένο να αλλάξει όλα όσα έχουν να κάνουν με τις κινήσεις των ερχομένων Παπών. 

Τώρα είναι που θα δημιουργηθεί η Νέα Θρησκεία

Είναι έτοιμη , περιμένει μόνο την τελευταία πέτρα της οικοδομής και ο Πάπας Φραγκίσκος είναι αυτός που ετοιμάζει την Νέα Παγκόσμια Θρησκεία τώρα , και θα γίνει δεκτή από όλο τον Κόσμο. ( ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ )


ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ 

" ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ 
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ "
BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
http://neataksi.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ , ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ..... Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ" ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ - ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ : ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....


Ο ΕΚΠΕΣΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ.....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ , Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ «Έξελθε εξ αύτής (τής Βαβυλώνος) ό λαός μου, ϊνα μη συγκοινωνήσητε ταϊς άμαρτίαις αύτής καί ϊνα έκ τών πληγών αύτής μή λάβητε». (Άποκάλ. ΙΗ 4) - ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ : ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ......


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες