Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ WALT DISNEY WORLD ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 3-9 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΟΥ ΜΕ RFID CHIP..... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.... ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ....


ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ,ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ,  ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΜΕ RFID CHIP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ....

Από τον Αύγουστο του 2016 , για την  είσοδο στα πάρκα της Walt Disney World άρχισε η υποχρεωτική σάρωση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων και των παιδιών ηλικίας από 3 έως 9 χρονών , ενώ μέχρι τώρα και σχεδόν εδώ και μια δεκαετία , αυτό ίσχυε μόνο για παιδιά άνω των 10 χρόνων

Σκεφτείτε πόσο εύκολο είναι πλέον για αυτές τις νέες γενιές , να δεχτούν πολύ εύκολα μέχρι και την τοποθέτηση ενός RFID CHIP μέσα στο σώμα τους ,αφού είναι εθισμένες εδώ και χρόνια σε αυτές τις νέες τεχνολογίες.

Ένα ακόμα σύστημα που χρησιμοποιείτε για την είσοδο στα πάρκα της Disney , είναι και ένα βραχιολάκι με ενσωματωμένο ένα RFID CHIP που φοράει ο επισκέπτης στον καρπό του χεριού του.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο σχετικά με το θέμα....

ΒΙΝΤΕΟ 1ο...


BINTEO 2o...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ....DRIVER MONITORING. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΡΩΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ....ΛΙΝΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

Children Now Require Biometric Finger Scan to Enter Walt Disney World Theme Parks


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ..... 

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.


Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ + ΕΘΝΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ) - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ( ΑΜΚΑ , ΑΦΜ ) - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - RFID CHIP - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13ον ΣΤΙΧΟΙ 16-18 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες