Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ - ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ( ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΤΡΑΜ , ΜΕΤΡΟ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ...) ΑΠΟ 1/1/2017 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666......

 

ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ( ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΤΡΑΜ , ΜΕΤΡΟ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ...) ΑΠΟ 1/1/2017 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ. 

ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. 

ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.... 

ΠΟΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.... ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ....ΤΙ ΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.....ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. 

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΤΡΟ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΘΥΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ , ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ - ΚΑΡΤΑ. 

Σ.Β 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ 
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... 
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες