Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ "ΣΥΝΟΔΟ" ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.....

Ιστολόγιον Κατάνυξις: Σύμφωνα με αποκλειστικές και καλά πληροφορημένες πηγές του Ιστολογίου μας, η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα, συνοδικώς, μια Ιστορική απόφαση, σχετικά με τη λεγόμενη “Αγία και Μεγάλη Σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης”. 

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση της Βουλγαρικής Εκκλησίας απορρίπτει την σύνοδο της Κρήτης συνολικά και χαρακτηριστικά αποφαίνεται πως αυτή δεν ήταν “ούτε Αγία, ούτε Μεγάλη, ούτε Σύνοδος”. 

Η ιστορική απόφαση της Εκκλησίας της Βουλγαρίας, έχει ήδη κοινοποιηθεί σε όλους τους Προκαθημένους των υπολοίπων Ορθοδόξων Εκκλησιών. 

Αναμένεται η επίσημη δημοσίευσή της στο διαδίκτυο τις επόμενες ημέρες, οπότε και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. 

Υ.Γ. Ευχόμαστε και η Εκκλησία της Ελλάδος, εν όψει της συγκλήσεως της έκτακτης Ιεραρχίας του Νοεμβρίου, να λάβει ανάλογη απόφαση, ώστε να αποφευχθούν οι όποιες τραγικές συνέπειες θα έχει μια διαφορετική απόφαση, σχετικά με την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης. 

 Ιστολόγιον Κατάνυξις


@ΑΠΟ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 

Να προσθέσουμε ακόμα ότι θα πρέπει να γίνει και ομολογία από την Ορθόδοξη εκκλησία της Βουλγαρίας , αλλά και από όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες ενάντια στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση του αντιχρίστου 666 , στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ και στις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ  - ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  που δυστυχώς ΗΔΗ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ στην γείτονα χώρα.


ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΟΥΝ , ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΜΗΝ , ΑΜΗΝ , ΑΜΗΝΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.....


Βόμβα από το Άγιο Όρος: Αγιορείτες Πατέρες με επιστολή προς την Ιερά Κοινότητα διακόπτουν το μνημόσυνο του Πατριάρχη... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.....


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες