Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - Η ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.... ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.... ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ....ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ....

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΓΜΕΝΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΑΘΩ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 23/1/2017 ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ( 5/2/2017 ΜΕ ΤΟ Ν.Η ) ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. 


Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ.... ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΔΙΩΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ 666 ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ BLOG - NΕΑ ΕΠΟΧΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ Ν.Η , ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ , ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ Η ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ... ( ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΙΚΟ ) ....ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ , ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ , ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΡΟΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ Ν.Η ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ ( ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ) ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ . 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ Ν.Η ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΚΕΦΑΛΟΥΣ , ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ , ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ. 

Σ.Β

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ....ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες