Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2017( Ν.Η ) ΣΤΙΣ 5μ.μ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ... ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ.... ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ....


Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν σωματεία, χριστιανικές ενώσεις, κληρικοί και λαϊκοί, στην νέα συγκέντρωση της 21ης Μαΐου στα Προπύλαια Αθηνών για την κάρτα του πολίτη με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των Ορθόδοξων πεποιθήσεων των Ελλήνων , των ελευθεριών όλων μας και των κατακτήσεων που είχαν επιτύχει οι πρόγονοι μας. 

Στην συγκέντρωση της 21ης Μαΐου οι ειρηνικοί διαδηλωτές έχουν σκοπό να παραμείνουν έως αργά έξω από την Βουλή για να βροντοφωνάξουν :

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της φράσης «στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και της Αδιαίρετης Τριάδας» που θα επιφέρει, πέρα των άλλων, ακόμα και την αλλοίωση του Εθνικού μας Συμβόλου 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣπου σύμφωνα με το ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, είναι ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….

Ο Πατροκοσμάς έδωσε την ζωή του , εμείς καλούμαστε άπλα να τιμήσουμε /υπερασπιστούμε τον Αγώνα του… 

Συγκεκριμένα πάντως για την κάρτα του πολίτη η κατάσταση είναι πολύ ρευστή αφού από πέρυσι τον Ιούνιο εκκρεμεί μια απάντηση της κυβέρνησης προς την Εκκλησία. 

Αρχές Ιουνίου του 2016 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος λαβούσα γνώση για το γεγονός ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα δημοσιεύθηκαν ψηφίσματα που αφορούν στο θέμα της εκδόσεως της ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη, η Δ.Ι.Σ. επανέλαβε ότι αναμένει από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Πολιτείας το σχετικό προς διαβούλευση Νομοσχέδιο και την επ’ αυτού Εισηγητική Έκθεση, προκειμένου να τοποθετηθεί υπευθύνως. 

Γι’ αυτό και συνιστούσε στον Ιερό Κλήρο, τους Μοναχούς και τους πιστούς να ειρηνεύουν και να αναμένουν την τελική θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τελική θέση η οποία δεν ήρθε ποτέ καθώς δεν ήρθε ούτε η σχετική κυβερνητική ενημέρωση…. 

Τους κινδύνους για την κάρτα του πολίτη έχει προσδιορίσει σε παλιότερη ομιλία του ο Αρχιμανδρίτης π. Σαράντη Σαράντος με θέμα: «Κάρτα του Πολίτη: Ευκολία ή Εφιάλτης;» Ο Ομιλητής έκανε μια ιστορική αναδρομή των τελευταίων τριάντα ετών, κατά τα οποία άρχισε και συνέχισε να απασχολεί το θέμα αυτό – της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας αρχικά και της Κάρτας του Πολίτη μετά – την Πολιτεία και την Εκκλησία. 

 Η υπόθεση αυτή της ηλεκτρονικής και παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσω μιας ηλεκτρονικής ταυτότητας όλων των ανθρώπων και της καταχωρήσεως όλων των στοιχείων τους σε ένα Ηλεκτρονικό Υπολογιστή μαμούθ, αποτελεί διαχρονικό στόχο της Νέας Εποχής, των Διεθνών Εξουσιαστών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Συνιστά δε η Παγκόσμια αυτή Διακυβέρνηση προδρομική κατάσταση της Εποχής του Αντιχρίστου και με αυτή στρώνεται η απόλυτη δικτατορία όλων των αιώνων, ώστε ο άνθρωπος να γίνει ένα πιόνι στα χέρια των σκοτεινών γνωστών – άγνωστων εξουσιαστών. 

Ο π. Σαράντης διάβασε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το χειρόγραφο και ιδιόγραφο βιβλίο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη, ο οποίος τόνιζε ότι η παραλαβή της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας, η οποία φέρει το βέβηλο αριθμό του 666, συνιστά άρνηση και βεβήλωση του βαπτίσματός μας και δεν πρέπει αυτό να το ανεχτεί ποτέ η γρηγορούσα συνείδηση των Ορθοδόξων Ελλήνων, πόσο μάλλον το μελλοντικό χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο, όπως προλέγει και η Αποκάλυψη. 

Η Κάρτα του Πολίτη, την οποία πολλοί Ευρωπαϊκοί Λαοί δεν δέχτηκαν, αποτελεί φαλκίδευση της θεόσδοτης Ελευθερίας του ανθρωπίνου Προσώπου με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και βεβήλωση της Πίστεώς μας με τον βέβηλο αριθμό του Αντιχρίστου. Θίγει δηλαδή και την Ελευθερία και την Πίστη μας. 

Συνεπώς ποτέ κανένας Ελληνορθόδοξος δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν είναι τίποτε, διότι παρά τις όποιες προβαλλόμενες ευκολίες, δεν παύει να είναι τελικά ένας φοβερός ηλεκτρονικός εφιάλτης, που δεν θα θέλαμε ποτέ να βιώσουμε ούτε στα πιο τρομακτικά όνειρά μας. 

Ο Αγώνας μας λοιπόν, κατέληξε ο π. Σαράντης, είναι η ενημέρωση του λαού μας, η αντίσταση των πιστών μελών της Εκκλησίας στην ισοπεδωτική δικτατορία της Ηλεκτρονικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και η ματαίωση του φοβερού αυτού σχεδίου, που πλήττει ό,τι πολύτιμο έδωσε ο Δημιουργός στον κατ’ εικόνα Θεού πλασθέντα άνθρωπο, την ελευθερία δηλαδή και την πίστη. Τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος για τις κάρτες; Τέλος ιδιαίτερη σημασία έχει το τι έλεγε ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος σχετικά με τις κάθε λογής κάρτες:

"Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ’ αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα, να μην το πάρετε ". 

Μεταξύ άλλων o Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης έδωσε την ευλογία του και την στήριξη του στην προσπάθεια όλων των Ελλήνων κατά της Κάρτας του Πολίτη για μια επιτυχημένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και δήλωσε τα κάτωθι: • «Δώστε μάχη για την ψύχη σας, δεν είναι ποτέ αργά, αυτός ο αγώνας είναι ιερός…» • «Όλοι πρέπει να δώσουν ένα βροντερό παρών και σε αυτή την Συγκέντρωση κατά της Κάρτας του Πολίτη….» • «…δίχως πράξη θεωρία, δαιμόνων εστί θεολογία…»


Για αυτό Έλληνες, η συγκέντρωση δεν ανήκει σε κανέναν …μόνο σε Εσάς….. Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00 στα Προπύλαια, όλοι να κρατάμε μια Ελληνική Σημαία και το κερί της Αναστάσεως για να φωτίσουμε τον δρόμο της ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Έθνους μας, της Ελευθερίας μας και την αναζωπύρωση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας….. 

21/5/2017 ( Ν.Η ) ΩΡΑ 17:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.....


Συμπαράσταση Αγιορειτών στήν συγκέντρωση τής 21ης Μαίου γιά τήν κάρτα,τό σύνταγμα καί τήν Κυριακή αργία.

Πολλά δεινά έχουν βρεί τήν πατρίδα μας αλλά καί όλον τόν κόσμο. Οι δυνάμεις τού σκότους έχουν εξαπολύσει όλα τά μέσα γιά νά υποδουλώσουν μέ κάθε τρόπο τήν ανθρωπότητα καί νά πετύχουν τούς πρό αιώνων σχεδιασμένους στόχους, τήν Παγκόσμια Βασιλεία τού Αντιχρίστου καί τήν Παγκόσμια Προσκύνησή του ως θεού. Τό μεγάλο του όπλο θά είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση μέ τόν δυσώνυμο αριθμό πού μάς προειδοποίησε ο Χριστός, τό 666.

Γι’αυτό πρέπει ν’αντισταθούμε μέ όλες μας τίς δυνάμεις νά μή μάς τό επιβάλουν, διότι πλέον θά είναι αναπόφευκτη η σατανική αιχμαλωσία.

Ο μόνος πού μπορεί νά μάς σώσει είναι ο άγιος Τριαδικός Θεός,γι’αυτό δέν πρέπει νά τόν βγάλουμε από τήν ζωή μας. Τό σύνταγμα τής Ορθόδοξης Ελλάδος είναι θεμελιωμένο στό όνομα τής Αγίας Τριάδος. Αυτό δέν πρέπει νά επιτρέψουμε νά τό καταργήσουν οι άθεοι, ασεβείς καί αντίχριστοι. Άν όμως δέν σεβόμαστε τόν νόμο τού Θεού, πώς θά έχουμε τήν προστασία Τού; 

Ανάγκη θά είναι νά δοκιμαστούμε γιά νά συνετιστούμε. Γι’αυτό νά μή δεχθούμε τήν ασεβή κατάργηση τής τού Κυρίου Κυριακής αργίας. Εμείς οι αντιοικουμενιστές αγιορείτες πατέρες συμφωνούμε μέ τόν αγώνα τών ορθοδόξων αδελφών καί τόν στηρίζουμε καί ευχόμαστε γιά τά καλά αποτελέσματα παρακαλώντας τόν Κύριό μας,τήν ακαταίσχυντη Προστασία μας τήν Μητέρα τών χριστιανών καί τόν άγιό μας Κοσμά τόν Αιτωλό πού θυσιάστηκε γιά τούς χριστιανούς καί τόν νόμο τού Θεού. 

Αγιορείτες Μοναχοί.





Ευχή και ευλογία και απο τον Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, για την συγκέντρωση στις 21/5/17 ( Ν.Η )..



••• ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΛΗΣ ΚΑΤΕΥΟΔΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΦΑΤΗ ΓΝΗΣΙΑ ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00 στα Προπύλαια Αθηνών ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ +ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΘΟΔΙΟ.


Ευχαριστούμε το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας για την μετάδοση του σποτ για την συγκέντρωση..!!



Κυριακή 21 Μαΐου... υπερασπιζόμαστε τα Ορθόδοξα Πιστεύω μας, τις ελευθερίες μας και τις κατακτήσεις των προγόνων μας. Λέμε ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη. ΟΧΙ στην συνταγματική αναθεώρηση

Αυτή η συγκέντρωση δεν ανήκει σε κανέναν. Μόνο σε εσάς. Την Κυριακή 21 Μαΐου, 5 το απόγευμα, όλοι στα προπύλαια και πορεία στη Βουλή. Ο αγώνας είναι δικός σας.




ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ 
ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.....


ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ...



ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ...



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ..... 

CYBER-WAR ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666.... ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΕΓΑΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ...ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Η ΡΩΣΙΑ , Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΙΒΑΝ..... Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ........



ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες