Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΕΝΔΕΑ : ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.....


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ OTI ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2015 ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ.
ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010 ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ......

......ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ.


ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ , ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΕΝΔΕΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Αγίος Κενδέας προφητεία : Μετά τη δεύτερη Σφαγή από τους Τούρκους στην Κύπρο, έρχεται ο Αντίχριστος.....


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... 

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες