Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ : ΟΛΟΙ σήμερα και αύριο στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου. Αγιορείτες και πιστοί από όλη την Ελλάδα θα προασπίσουν το μοναστήρι. ΔΕΝ θα αφήσουμε τα μοναστήρια - προπύργια της Ορθοδοξίας μας να πέσουν στα χέρια των οικουμενιστών.



Με χαρά πληροφορούμαστε ότι κόντρα στα σχέδια "παπάδων" και "δεσποτάδων" ορθόδοξοι πιστοί από όλη την Ελλάδα ακόμη και από την Κρήτη ετοιμάζονται να μεταβούν απόψε και αύριο στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Πτολεμαΐδος. 

Την παρουσία τους όπως πληροφορούμαστε θα δώσουν και αγιορείτες (που έχουν επίσης διακόψει την μνημόνευση του αιρετικού - οικουμενιστή πατριάρχη Βαρθολομαίου). 

Παραθέτουμε την ανακοίνωση και του Ιερού Λόχου 2012 (ελληνορθόδοξης μαχητικής πατριωτικής οργάνωσης εφέδρων καταδρομέων) που πρωτοστατεί τελευταία σε ακτιβιστικές δράσεις (πχ διέκοψε πριν 1 μήνα για αρκετή ώρα την παρέλαση του gay pride στην Θεσσαλονίκη, δείτε εδώ) και η οποία εκφράζει την στήριξη της στον ηγούμενο και κτήτορα της Μονής π.Μάξιμο Καραβά, καθώς και την ανακοίνωση του τοπικού συλλόγου "ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ", που αφού καλεί τον δεσπότη να ΜΗΝ προσέλθει στο μοναστήρι στον εσπερινό όπως σχεδιάζει, προαναγγέλλει ότι αν προσέλθει, θα του απευθύνει δημόσια "καυτά ερωτήματα". 

Δημοσιεύσαμε ήδη την ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου "Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ορθοδόξων Λαϊκών "Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης", εδώ. Αναλυτική - διαρκής ενημέρωση για το θέμα, στην ετικέτα μας "Δίωξη π.Μαξίμου Καραβά", εδώ. 

ΟΛΟΙ λοιπόν ΑΠΟΨΕ, Τρίτη 25/7/2017, στον εσπερινό και ΑΥΡΙΟ Τετάρτη 26/7/2017, της Αγίας Παρασκευής (ημέρα εορτής), στην Θεία Λειτουργία στο Μηλοχώρι Προλεμαΐδος (βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Πτολεμαϊδος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες