Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

S.O.S ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ - ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..... ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ..... ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.......


Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ  - ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ. 

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΝΕΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.



ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΝΗΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ Η ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΙΡΙΔΑ ΜΑΤΙΟΥ , ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗ , DNA , ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ , ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ κ.α

ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΟΔΜΕΝΩΝ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ - ΚΑΡΤΩΝ ΠΟΛΙΤΗ.





@ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 18/8/2017.... 

ΒΙΝΤΕΟ : ΑΠΟ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ - ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ......



ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ + ΕΘΝΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ 

ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ




ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ - ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. 

ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ Ν.Η ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.  Σ.Β 


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.NEWS.....

Με την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή και εντάχθηκε στο πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ, παρέχεται εξουσιοδότηση στον αρμόδιο υπουργό να προσθέτει, αν παραστεί ανάγκη νέα ατομικά στοιχεία στην αστυνομική ταυτότητα μαζί με αυτά που περιλαμβάνονται στην πρώτη παράγραφο του άρθρου 3 του ν.1599/1986

Όπως αναφέρει η ειδική έκθεση συνεπειών της τροπολογίας με την προτεινόμενη ρύθμιση η διοίκηση θα μπορεί κάθε φορά να εναρμονίζει τα απαιτούμενα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας, ανάλογα με το είδος της ανάγκης που θα ανακύπτει, π.χ. υγείας των πολιτών. Κατά το παραπάνω παράδειγμα ο πολίτης θα μπορεί, σε έκτακτες περιπτώσεις, να λαμβάνει από την πλευρά της πολιτείας άμεσα υπηρεσίες υγειονομικού χαρακτήρα, χωρίς καθυστερήσεις διαγνωστικών ιατρικών πράξεων που ενδέχεται να έχουν επίπτωση στην υγεία του. 

Όπως αναφέρει η τροπολογία, το βασικό νομικό πλαίσιο για τα ατομικά στοιχεία δελτίου ταυτότητας κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης έχει διατυπωθεί από τον ν.1599/1986 (Α' 75), ενώ οι λεπτομέρειες (τεχνικές προδιαγραφές, διάρκεια ισχύος, δικαιολογητικά, διαδικασία έκδοσης κλπ) καθορίζονται με υπουργικές αποφάσεις. 

Σε αυτό το πλαίσιο κρίνεται αναγκαία η ρύθμιση για να μη προστρέχει άσκοπα η διοίκηση, κάθε φορά που θα έχει κάτι να προσθέσει στα στοιχεία των δελτίων ταυτότητας, στην κοινοβουλευτική διαδικασία, η οποία πρωτίστως οφείλει να καθιερώνει θεσμικά πλαίσια και όχι λεπτομερειολόγηση και να μπορούν με υπουργική απόφαση να προστίθενται στοιχεία των πολιτών στις αστυνομικές ταυτότητες. 

Όπως υποστηρίζει η τροπολογία, οι τεχνολογικές εξελίξεις, οι πρόνοιες που πρέπει να λαμβάνει ένα σύγχρονο κράτος για την προστασία και την εξυπηρέτηση των πολιτών και οι απαιτήσεις της διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της ελεύθερης διακίνησης πολιτών επιβάλλουν στη διοίκηση να διαθέτει νομοθετική ευλυγισία

Με το σκεπτικό αυτό αντικατοπτρίζεται και η καταλληλότητα της συγκεκριμένης τροπολογίας - προσθήκης στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....

ΕΚΤΑΚΤΟ..... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες