ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ... ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΥΠΟΠΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.... Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΖΩΗΣ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.....ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ NEC ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΟ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ. 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ , ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΗ. 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.... ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΕΤΑΙΡΙΑ , ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ , ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (ΚΙΝΗΤΑ - ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ κ.α)ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ , ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666

Σ.Β


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ......ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... 


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες