Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ - ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ " BATMAN AND JESUS - ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ " ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 30 ΚΑΙ 1 ΟΚΤΩΜΒΡΗ...ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ.....



ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. 

Βλάσφημο ντοκιμαντέρ για τον Ιησού Χριστό ετοίμασαν και παρουσιάζουν οι Έλληνες Μυθικιστές .Τον συγκρίνουν με τον Μπάτμαν! 



Συνηθισμένοι να προκαλούν απλά για να επιβεβαιώσουν την υπαρξή τους -ή άραγε καλύτερα την ανυπαρξία τους- οι αυτοαπακαλούμενοι Έλληνες Μυθικιστές ετοίμασαν και παρουσιάζουν ντοκιμαντέρ που ξεπερνά τα όρια της βλασφημίας και συγκρίνει μεταξύ άλλων τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό με τον ήρωα τον κομικ Μπατμαν! 


Jozef K.Richards
Το ντοκιμαντέρ “Το αρχέτυπο του Ήρωα” (αγγ. τιτλος Batman and Jesus) του Αμερικανού σκηνοθέτη Jozef K. Richards, μέσα από μία σειρά συνεντεύξεων με….ερευνητές, με όπλο τον αήθη σαρκασμό υποστηρίζει πως εξετάζει όλα τα δεδομένα για την ιστορικότητα του Ιησού, συγκρίνοντας τα διαθέσιμα στοιχεία με το πεδίο που αποκαλεί “μοντέρνα μυθολογία”. 

Στο “Αρχέτυπο του Ήρωα” ανιχνεύονται οι ρίζες της Ιουδαϊκής και Χριστιανικής διδασκαλίας. Χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του γνωστού ήρωα των κόμιξ, του Μπάτμαν, ερευνάται η “διάδοση μυθικών ιστοριών στις ανθρώπινες κοινωνίες”, ενώ παράλληλα γίνεται ένας εντελώς αστοιχείωτος και απαράδεκτος παραλληλισμός της “μετάλλαξης των Ευαγγελίων της Βίβλου δια μέσου των αιώνων, με την αντίστοιχη εξέλιξη της ιστορίας του Μπάτμαν σε βιβλία και κινηματογράφο κατά τις τελευταίες δεκαετίες”. 



Στις 30 Σεπτεμβρίου, η διάρκειας 100 λεπτών ταινία θα προβληθεί στο πλαίσιο του Mythinformation IV στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. 

Όσον αφορά στην Ελλάδα οι Έλληνες Μυθικιστές εξασφάλισαν τις απαραίτητες άδειες, δούλεψαν πάνω στη μετάφραση και τον υποτιτλισμό της ταινίας και ήρθαν σε επαφή με τον κινηματογράφο Τριανόν στο κέντρο της Αθήνας (Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101) και ανακοίνωσαν πλεόν τη διοργάνωση ενός διήμερου κινηματογραφικού event, στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, ώρα 19:00, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νέο φιλμ του Jozef K. Richards.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο “Αρχέτυπο του Ήρωα” για τις ανάγκες των γυρισμάτων εξασφαλίστηκε ακόμα και η ενοικίαση μιας Ευαγγελικής εκκλησίας, που διαμορφώθηκε κατάλληλα.

Ακόμα ο Αμερικανός σκηνοθέτης Jozef K.Richards χλευάζει σε ένα βίντεο του στο οποίο μάλιστα έχει δώσει και τον βλασημο τίτλο " HOLY SHIT " την Παλαιά Διαθήκη και τους Άγιους προφήτες.



ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.mythicistmilwaukee.com/mythicistmilwaukeeblog/2015/8/6/top-10-commandments-in-the-bible


KANTE ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK


ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.... 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες