Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ... " ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ.... " - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.... ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
Την Δευτέρα στις 2/10/2017 είχαμε την ευλογία να συναντηθούμε με τον γέροντα Σωφρόνιο ο οποίος είναι 98 ετών , και να συζητήσουμε για σημαντικά θέματα πίστεως αλλά και για κάποια άλλα ζητήματα της επίκαιρότητας.

@ Σημείωση : " O π. Σοφρώνιος Γιαννόπουλος διετέλεσε εφημέριος του Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Μοναστηρακίου της Εκκλησίας της Ελλάδος μέχρι το 2000 περίπου αφήνοντας πίσω του εικόνα ευλαβεστάτου ιερέως. Κύριο μέλημά του στην ιερατική του διακονία ήταν η ιερά εξομολόγηση. "

Η θεματολογία της συζητησής μας είχε να κάνει με την Παναίρεση του Οικουμενισμού , τον οικουμενιστή οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο και όσους φρονούν τα ίδια μαζί του στα ζητήματα της πίστεως , όπως και για τον διωγμό που κάνουν σε όσους κάνουν αντι-αιρετικό αγώνα και δεν τους αναγνωρίζουν ως Ορθοδόξους επισκόπους με την διακοπή της μνημόνευσης τους. 

Για Θεολογικά ζητήματα

Για την εγκυρότητα των μυστηρίων στην εκκλησία της Ελλάδος του Ν.Η και στις συνόδους του πατρίου εορτολογίου 
(Όσων έχουν αποστολική διαδοχή και δεν είναι αυτοχειροτονημένοι )

Για το πως πρέπει να είναι η συμπεριφορά των αντι-οικουμενιστών που έχουν διακόψει την μνημόνευση των οικουμενιστών επισκόπων προς τους κληρικούς και λαϊκους που ακόμα δεν έχουν διακόψει αλλά και όσων δεν κάνουν αντι-αιρετικό αγώνα. 

Για την Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τις Ηλεκτρονικές ταυτότητες - Κάρτα Πολίτη. 

Για τον διχασμό που υπάρχει στις συνόδους του πατρίου εορτολογίου.

Για τους αντίχριστους νόμους που ψηφίζονται από την κυβέρνηση και για το ποιά πρέπει να είναι η αντίδραση του Ελληνικού λαού. 

Για το πως μπορει να γίνει η ένωση όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών εν Αληθεία και Αγίω πνεύματι και να σταματήσει αυτός ο διχασμός που υπάρχει σήμερα , ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτή την αντίχριστη λαίλαπα που έχει σαρώσει ολόκληρο τον πλανήτη. 

Σ.Β

Ακολουθεί το βίντεο με τον διάλογο που είχαμε με τον γέροντα Σωφρόνιο στις 2/10/2017.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες