Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

" ΠΑΓΩΣΑΝ " ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΕΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.... ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ " ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
Τις ταυτότητες των κατοίκων της αναγκάστηκε να “παγώσει” η Εσθονία, ύστερα από εύρεση κενού ασφαλείας, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε υποκλοπή ταυτότητας

( @ Σχόλιο από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ : Για να πουνε τώρα ότι θα είναι πιο ασφαλής η ταυτότητα αν προστεθούν και άλλα βιομετρικά στοιχεία του κατόχου μέσα στο RFID Chip της Ηλ. Ταυτότητας . Και μετά από λίγο θα πούνε ότι το καλύτερο θα είναι όλα αυτά τα ψηφιακά δεδομένα που είναι στην κάρτα να μεταφερθούν σε ένα εμφυτεύσιμο RFID Chip μέσα στο σώμα μας , για να μην υπάρχει και ο κίνδυνος της κλοπής. Όλα σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να μην αντιδράσουν και να γίνουν τερματικά στην κυβερνομήχανη του Αντιχρίστου 666 . Σ.Β  )


Ως γνωστόν, η Εσθονία αποτελεί μία από τις χώρες που έχουν μεταφέρει πολλές διαδικασίες τους online. Η ταυτότητα των κατοίκων χρησιμεύει για τις περισσότερες διεκπεραιώσεις όπως η online πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες, στην online ψηφοφορία και στο web banking. 

Αυτό όμως εκτός από τα διάφορα πλεονεκτήματα, μπορεί να έχει και μειονεκτήματα. Ένα από αυτά, αφορά στην εύρεση κενού ασφαλείας στο τσιπ της ταυτότητας, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε υποκλοπή των στοιχείων του χρήστη αν το αντιλαμβανόταν και το εκμεταλλευόταν κάποιος κυβερνοεγκληματίας. 

Από το κενό επηρεάζονται 760.000 άτομα, σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας δηλαδή. Έτσι, όλες οι ταυτότητες που εκδόθηκαν από τον Οκτώβριο του 2014 που ξεκίνησε το πρόγραμμα μέχρι τις 25 Οκτωβρίου του 2017 θα είναι «παγωμένες», μέχρι οι κάτοχοί τους να κάνουν αίτηση και να λάβουν ενημερωμένα πιστοποιητικά. 

Παρόλο που μπορούν να το κάνουν online, την περασμένη εβδομάδα το σύστημα έπεφτε διαρκώς, αναγκάζοντας τους κατόχους να σχηματίσουν ουρές σε αστυνομικά τμήματα και δημόσιες υπηρεσίες, προκειμένου να αναβαθμίσουν τις ταυτότητές τους. Προς αυτή την κατεύθυνση, μόνο όσοι εργάζονται σε υπηρεσίες υγείας και οι πιο συχνοί χρήστες μπορούν να κάνουν αίτηση online, αλλά το σύστημα αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμο από αύριο, Δευτέρα. 

Οι κάτοικοι της Εσθονίας έχουν τη δυνατότητα να ενημερώσουν τα πιστοποιητικά τους μέχρι τον Μάρτιο του 2018. Πάντως μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε κάποια περίπτωση υποκλοπής. 

@ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ : Έχει ανακοινωθεί από επίσημα κυβερνητικά χείλη , ότι μέχρι τα μέσα του 2018 , θα ξεκινήσει η έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και στην Ελλάδα. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 


ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες