Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

S.O.S ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.... ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ " ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ " ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ " ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ - ΕΥ " ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ..... ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ " ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ "..... ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ..... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.....

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 2016.


Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.... ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙ Α' , Β' ΜΕΡΟΣ κ.α ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....



ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ " ΣΥΝΟΔΟΥ , ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Σ.Ν.Ν.Υ.Σ - ΚΕΡΕΘ ΤΑΝΑΪΣ..... 


Ο ΚΕΡΕΘ ΤΑΝΑΪΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ......

ΚΕΡΕΘ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ......


ΚΑΙ ΤΑΝΑΪΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1944 ΜΕ 350 ΕΒΡΑΙΟΥΣ 250 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΥΣ.



Εν συνεχεία ακολουθεί κείμενο από την ιστοσελίδα ΠΑΤΡΙΣ , σχετικά με το ναυάγιο.....

7 Ιουνίου 1944: Καταβύθιση του Ελληνικού πλοίου Ταναϊς (Δανάη) από τους Γερμανούς....

Ιστορικές σελίδες από τα χωριά του Δήμου Καστελίου Του Γιώργου Καλογεράκη

Φορτηγό ατμόπλοιο ΤΑΝΑΪΣ (πρώην HOLLYWOOD ), νηολογίου Πειραιώς 831, με Διεθνές Διακριτικό Σήμα : SVAK, ολικής χωρητικότητας 1546 κόρων, μήκους 224 ποδών, ναυπηγήσεως του 1907 στα ναυπηγεία J. BLUMMER AND CO. LTD, του SUNDERLAND. Εκινείτο με τρικύλινδρη παλινδρομική μηχανή με ιπποδύναμη 244 ΝΗΡ και ήταν πλοιοκτησίας Στέφανου Παν. Συνοδινού, αγορασθέν το 1935 αντί του ποσού των 3800 λιρών Αγγλίας. Το πλοίο με πλοίαρχο το Μιλτιάδη Νικ. Παπαγγελή, την 17η Μαΐου 1941 είχε καταπλεύσει στην Σούδα με φορτίο ξυλείας προερχόμενο από τον Πειραιά. Την 26η Μαΐου εξακολουθούσε να παραμένει αγκυροβολημένο στη Σούδα, όταν τις πρωινές ώρες της ημέρας αυτής βομβαρδίστηκε από γερμανικά αεροπλάνα και βυθίστηκε σε πολύ μικρό βάθος. Στη συνέχεια το πλοίο ανελκύστηκε και επισκευάστηκε από τους γερμανούς και χρησιμοποιείτο για δικές τους μεταφορές με το ίδιο όνομα ΤΑΝΑΪΣ.

Τελικά την 7η Ιουνίου 1944 συμμετέχοντας σε γερμανική νηοπομπή από το Ηράκλειο προς Πειραιά τορπιλίστηκε περί ώρα 03.00 και βυθίστηκε από το βρετανικό υποβρύχιο VIVID σε στίγμα 35ο – 40΄ Βόρειο και 25ο – 11΄ Ανατολικό. Από μαρτυρική κατάθεση που έδωσε στο κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιώς, την 2α Φεβρουαρίου 1946, ο ναύτης Μενέλαος Αναστασίου Αναστασίου, ετών 30, προκύπτει ότι το ΤΑΝΑΪΣ βυθίστηκε και ότι μόνο αυτός κατάφερε να διασωθεί. Παράλληλα για το περιστατικό αυτό υπάρχει και μια βεβαίωση της αρμόδιας Γερμανικής Υπηρεσίας του Πειραιά (MITTELMEER REEDEREI HEYEBURO PIRAEUS) η οποία έχει εκδοθεί την 24ην Ιουνίου 1944 και βεβαιώνει ότι ο Γεώργιος Παυλογιάννης, υπηρετών ως θερμαστής στο ατμόπλοιο ΤΑΝΑΪΣ, εφονεύθη την 7ην Ιουνίου 1944 λόγω ναυαγίου από πολεμική ενέργεια. (Χρήστος Ντούνης, Τα ναυάγια στις Ελληνικές θάλασσες 1900 – 1950, τόμος Α’, Αθήνα 2000, εκδόσεις Φινατέκ ) Στις 7 Ιουνίου 1944, κοντά στις ακτές της Σαντορίνης, το Ελληνικό πλοίο ΤΑΝΑΪΣ, με γερμανική σημαία, βούλιαξε παρασύροντας στον βυθό διακόσιους πενήντα Κρητικούς λεβέντες και τριακόσιους πενήντα Εβραίους, όλους τους Εβραίους της Κρήτης.

Οι Γερμανοί είχαν επιβιβάσει στο πλοίο ΤΑΝΑΪΣ όλους εκείνους τους Κρητικούς που κρατούσαν στις φυλακές και όσους θεωρούνταν επικίνδυνοι για τις κατοχικές δυνάμεις. Επιβίβασαν και τους Εβραίους της Κρήτης στο ίδιο πλοίο. Οι απόψεις διίστανται. Άλλοι ιστορικοί και μελετητές ( όπως ο προαναφερόμενος κ. Ντούνης ) ισχυρίζονται ότι το πλοίο βούλιαξε από συμμαχική ενέργεια και άλλοι ότι το πλοίο βούλιαξαν οι ίδιοι οι Γερμανοί. Η πρώτη άποψη δεν είναι ισχυρή και αυτό γιατί, πριν την αναχώρηση του πλοίου, έγιναν γεγονότα ( που περιγράφονται παρακάτω ), τα οποία ασφαλώς έπεσαν στην αντίληψη της συμμαχικής αντικατασκοπίας, η οποία βέβαια θα ενημέρωσε το Συμμαχικό Στρατηγείο Μέσης Ανατολής. Η περισυλλογή και συγκέντρωση στο Ηράκλειο των Εβραίων που κράτησε δέκα ημέρες, οι μετακινήσεις των Κρητών κρατουμένων από τις φυλακές της Αγιάς και άλλων γερμανικών κρατητηρίων προς το Ηράκλειο και η επιβίβασή τους στο πλοίο δεν είναι γεγονότα που μπορούν να αποκρυβούν και να μην πέσουν στην αντίληψη της συμμαχικής αντικατασκοπίας.. Τα συμμαχικά πλοία δεν είχαν λόγο να βουλιάξουν το πλοίο ΔΑΝΑΗ το οποίο μετέφερε 600 ψυχές. Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι οι Γερμανοί πραγματοποίησαν την βύθιση του πλοίου και με τον τρόπο αυτό προσδοκούσαν και πέτυχαν διπλό στόχο. Και τους Εβραίους της Κρήτης «εξαφάνισαν» και τους Κρητικούς που θεωρούσαν επικίνδυνους «ξεφορτώθηκαν».

Η αποτρόπαια αυτή πράξη των κατακτητών, συνάδει με την εν γένει συμπεριφορά τους προς τους κατοίκους αυτού του πολύπαθου νησιού και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την φριχτότητα του πολέμου και τα δεινά που υπέστησαν οι Κρητικοί τα χρόνια της γερμανικής κατοχής. Και όλα αυτά τρεις μήνες πριν αποσυρθούν οι δυνάμεις κατοχής στα Χανιά και ελευθερωθεί η υπόλοιπη Κρήτη. Την παραπάνω άποψη, ( της βύθισης του πλοίου από τους ίδιους τους Γερμανούς ), εκφράζουν μεταξύ των άλλων και τρεις κορυφαίοι Έλληνες και ένας Γερμανός ιστορικός, της περιόδου 1940 – 1945, ο Ιωάννης Μουρέλλος στο βιβλίο του « Η μάχη της Κρήτης », ο Γεώργιος Κάββος στο βιβλίο του « Γερμανοϊταλική Κατοχή και Αντίσταση Κρήτης 1941 – 1945 », ο Μάρκος Πολιουδάκης στο βιβλίο του «Η Εθνική Αντίσταση κατά την Γερμανοϊταλική κατοχή στην Κρήτη » και ο Γερμανός αντιναζιστής Μάρτιν Ζέκεντορφ στο βιβλίο του « Η Ελλάδα κάτω από τον αγκυλωτό σταυρό ». 

Απόσπασμα από το βιβλίο “Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ” του συγγραφέα Ι. Δ. Μουρέλλου, σελ. 763 – 765, έκδοση 1950.

-------------

ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ - ΕΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ".....ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ....

Σε άρθρο στο Έθνος της Κυριακής διαβάζουμε πως η αστυνομία πιστεύει πως το κείμενο του υπερμνημονίου το έχει συντάξει η «Ομάδα Εψιλον – ΕΥ» που είχε τοποθετήσει αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, στον προαύλιο χώρο εγκαταστάσεων της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα και στο άγαλμα του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Μυστρά. 

«Πατέρα Ζευς άκουσε τους υιούς σου και αυτά πράξε. Ορκίζομαι εις έναν και μοναδικό Θεό, Ζευς, και στη μήτωρ Ελλάς αιώνια πίστη, αδελφότητα με τα αδέλφια μου τους Ελλάνιους υιούς. Ορκίζομαι, να μην προδώσω, εγκαταλείψω τα αδέρφια μου, Ομάδα Εψιλον - ΕΥ». 

Με λόγια πίστης στον Δία και υποσχέσεις για πόλεμο «με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για να ελευθερωθεί η πατρίς Ελλάς και το γένος των Ελλην», ορκίζονταν τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον - ΕΥ». 

Το κείμενο-ντοκουμέντο εντοπίστηκε ανάμεσα στα κατασχεμένα των πέντε συλληφθέντων που ήταν έτοιμοι να πυροδοτήσουν τέσσερις βόμβες μεγάλης ισχύος -«δολοφονικές» τις χαρακτήρισαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.- σε κεντρικά δημόσια κτίρια της Καλαμάτας. «Ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό και στον Θεό μου Ζευς, ότι θα μάχομαι και θα πολεμώ με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για να ελευθερωθεί η πατρίς Ελλάς και το γένος των Ελλην και για να παραμένουν ελεύθεροι για όσο μπορώ και ζω. Ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό να πατάξω και να εξοντώσω οποιοδήποτε εχθρό της Ελλάς και των Ελλην που αποικούν στην Ελλάς με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο. Ορκίζομαι πως δεν θα σταματήσω ποτέ να πολεμώ να μάχομαι τον εχθρό και να προστατεύω την Ελλάς και τους Ελλην. Η Ελλάς ανήκει μόνο στους Ελλην. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω οι Ελλην», συνέχιζαν τον όρκο τα μέλη της οργάνωσης. 

Αριστερά: Πιο άρτιο εξοπλισμό και από στρατιωτική μονάδα βρήκε η αστυνομία στα αυτοκίνητα και τα σπίτια μελών της ομάδας. Δεξιά: Τα «θύματα» των βομβιστικών ενεργειών σε Καλαμάτα και Μυστρά, η Εθνική Τράπεζα και το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, αντίστοιχα. Η απολογία Μυημένη στην «Ομάδα Εψιλον - ΕΥ» ήταν οι επίδοξοι μακελάρηδες που προφυλακίστηκαν ύστερα από την απολογία τους στον ανακριτή. Στις Αρχές δήλωσαν ανερυθρίαστα ότι οι βομβιστικές επιθέσεις ήταν η αρχή ενός ευρύτερου σχεδίου για την ανατροπή του συστήματος. Τους στόχους και τους εχθρούς τους είχαν συμπεριλάβει σε 11σέλιδη προκήρυξη-μανιφέστο, που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας εντόπισαν στο σπίτι του 52χρονου ιδεολογικού «καθοδηγητή» της ομάδας. 

Το κείμενο που παρουσιάζει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής» είναι αποκαλυπτικό ως προς την ιδεολογία της εθνικιστικής ομάδας, που αντλεί οπαδούς από τη δεξαμενή της ακροδεξιάς. Πρόκειται για αρχείο που ενώ τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον - ΕΥ» ισχυρίζονταν ότι είχαν εντοπίσει στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχαν συντάξει οι ίδιοι, προκειμένου να «αποκαλύψουν» στους ομοϊδεάτες τους γιατί έπρεπε να δράσουν. Το «Εθνος της Κυριακής» συνάντησε τον Γεώργιο Πάλμο, γνωστό από τις τηλεοπτικές εκπομπές ως «εφευρέτη και ειδικό επί στρατιωτικών θεμάτων» Το ντοκουμέντο έχει τίτλο «Υπερμνημόνιο και η επιβαλλόμενη μία νέα παγκόσμιος μασσονική υπερθρησκεία και εκκλησία από το 2016 έως το 2020» και υποτίθεται ότι έχει υπογραφεί μυστικά τον Ιούνιο του 2014 στο Στρασβούργο. 

«Από το περιεχόμενο, τις καταθέσεις τους, αλλά και τα κείμενα που έχουν συντάξει στο πλαίσιο της Ομάδας Εψιλον - ΕΥ, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο κείμενο το έχουν γράψει οι ίδιοι. Πρόκειται για μία οργάνωση που δεν είναι αυθύπαρκτη, αλλά χαρακτηρίζεται από την άρνηση σε πρόσωπα και καταστάσεις, θεωρούμε ότι αυτά που συμπεριλαμβάνονται στις 11 σελίδες, είναι το σχέδιο που είχαν στα σκαριά», εξήγησε αστυνομικός της Καλαμάτας που συμμετείχε στις έρευνες. Μέλη αντίπαλης ομάδας που ήθελαν να πάρουν τη θέση της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου είχαν εξαπολύσει διαδικτυακό πόλεμο σε βάρος του. Σκοτεινές δυνάμεις «Για να διαπιστώσετε ποιο είναι το αληθινό πρόσωπο της Παγκόσμιας Διακυβερνήσεως, της ερχομένης Νέας Τάξεως Πραγμάτων καθώς και της μιας παγκόσμιας εκκλησίας και θρησκείας, η οποία τελευταία είναι γνωστή ως M.R.A., δηλαδή MUDANA RELIGIO ADUNATA = ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ», σημειώνουν στην εισαγωγή του κειμένου που φέρει την υπογραφή «ΚΕΡΕΘ ΤΑΝΑΙΣ Σ.Ν.Ν. Υ.Σ.». 


«Το όνειρο όλων των αντι-Χρίστων Δυνάμεων που όλα αυτά τα χρόνια λυσσαλέως πολεμούν την Ελλάδα και την Ορθόδοξη Εκκλησία, με την εφαρμογή αυτού του ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, οδεύει προς πλήρη υλοποίηση. Δυστυχώς όμως ότι οι πρώτοι συνεργάτες όλων αυτών των σκοτεινών δυνάμεων είναι οι πλείστοι των προβατόσχημων εκ των πολιτικών και εκκλησιαστικών θώκων, δηλαδή Πατριάρχες, Επίσκοποι, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες, Ηγούμενοι, καθηγητές πανεπιστημίου κ.ά., οι οποίοι ''δουλεύουν'' από χρόνια δραστηρίως και κυρίως ''κρυφά'' σε διάφορα, πλην των πολιτικών, σε παγκοσμιοποιητικά και οικουμενιστικά κέντρα, όπως το Π.Σ.Ε. (παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών), Μπουσάν, Μποζέ, Essex, Πατριαρχεία, Ιερά Μονή Κύκκου, Κολυμπάρι Κρήτης, αλλά και σε αυτό ακόμη το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ», σημειώνουν. Βομβιδοβόλα και παλμικοί κινητήρες αιθερικού κενού για αεροσκάφη, υποβρύχια και πλοία αναφέρονται σε έγγραφο του 2011 προς το υπουργείο, με θέμα την «ανάπτυξη στρατιωτικής υπερτεχνολογίας» σε συνεργασία με το κράτος. 

Το υπερμνημόνιο Οπως ισχυρίζονται τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον - ΕΥ», το «Υπερμνημόνιο» θα έχει εφαρμογή σε όλα τα επίπεδα από συγκεκριμένες ημερομηνίες, που αναφέρονται σε τίτλους στο 11σέλιδο κείμενο. Μεταξύ πολλών άλλων, διαβάζουμε για «Εισαγωγή στην εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016», για «Εισαγωγή εορτής για το εβραϊκό ολοκαύτωμα, με ειδική ακολουθία σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες. 

Η εορτή ορίζεται τρεις (3) φορές τον χρόνο, ειδικότερα στις 27 Ιανουαρίου, 21 Απριλίου, την Β Κυριακή Χριστιανική του αποκαλούμενου Αγίου Θωμά. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 1.7.2016» και για «Δημιουργία πολυεθνικών στρατών και όχι εθνικών στρατών κατά τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, από 30.1.2017, και συγχρόνως κατάργηση όπου ισχύει στην Ε.Ε. της υποχρεωτικής θητείας». Επίσης, θα επιβληθεί, όπως σημειώνουν, η «Αποδοχή ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας - να παρελαύνουν ελευθέρως και τακτικώς, σε όλες τις οδούς των πόλεων της ευρωπαϊκής ενώσεως, από 16.8.2016» καθώς και φυσικά, η «Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών σε όλα τα κράτη ευρωπαϊκής ενώσεως, άνευ όρων, από 19.11.2016». Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Αν δεν τους πιάναμε τώρα, θα τους χάναμε στον Ταΰγετο «Δεν θέλαμε να υπάρξει νεκρός από τις ενέργειές μας, ωστόσο, ο σκοπός μας είναι ιερός...», φέρεται να απάντησε στην ερώτηση του ανακριτή ο 52χρονος αρχηγός της «Ομάδας Εψιλον» που συνελήφθη στην Καλαμάτα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», αστυνομικές και δικαστικές αρχές εντυπωσιάστηκαν από την αφοσίωση των επίδοξων «μακελάρηδων της Καλαμάτας» στον αρχηγό και στην ιδεολογία τους. Πρώτος απολογήθηκε ο 30χρονος Δραμινός και υπαρχηγός της ομάδας, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για τις δύο βομβιστικές ενέργειες σε Καλαμάτα και Μυστρά, και ομολόγησε ότι δεν σκόπευσαν να σταματήσουν. Εξαπέλυσε επίθεση κατά πολιτικών, αλλοδαπών και άλλων εχθρών των «Ελλην», ενώ δήλωσε πως δεν έχουν καμία συγγένεια με κανέναν πολιτικό χώρο, θεωρώντας όλα τα κόμματα διεφθαρμένα. «Να απελευθερώσουμε τους Ελλην και την Ελλάς» απάντησε στους αστυνομικούς ο 30χρονος υπαρχηγός, γεροδεμένος με κοντό μαλλί και αρχαιοελληνικό μούσι, όταν ερωτήθηκε γιατί έβαλαν τις βόμβες. Πειθαρχία και βία Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας εντυπωσιάστηκαν και από την πειθαρχία των μελών της «Ομάδας Εψιλον», καθώς όλοι υποστήριξαν ακριβώς τα ίδια πράγματα στις καταθέσεις τους. «Δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση, δεν επιχείρησε κανείς να μεταθέσει τις ευθύνες των πράξεών τους. Ισα ίσα, ανέλαβαν πλήρως την ευθύνη και τάχθηκαν πίσω από τον αρχηγό τους», υποστήριξε στο «Εθνος της Κυριακής» αξιωματικός που συμμετείχε στις ανακρίσεις. Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον» είχαν κατασκευάσει στη Δράμα τους τέσσερις εκρηκτικούς μηχανισμούς που βρέθηκαν στο σπίτι του αρχηγού και ταξίδεψαν με αυτοκίνητο στην Καλαμάτα. 

Η τελική συναρμολόγηση και «αναβάθμιση» των βομβών έγινε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στο πατρικό σπίτι του 52χρονου αρχηγού, στα Φραγκόλιμνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κλιμάκιο των πυροτεχνουργών που εξέτασε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς, διαπίστωσε πως ήταν αρκετά εξελιγμένοι και κατασκευάστηκαν από άτομο που έχει λάβει σχετική εκπαίδευση - πιθανόν στον Στρατό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Εθνος της Κυριακής» ότι οι πέντε συλληφθέντες είχαν έτοιμο το σχέδιο των επιθέσεών τους, το οποίο προέβλεπε κλιμάκωση της βίας. 

Το πρώτο στάδιο ήταν η τοποθέτηση των δύο μηχανισμών σε Καλαμάτα και Μυστρά. Το δεύτερο περιελάμβανε την τοποθέτηση πιο ισχυρών βομβών, σε Εισαγγελία, Αστυνομία, Δημαρχείο, ΔΟΥ, Περιφέρεια κ.ά. Αν το σχέδιό τους δεν λάμβανε την επιθυμητή δημοσιότητα και προσοχή από τις αστυνομικές αρχές, τότε θα τοποθετούσαν ακόμη πιο ισχυρές βόμβες, εμπλουτισμένες με μονόβολα, τα οποία θα εκτοξεύονταν κατά την έκρηξη. Παράλληλα, η ισχύς των μηχανισμών θα ήταν δεκαπλάσια, ικανή να κατεδαφίσει ένα κτίριο. «Ηταν ευτύχημα που τους συλλάβαμε εγκαίρως, διότι αν έφευγαν για το βουνό δεν θα τους βρίσκαμε ποτέ. Είχαν εντοπίσει καταφύγιο στον Ταΰγετο, το οποίο πιστεύουμε ότι είχαν εξοπλίσει και επρόκειτο να στρατοπεδεύσουν εκεί, εφορμώντας τις νύχτες κατά των στόχων τους. 

Στα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους βρήκαμε πιο άρτιο εξοπλισμό και από στρατιωτική μονάδα. Είχαν επάρκεια σε φάρμακα, τροφές, ρουχισμό, ενώ φαίνεται πως είχαν λάβει εκπαίδευση. Οταν τους συλλάβαμε, πραγματοποιούσαν κατόπτευση των νέων τους στόχων», δηλώνει αξιωματικός της Ασφάλειας. Ηταν τόσο φανατισμένα τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον» και είχαν ασπαστεί πλήρως την ιδεολογία της οργάνωσης, που ακολούθησαν πιστά τον 52χρονο Καλαματιανό στην εφαρμογή του σχεδίου. Η κατήχηση γινόταν με τον αρχηγό στην Κύπρο, όπου διατηρούσε μαγαζί με υπολογιστές έξω από τη Λεμεσό, και τα υπόλοιπα μέλη στη Δράμα και Χαλκιδική. Οι συνομιλίες τους γίνονταν μέσω της ιστοσελίδας, ενώ έχουν εξακριβωθεί από τις Αρχές και επαφές του 52χρονου στη Βόρεια Ελλάδα. Ομως, οι Αρχές ερευνούν επαφές του αρχηγού της «Ομάδας Εψιλον» με άλλους οπαδούς σε Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία. 

ΟΙ ΑΛΛΕΣ «ΟΜΑΔΕΣ ΕΨΙΛΟΝ» Πλάσαραν φανταστικά υπερόπλα σε συναντήσεις με υπουργούς! Οι αποκαλύψεις του «Εθνους» για τη δράση της «Ομάδας Ε - ΕΥ, Τάγμα Ελλήνων Μαχητών», τα μέλη της οποίας σκόπευαν να ανατινάξουν δημόσια και κυβερνητικά κτίρια στην Καλαμάτα, έφεραν στην επιφάνεια την ατελείωτη συνωμοσιολογία που συναντάτε στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν περίπου 40.000 αναφορές στην περιβόητη «Ομάδα Εψιλον», κυρίως από μπλογκ αμφιβόλου αξιοπιστίας, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές οργανώσεις, που απαριθμούν πολλούς ακολούθους. Παράλληλα αποκαλύφθηκε ο «εμφύλιος» πόλεμος που μαίνεται εδώ και έξι χρόνια μεταξύ διαφορετικών οργανώσεων που φέρουν το ίδιο όνομα και σύμβολο, το δελφικό Ε. Οι επίδοξοι «μακελάρηδες της Καλαμάτας» είχαν έντονη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο και σε τουλάχιστον δύο ιστοσελίδες αναρτούσαν κείμενα μίσους για τη Μασονία, τον Σιωναζισμό, τους Τέκτονες, αλλά και υπέρ των Καθάριων Ελλην. Στο στόχαστρό τους είχε μπει και η «Ομάδα Ε ? Εφευρετών», η ορίτζιναλ «Ομάδα Εψιλον» συνεχιστές της οργάνωσης του Γεώργιου Γκιόλβα ? όπως δηλώνουν. 

Σήμερα, διαχειριστής της οργάνωσης είναι ο Γεώργιος Πάλμος, γνωστός από τα πρωτοσέλιδα της «Ελεύθερης Ωρας», αλλά και από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές. Το «Εθνος της Κυριακής» τον συνάντησε στα... άδυτα της «Ομάδας Ε», ένα τριάρι διαμέρισμα στα Μελίσσια, όπου βρίσκεται και η κατοικία του. Οπως ισχυρίζεται, έχει σπουδάσει κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου και προϊστορική αρχαιολογία, είναι εφευρέτης και ειδικός επί στρατιωτικών θεμάτων, ενώ σήμερα είναι συνταξιούχος του Δημοσίου και διαχειρίζεται τη Μ.Κ.Ο. «Ομάδα Ε». Εχει ισχυρότατη παρουσία στο Ιντερνετ και στα social media, ενώ φιλοξενείται και σε διαδικτυακές εκπομπές που ασχολούνται με το Δωδεκάθεο. Xιλιάδες μέλη Η οργάνωσή του απαριθμεί -σύμφωνα με τον ίδιο- περισσότερα από 7.500 μέλη, τα οποία έχουν προβεί σε «σπουδαίες» εφευρέσεις οπλικών συστημάτων, τις οποίες γνωρίζουν μόνο οι αναγνώστες της «Ελεύθερης Ωρας». 

Στα κείμενα της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου μπλέκονται απίθανα οπλικά συστήματα, όπως το «Μπέβατρον», ένα ενεργειακό κανόνι που εκπέμπει μία Πανίσχυρη Φωτοδέσμη Πλάσματος που μπορεί να καταστρέψει το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο του κόσμου, με τον Ωνάση, τον Κένεντι, τον Τζέιμς Μποντ, αλλά και τους εχθρούς των Ελλήνων. Κυρίως Τούρκους. Οι... επιστήμονες - συνεργάτες της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου μπορούν άμεσα να προμηθεύσουν τις Ενοπλες Δυνάμεις με 69 εφευρέσεις οπλικών συστημάτων, όπως κέντρο μετεωρολογικού πολέμου, παλμικός κινητήρας αιθερικού κενού - ικανός να καταναλώσει 1 ευρώ καύσιμα σε πτήση Αθήνα - Μόσχα, υπερόπλα όπως τα Ιλιον 2000, πυροβόλο που προκαλεί χωροχρονική μετατόπιση του στόχου, HAARP (αντιπυραυλική ομπρέλα), HAARP 2, Ιλας και Αργκους που προκαλούν τυφώνες και σεισμούς (μάλιστα το 2009 είχε χρησιμοποιηθεί κατά της Τουρκίας από την οργάνωση του Γ. Πάλμου), ειδικά λέιζερ που είχαν καταστρέψει ανοιχτά του Αγίου Ορους ένα τουρκικό πυρηνικό υποβρύχιο, υποηχητικά κανόνια, ταχυμετρικά αεροσκάφη και άλλα πολλά. 

Ο Γ. Πάλμος μας διαβεβαίωσε ότι όλα αυτά τα υπερόπλα είναι υπαρκτά, το κράτος αρνήθηκε να τα προμηθευτεί και πλέον «κάθονται» στην αποθήκη της «Ομάδας Ε», στα Μελίσσια, την οποία επισκέπτονται συχνά πράκτορες της ΕΥΠ, της CIA και άλλων μυστικών υπηρεσιών. Τουλάχιστον ένας ισχυρισμός του Γ. Πάλμου φαίνεται πως είναι βάσιμος. Πράγματι είχε συναντήσεις στο Υπουργείο Αμυνας για να προωθήσει τα... υπερόπλα του στις Ενοπλες Δυνάμεις. Αυτό προκύπτει από συνέντευξη του Γεώργιου Γεωργίου, τέως αναπληρωτή υπουργού Αμυνας επί κυβέρνησης Παπαδήμου, στην οποία δηλώνει ότι αντιπροσωπεία της «Ομάδας Ε» είχε συναντηθεί μαζί του το 2011 και είχαν συζητήσει για τα υπερόπλα και τον Παλμικό Κινητήρα (που καταναλώνει 1 ευρώ καύσιμα στην πτήση Αθήνα - Μόσχα). 

Ο Γ. Γεωργίου δηλώνει σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφο - και μάλλον οπαδό της «Ομάδας Ε» - ότι είχε βρει εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα όσα του είχαν παρουσιαστεί και μάλιστα είχε ενημερώσει σχετικά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τότε υπουργό Αμυνας... «Ονειρεύονται» χούντα Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους τρομοκράτες της Καλαμάτας; Τα μέλη της «Ομάδας Ε» που συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, ήθελαν να πάρουν τη θέση της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου. Aυτό επιβεβαιώνεται και από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., καθώς κατά την προανάκριση προέκυψε ότι συλληφθέντες είχαν έχθρα με την οργάνωση του Γ. Πάλμου. Οπως δηλώνει, είχαν εξαπολύσει διαδικτυακό πόλεμο σε βάρος του, τα τελευταία χρόνια, με απειλητικά μέιλ. Γνώριζε την ύπαρξη των «τρομοκρατών της Καλαμάτας», τους είχε «καταγγείλει»και ισχυρίζεται ότι «ονειρεύονται» χούντα. Στο ιντερνετικό τους μανιφέστο εξαπολύουν δηλητήριο για γνωστούς πολιτικούς και δημοσιογράφους και διατυπώνουν απειλές. Ανάμεσα στους εχθρούς τους ήταν και ο Γ. Πάλμος, ο οποίος επρόκειτο να διοργανώσει τις επόμενες μέρες (πριν από τις συλλήψεις) μία μεγάλη συνάντηση της «Ομάδας Ε», για τα 44 χρόνια ύπαρξής της. 

 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ - ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ 

 Πηγή: ethnos.gr 



ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΕΡΕΘ ΤΑΝΑΪΣ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ".......



 https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/09/cf85cf80ceb5cf81cebccebdceb7cebccebfcebdceb9cebf-memorandum.pdf



ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ELETHERIAonloine.gr μέρος δημοσίευσης σχετικά με την ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ.....Η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ ξεκίνησε… επανάσταση«Η επανάσταση ξεκίνησε - Φωτιά και μαχαίρι στους προσκυνημένους». Να ενωθούν μαζί τους οι Ελληνες στον αγώνα καλούσαν οι ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, με διακηρύξεις και συνθήματα όπως το παραπάνω. Το στρατηγείο τους θα ήταν στον Ταΰγετο και όπως έχει αποκαλύψει η "Ε", από εκεί θα ξεκινούσαν το αντάρτικο πόλεων. Οι ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ είχαν φτιάξει μέχρι και δικό τους υπερμνημόνιο, το οποίο υποτίθεται θα επέβαλαν η Ευρώπη και οι χριστιανοί θρησκευτικοί ηγέτες στην Ελλάδα, καταστρέφοντας τις αρχές και αξίες των καθαρών Ελλήνων. «Μόνο με αίμα και πόλεμο κερδίζονται πίσω αυτά που μας άρπαξαν» διακήρυτταν οι ίδιοι.  


κάντε κλικ για μεγένθυνση


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ , ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ,ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ , ΤΟ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ

ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ , ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ , ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ, κ.α.....


Σ.Β


Ἀποτίμηση τῆς «Ἁγίας καί Μεγάλης Συνόδου» τῆς Κρήτης. Ἀρχ. Σάββας Ἁγιορείτης 20-07-2016.....



Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Κριτική του κειμένου της Ι. Συνόδου ''Προς τον Λαό'' [ΒΙΝΤΕΟ 2017].......

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες