Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ POS ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 58 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ... ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2018.... ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ......ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 , ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ , ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΙ , ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ POS ΣΕ ΑΚΟΜΑ 58 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΓΑΛΛΙΑ , ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ . ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.    


Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ , Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.... ΤΟ Χξς = 666. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13ον

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ WWW = 666. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ , ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ .  

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΡΧΗ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.


ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ....

ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ. 

ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Π.Σ.Ε (ΠΑΓΚΣΟΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ - ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΡΕΥΜΑ - ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
 
ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 1 ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

Σ.Β

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.....


Δημοσίευση από την ιστοσελίδα " ΠΑΤΡΙΣ " στις 8/12/2018....

Έρχεται ο “Μεγάλος Αδερφός” για οφειλέτες. Ηλεκτρονικό προφίλ οφειλών προς το Δημόσιο θα αποκτήσουν το 2018 όλοι οι φορολογούμενοι. Από την ώρα που μια οφειλή θα καθίσταται ληξιπρόθεσμη, η φορολογική διοίκηση θα έχει πλήρη εικόνα για τις πληρωμές, τις ρυθμίσεις ή τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, και μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών θα ενεργοποιούνται μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, κατασχέσεις και πλειστηριασμοί, δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών ή και αυτεπάγγελτοι συμψηφισμοί. 

Το σύστημα θα λειτουργεί ως ο “Μεγάλος Αδελφός” που θα παρακολουθεί, μέσω διασύνδεσης με όλες τις άλλες ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων του Δημοσίου (Κτηματολόγιο, Εργάνη, τράπεζες, Χρηματιστήριο, ΓΕΜΗ κ.α.) και με τον Τειρεσία, την οικονομική καθημερινότητα 3,85 εκατ. οφειλετών του Δημοσίου. Οι φορολογικές Αρχές θα διαμορφώσουν για κάθε οφειλέτη μια πλήρη εικόνα συναλλακτικής συμπεριφοράς και θα επιλέγουν τα πιο κατάλληλα μέτρα άμεσης είσπραξης των χρεών τους ακόμη κι αν δεν έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προκήρυξε ηλεκτρονικό Ανοικτό Διεθνή Διαγωνισμό για την «Αυτοματοποίηση και κεντρικοποίηση διαδικασιών και ανάπτυξη εργαλείων για την αποδοτικότερη διαχείριση και συλλογή οφειλών». 

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2018, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 768.051 ευρώ. 

Αντικείμενο του έργου είναι: 

  • η μοντελοποίηση των διαδικασιών που περιλαμβάνονται στον επιχειρησιακό μηχανισμό είσπραξης οφειλών της Α.Α.Δ.Ε.
  • η σχεδίαση, ανάπτυξη και λειτουργία σχετικού πληροφοριακού συστήματος υποθέσεων (case management system) για την παρακολούθηση και διαχείριση των διαδικασιών είσπραξης οφειλών με στόχο την αυτοματοποίησή τους.
  • η εκπαίδευση επιλεγμένων χρηστών της Α.Α.Δ.Ε. στο νέο σύστημα.
Το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης οφειλών θα λειτουργεί ως υποσύστημα εντός του περιβάλλοντος των ΟΠΣ TAXIS και TAXISnet και θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες εφαρμογές:
  • Εφαρμογή διαχείρισης και παρακολούθησης οφειλέτη και οφειλών Εφαρμογή διαχείρισης, παρακολούθησης και αυτοματοποίησης συμψηφισμών και ρυθμίσεων
  • Εφαρμογή αποστολής και διαχείρισης ηλεκτρονικών κοινοποιήσεων, ειδοποιήσεων και επιδόσεων
  • Εφαρμογή διαχείρισης, παρακολούθησης και αυτοματοποίησης λήψης μέτρων είσπραξης Εφαρμογή ενημέρωσης των φορολογουμένων για θέματα οφειλών Εφαρμογή εκτυπώσεων και αναφορών Παρακολούθηση οφειλετών 

H εφαρμογή αφορά στη δημιουργία ολοκληρωμένης και σύγχρονης (με βάση δεδομένα σε πραγματικό χρόνο) εικόνας οφειλέτη/οφειλών και λοιπών συνδεδεμένων στοιχείων, ώστε να είναι δυνατή η περαιτέρω αντιμετώπισή του (υλοποίηση συμψηφισμών και ρυθμίσεων, αποστολή ορθών ειδοποιήσεων, λήψη κατάλληλων μέτρων) από το σύστημα με βάση την επιχειρησιακή ροή που προβλέπεται. Στο πλαίσιο της παρακολούθησης οφειλέτη/οφειλών, η εφαρμογή δύναται να παρουσιάζει στοιχεία πιστοληπτικής ικανότητας φορολογουμένου και πιθανής διασύνδεσης με το σύστημα ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, ώστε να συνεκτιμηθεί στη διαδικασία διαμόρφωσης τάσης για ανεπίδεκτες προς είσπραξη οφειλές. 

Η εφαρμογή θα υποστηρίζει τους χρήστες στην πρόσβαση, διαχείριση, επεξεργασία και απεικόνιση οφειλών και οφειλετών και των σχέσεων αυτών ανεξαρτήτως της νομικής βάσης της οφειλής (εγγύησης, συνυποχρέωσης κ.τλ).


ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΑΝ.ΕΛ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ POS ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ 58 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ.......


Από την ιστοσελίδα Δικαιολογιτικά.gr στις 11/12/2018.....

Άλλα 58 επαγγέλματα εντάσσονται στη λίστα των υπόχρεων εγκατάστασης και χρησιμοποίησης συσκευών υποδοχής πιστωτικών και χρεωστικών καρτών POS με κοινή απόφαση που εξέδωσαν ο υπουργός Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου και η υφυπουργός Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Παλαιτσάκης Γιώργος Παλαιτσάκης  

Στα επαγγέλματα αυτά περιλαμβάνονται πολλά από τον κλάδο των οικοδομικών δραστηριοτήτων (π.χ. κατασκευή στεγών, χρωματισμοί) καθώς και ελεύθερα επαγγέλματα όπως οι μεσίτες και οι φωτογράφοι. 

Η προθεσμία για την εγκατάσταση των συσκευών είναι τρείς μήνες από τη δημοσίευση της απόφασης, δηλαδή το αργότερο έως τις 11 Μαρτίου 2018. Σύμφωνα με όσα προβλέπει η απόφαση "οι Υπόχρεοι που προστίθενται στη λίστα για την υποχρεωτική εγκατάσταση POS και προβαίνουν σε έναρξη δραστηριότητας κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριάντα (30) ημερών προ της παρέλευσης της προθεσμίας των τριών (3) μηνών, οφείλουν να συμμορφωθούν εντός τεσσάρων (4) μηνών από τη δημοσίευσή της, δηλαδή έως τις 11 Απριλίου 2018. 

Οι υπόχρεοι που προστίθενται στη λίστα με τους επιχειρηματίες που υποχρεούνται να χρησιμοποιούν POS, εφόσον προβαίνουν σε έναρξη δραστηριότητας ή σχετική μεταβολή μετά την παρέλευση της προθεσμίας των τριών (3) μηνών, οφείλουν να συμμορφωθούν εντός ενός (1) μηνός από την έναρξη ή τη μεταβολή. Επίσης, με την εγκατάσταση του POS όλοι οι επαγγελματίες θα πρέπει να δηλώσουν και επαγγελματικό λογαριασμό ή λογαριασμούς στο TAXISNET προκειμένου να υπολογίζονται οι λαχνοί της φορολοταρίας και η απαιτούμενη δαπάνη μισθωτών και συνταξιούχων για την οικοδόμηση του αφορολόγητου ορίου. 

Οι επαγγελματίες που δεν θα εγκαταστήσουν POS, αν και είναι υποχρεωμένοι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ. Οι 58 νέες επαγγελματικές δραστηριότητες για τις οποίες καθίσταται υποχρεωτική η εγκατάσταση POS είναι οι εξής (αναφέρονται πρώτα τα 4 αρχικά ψηφία των Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας): 

33.20 Εγκατάσταση βιομηχανικών μηχανημάτων και εξοπλισμού 41.10 Ανάπτυξη οικοδομικών σχεδίων 
41.20 Κατασκευαστικές εργασίες κτιρίων για κατοικίες και μη 43.29 Αλλες κατασκευαστικές εγκαταστάσεις 
43.31 Επιχρίσεις κονιαμάτων 
43.32 Ξυλουργικές εργασίες 
43.33 Επενδύσεις δαπέδων και τοίχων 
43.34 Χρωματισμοί και τοποθέτηση υαλοπινάκων 
43.39 Άλλες κατασκευαστικές εργασίες ολοκλήρωσης και τελειώματος 
43.91 Δραστηριότητες κατασκευής στεγών 
43.99 Άλλες εξειδικευμένες κατασκευαστικές δραστηριότητες π.δ.κ.α. 
47.51 Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε εξειδικευμένα καταστήματα 
47.53 Λιανικό εμπόριο χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου σε εξειδικευμένα καταστήματα 
47.62 Λιανικό εμπόριο εφημερίδων και γραφικής ύλης σε εξειδικευμένα καταστήματα 
47.63 Λιανικό εμπόριο εγγραφών μουσικής και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα 
47.76 Λιανικό εμπόριο λουλουδιών, φυτών, σπόρων, λιπασμάτων, ζώων συντροφιάς και σχετικών ζωοτροφών σε εξειδικευμένα καταστήματα 
47.78 Άλλο λιανικό εμπόριο καινούργιων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα 
47.79 Λιανικό εμπόριο μεταχειρισμένων ειδών σε καταστήματα 
47.91 Λιανικό εμπόριο από επιχειρήσεις πωλήσεων με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτυου 
49.10 Υπεραστικές σιδηροδρομικές μεταφορές επιβατών 
49.31 Αστικές και προαστιακές χερσαίες μεταφορές επιβατών 
49.39 Άλλες χερσαίες μεταφορές επιβατών π.δ.κ.α. 
49.42 Υπηρεσίες μετακόμισης 
50.10 Θαλάσσιες και ακτοπλοϊκές μεταφορές επιβατών 
50.30 Εσωτερικές πλωτές μεταφορές επιβατών 
51.10 Αεροπορικές μεταφορές επιβατών 
52.21 Δραστηριότητες συναφείς με τις χερσαίες μεταφορές 
52.22 Δραστηριότητες συναφείς με τις πλωτές μεταφορές 
52.23 Δραστηριότητες συναφείς με τις αεροπορικές μεταφορές 
52.24 Διακίνηση φορτίων 
52.29 Άλλες υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες 
56.21 Δραστηριότητες υπηρεσιών τροφοδοσίας για εκδηλώσεις 
56.29 Άλλες υπηρεσίες εστίασης 
62.01 Δραστηριότητες προγραμματισμού ηλεκτρονικών συστημάτων 
65.12 Ασφάλειες εκτός από τις ασφάλειες ζωής 
68.20 Εκμίσθωση και διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων 
68.31 Μεσιτικά γραφεία ακινήτων 
68.32 Διαχείριση ακίνητης περιουσίας, έναντι αμοιβής ή βάσει σύμβασης 
74.20 Φωτογραφικές δραστηριότητες 
79.90 Άλλες δραστηριότητες υπηρεσιών κρατήσεων και συναφείς δραστηριότητες 
80.30 Δραστηριότητες έρευνας 
81.21 Γενικός καθαρισμός κτιρίων 
81.22 Άλλες δραστηριότητες καθαρισμού κτιρίων και βιομηχανικού καθαρισμού 
81.29 Άλλες δραστηριότητες καθαρισμού 
88.10 Δραστηριότητες κοινωνικής μέριμνας χωρίς παροχή καταλύματος για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία 
91.02 Δραστηριότητες μουσείων 
91.03 Λειτουργία ιστορικών χώρων και κτιρίων και παρόμοιων πόλων έλξης επισκεπτών 
93.11 Εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων 
93.12 Δραστηριότητες αθλητικών ομίλων 
93.19 Άλλες αθλητικές δραστηριότητες 
95.12 Επισκευή εξοπλισμού επικοινωνίας 
95.21 Επισκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης 
95.22 Επισκευή συσκευών οικιακής χρήσης και εξοπλισμού σπιτιού και κήπου 
95.24 Επισκευή επίπλων και ειδών οικιακής επίπλωσης 
95.25 Επισκευή ρολογιών και κοσμημάτων 
96.01 Πλύσιμο και (στεγνό) καθάρισμα κλωστοϋφαντουργικών και γούνινων προϊόντων 
96.03 Δραστηριότητες γραφείων κηδειών και συναφείς δραστηριότητες 
96.04 Δραστηριότητες σχετικές με τη φυσική ευεξία

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. 


ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ... ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - DRONES ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ TEXNHTH ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ..." ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΛΗΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες