Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ.... Η ΝΑΣΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ , ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 - 65 ΠΥΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ..... ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.... ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ......

ΦΩΤΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ  ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....

Κάντε κλικ για μεγένθυνση
ΕΚΤΑΚΤΟ.... Η ΝΑΣΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ , ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ  ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 - 65  ΠΥΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ. 

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 800.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ  , ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΥΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ.....


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.... 

 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.....


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ DAILY MAIL.... http://www.dailymail.co.uk/news/article-3561972/Are-Mysterious-green-fireball-captured-shooting-California-sky-hundreds-miles.html

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ NEWS BOMB - ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΠΥΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ.....

Μεγάλες «πύρινες μπάλες» έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό της Βρετανίας και της βόρειας Γαλλίας συνοδευόμενες από εκκωφαντικούς κρότους που διήρκεσαν 2-3 δευτερόλεπτα Κάμερα συνέλαβε έναν μετεωρίτη να φωτίζει το νυχτερινό ουρανό πάνω από το Γουίλκοτ του Γούιλτσιρ στη νοτιοδυτική Αγγλία τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, όπως μεταδίδει η Daily Mail. 

Παράλληλα, ένας άλλος μετεωρίτης εθεάθη έξι ώρες αργότερα στην ίδια περιοχή και διαλύθηκε στον ουρανό σύμφωνα με ορισμένους αυτόπτες μάρτυρες. Μέλος του Βρετανικού Δικτύου Παρατήρησης Μετεωριτών (UKMON), ο Richard Fleet, ανέφερε ότι ο πρώτος μετεωρίτης ήταν η δεύτερη φωτεινότερη πύρινη μπάλα που εθεάθη στη Βρετανία την τελευταία τριετία.

 

ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ
ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΑΣΤΟΥΜΕ.   Σ.Β  

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... 

ΒΙΝΤΕΟ : Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες