ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ... ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ - ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΙΕΖΕΚΙΗΛ... ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑ.....Παλαιστίνιοι Χριστιανοί το Σάββατο επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη Ιερουσαλήμ κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της εκκλησίας να πουλήσει γη σε εβραϊκές κοινότητες. 

Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι μπλοκάραν τη συνοδεία του Πατριάρχη Θεόφιλου Γ καθώς πήγαινε σε μια ορθόδοξη εκκλησία στη Βηθλεέμ , παραμονή σήμερα των Χριστουγένων με το πάτριο εορτολόγιο που ακουλουθεί το πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Οι διαδηλωτές έριξαν πέτρες και μπουκάλια νερού και έσπρωξαν το αυτοκίνητό του πατριαρχή με τις γροθιές τους, φωνάζοντας «προδότη, προδότη», πριν οι Παλαιστινιακές δυνάμεις ασφαλείας τους διώξουν μακριά.


Ο διαδηλωτής Elyeef Sayegh δήλωσε: "Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ένα μήνυμα προς την Παλαιστινιακή Αρχή και προς την Ιορδανία ότι δεν θα επιτρέψουμε σε αυτόν τον προδότη να παραμείνει στην Εκκλησία". 

Οι διαδηλωτές ήταν χριστιανοί από τη Βηθλεέμ, τη Ναζαρέτ και άλλες πόλεις μέσα στο Ισραήλ.

Οι αξιωματούχοι της Εκκλησίας δήλωσαν ότι πρέπει να πουλήσουν γη για να αποπληρώσουν το χρέος που έχει συσσωρεύσει με τα χρόνια. Μέχρι τώρα η εκκλησία έχει εκμισθώσει τη γη στους κατοίκους με μακροχρόνιες συμβάσεις. 

Κάποιοι ισραηλινοί νομοθέτες προσπαθούν να εμποδίσουν τις συμφωνίες που φοβούνται ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των ακινήτων. Οι Παλαιστίνιοι αντιτίθενται στην πώληση γης σε εβραϊκές και ισραηλινές ομάδες και θεωρούν ότι πρόκειται για πράξη προδοσίας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤHΝ AYTΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ TOY ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ....


ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ , ΙΕΡΕΙΣ , ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΕΣ , ΛΑΪΚΟΙ , ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ , ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ , ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΕΡΦΩΝ , ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ , ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ....


ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες