ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2019...Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ... ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ......


.....ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ - ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ , ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2019, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ RFID CHIP ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ - ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ......


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΕΛΚΤΡΟΝΙΚΩΝ - ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.....  " Την εφαρμογή μιας φιλόδοξης διαδικασίας σταδιακής κατάργησης: οι νέοι κανόνες προβλέπουν μια σχετικά ταχεία αλλά σταδιακή κατάργηση των μη συμμορφούμενων δελτίων κατά τη λήξη της ισχύος τους ή το αργότερο εντός πέντε ετών και των λιγότερο ασφαλών από αυτά (δηλ. των μη μηχανικώς αναγνώσιμων) εντός δύο ετών. "

@ Ο ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 666 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ RFID CHIP ΕΙΝΑΙ "ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" , ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ - ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ - ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ. 

ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΟΔΗΓΕΙ 1.2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΠΙΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.....ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.

ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ , ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ  ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016.

Σ.Β 
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.... 

ΕΚΤΑΚΤΟ..... ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ 22 ΙANΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ... ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666..... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες