Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ορθοδοξία εναντίον ανωμαλίας! Τα Πατριαρχεία Βουλγαρίας και Γεωργίας τόλμησαν να κάνουν αυτό που «κιότεψε» η Ελλαδική Εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ) - Προφητεία Οσίου Νείλου του Μυροβλήτου για τον Αντίχριστο και το τέλος του κόσμου... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.....


Τα Πατριαρχεία Βουλγαρίας και Γεωργίας τόλμησαν να κάνουν αυτό που «κιότεψε» η Ελλαδική Εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ) 

Όταν εδώ με κάθε ευκαιρία παρελαύνει η ανωμαλία, ακόμη και σε ημέρες εθνικού πένθους στα Ορθόδοξα κάστρα, Εκκλησία και λαός στέλνουν βροντερό μήνυμα. 

Γράφαμε και τις προάλλες πως με τον αέρα των κυβερνητικών ανοσιουργημάτων και των ανήθικων και ανώμαλων νόμων ετοιμάζονται οι ομοφυλόφιλοι και φέτος να… παρελάσουν υπερήφανα στους δρόμους της Αθήνας! Φέτος το κεντρικό θέμα του Athens Pride 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος είναι η θηλυκότητα. Προφανώς η επίκτητη όχι η φυσική! 

Την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη αντίστοιχη «παρέλαση» στη Σόφια. Μόνο που εκεί ο κόσμος δεν είναι βυθισμένος σε λήθαργο και αντιδράει, και η εκκλησία δεν παίζει το παιχνίδι της άθεης κυβέρνησης όπως στην χώρα μας και καλεί τους πολίτες να μην συμμετάσχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις και τους ομοφυλόφιλους να μετανοήσουν

Συγκεκριμένα η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξέφρασε την αντίθεσή της απέναντι στην επερχόμενη παρέλαση των LGBT στη Σόφια, καλώντας τα μέλη της κοινότητας των LGBT να παραιτηθούν από τις αμαρτίες τους. 

Στη δήλωση, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλγαρικής Εκκλησίας, η Σύνοδος δηλώνει ότι η θέση της απέναντι στην αμαρτία παραμένει αμετάβλητη. 

«Λαμβάνοντας υπ ‘όψιν την ελεύθερη βούληση, η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία απευθύνει εκ νέου έκκληση προς τα παιδιά, τους αδελφούς και τις αδελφές της και θυμίζει με θλίψη ότι η ελευθερία είναι ευθύνη και ότι ο αληθινά ελεύθερος άνθρωπος, αν το επιθυμεί, μπορεί να απελευθερωθεί από την αμαρτία» , αναφέρει η δήλωση της Συνόδου. 

«Κάθε ανθρώπινη ψυχή είναι πιο πολύτιμη από όλον τον κόσμο», καταλήγει το μήνυμα της Συνόδου, «η Σύνοδος υπενθυμίζει ότι ο Θεός δεν επιθυμεί τον θάνατο ενός αμαρτωλού αλλά ότι οι ασεβείς γυρίζουν πίσω και ζουν» (Εσκ. 33: 11)». 

Την ίδια στιγμή το Πατριαρχείο της Γεωργίας πραγματοποίησε χθες μια πομπή προς τιμήν της οικογενειακής καθαρότητας και των μαζικών γάμων σε όλη την Τιφλίδα. Η ημερομηνία της πορείας αυτής δεν επελέγη τυχαία καθώς ήρθε σε αντίθεση με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, που ήταν χθες, την ίδια ημέρα. 

Κρατώντας εικόνες και τραγουδώντας ύμνους, χιλιάδες πιστοί πορεύτηκαν μέσα από την Τιφλίδα για να επισημάνουν την «ημέρα αγιότητας και δύναμης της οικογένειας» 

Δείτε το σχετικό βίντεο....

ΠΗΓΗ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ.


Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...... 

Κατά το 1900 βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία. 

Τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος, θα μετασχηματίζωνται αι μορφαί των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τας γυναίκας δια της αναισχύντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής. Οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γένουν ωσάν θηρία από την πλάνην του Αντιχρίστου. Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τους γονείς και τους γεροντότερους. Η αγάπη θα εκλείψη. 

Οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, μη γνωρίζοντες παντελώς την δεξιάν οδόν από την αριστεράν, τότε θα αλλάξουν τα ήθη και αι παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας. 

Η σωφροσύνη θα απολεσθή από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτεία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια. 

Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύωνται εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγίας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθή την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις το Άγιον Βάπτισμα ως και την τύψιν της συνειδήσεως

Αι εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τούς εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότε δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως, τότε θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα Ιερά Καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφισιν των θλίψεών των και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχωρίας. 

Και πάντα ταύτα γενήσονται διά το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύση τα πάντα και γενήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης και θα ποιή τέρατα και σημεία κατά φαντασίαν, θέλει δε δώσει πονηράν σοφίαν εις τον ταλαίπωρον άνθρωπον, να εφεύρη, να ομιλή ο εις προς τον άλλον, από την μίαν άκρην της γης έως την άλλην, τότε θα πέτανται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθό της θαλάσσης ως ιχθύες. 

Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι, διαβιούντες εν ανέσει, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντιχρίστου. Και τόσον θα προοδεύση εις την επιστήμην κατά φαντασίαν ο πονηρός, ώστε αποπλανήσαι τούς ανθρώπους και μη πιστεύουν εις την ύπαρξιν του Τρισυποστάτου Θεού. 

Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπίνου γένους, θέλει κολοβώση τας ημέρας, δια τούς ολίγους σωζομένους, διότι θέλει πλανήσαι ει δυνατόν και τούς εκλεκτούς. 

 Τοτε αιφνιδίως θέλει έλθη η δίστομος ρομφαία και θα θανατώση τον πλάνον και τούς οπαδούς αυτού. 

(Πιστόν αντίγραφον από το Βιβλίον "Ευαγγελικός Κήπος" της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου Κυπρου)
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...... 

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ GAY , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ , ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΙΟΥ 2018 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.... " ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ " ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟ 7ο GAY PRIDE , ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες