Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ΕΤΩΝ 35 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΙ , ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ - ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ.... ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΕΤΩΝ 35

 ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΕΠΕΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΌΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΥΨΩΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ , ΟΤΑΝ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.....

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ HIMARA.GR......

Η προβοκάτσια των αλβανικών ΜΜΕ έκανε την δουλειά της. Κάθε χρόνο στην επέτειο του ΟΧΙ τα χωριά της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία στολίζουν τους δρόμους με την ελληνική σημαία. Το γεγονός αυτό τα αλβανικά μέσα το προβάλουν ως πρόκληση κατά της Αλβανίας με αποτέλεσμα να ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη αλλά και την αστυνομία. 

Update 14:00: Τα αλβανικά ΜΜΕ έδωσαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του Βορειοηπειρώτη και γράφουν ψευδώς πως πυροβόλησε εναντίων των αστυνομικών. 

Update 15:00: Ισχυρές δυνάμεις των αλβανικών ειδικών δυνάμεων στην Δρόπολη. Ενώ έχουν δημοσιευθεί πολλές φωτογραφίες από αλβανικά ΜΜΕ απ' το σημείο της εμπλοκής, δεν υπάρχει καμία που να δείχνει το περιπολικό που υποτίθεται πως ο Βορειοηπειρώτης γάζωσε και έσπασε το τζάμι με σφαίρα από καλάσνικοφ. Τα μέσα δημοσίευσαν και την φωτογραφία του. 

Update 15:13: Πυροβολισμοί ακούστηκαν πριν λίγα λεπτά στην περιοχή και στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο 

Update 15:36: Ο νεαρός έχει κρυφτεί στο υδραγωγείο του χωριού και υπάρχει ανταλλαγή πυροβολισμών. Δημοσιεύθηκε φωτογραφία περιπολικού που δέχθηκε σφαίρες από το καλασνικοφ . 

Update 17:00: Οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας σκότωσαν τον Κ.Κ
  
Νεκρός είναι σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας ο οποίος είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτι στην Αλβανία επειδή κατέβασαν την ελληνική σημαία που ανήρτησε. 



Σύμφωνα με πληροφορίες του Himara.gr, το περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί, όταν ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης από τους Βουλιαράτες πυροβόλησε στον αέρα ενώπιον αστυνομικών προσπαθώντας να τους εμποδίσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία που βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην περιοχή. Από τα πυρά του δεν τραυματίστηκαν αστυνομικοί, αλλά τοπικά ΜΜΕ ανήρτησαν φωτογραφίες με σημάδια στα περιπολικά από τις σφαίρες του καλάσνικοφ. 

Στην συνέχεια ο Κατσίφας, διέφυγε στην ορεινή περιοχή για να αποφύγει την σύλληψη. Οι αστυνομικές δυνάμεις του Αργυροκάστρου ζήτησαν την συνδρομή των αλβανικών ειδικών δυνάμεων "Rinea" και στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο που έσπευσε στην περιοχή από τα Τίρανα.

Σύμφωνα με το syri.net ο ομογενής «εξτρεμιστής» όπως τον χαρακτηρίζει, ο οποίος ονομάζεται Κωνσταντίνος Κατσίφας (Kostandinos Kaçifa) και είναι 35 ετών φέρεται να είναι νεκρός. 

Σύμφωνα με τα Αλβανικά ΜΜΕ οι ειδικές δυνάμεις τον καταδίωξαν και εντοπίστηκε στην ορεινή πλευρά του χωριού Βουλιάρατη. 

Ζήτησαν από τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να παραδώσει το όπλο του και να παραδοθεί ωστόσιο δεν ανταποκρίθηκε αλλά άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας οι πυροβολισμοί έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν και ο 35χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

@ 29/10/2018  ΤΟ ΜΟΪΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΡΕΙΗΠΕΙΡΩΤΗ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΗΡΩΙΚΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΘΡΕΨΕΣ. 


@ 29/10/2018 

"ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ" ΗΤΑΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ

Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ , ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες