Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ - ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΣΕΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΟΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ.....



ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ - ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΣΕΑ.... 

Εκτακτο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμυνας (ΚΥΣΕΑ) συγκαλεί στις 5.30 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι «κάτι τρέχει» με τα ελληνοτουρκικά. Φαίνεται ότι οι εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ είναι ραγδαίες μετά και τις πληροφορίες ότι η Τουρκία έχει ξεκινήσει γεωτρήσεις και παρά τις προειδοποιήσεις Αμερικανών και Ευρωπαίων να μην προχωρήσει σε τέτοιες προκλητικές ενέργειες. 

Η συνεδρίαση που αναμένεται να ξεκινήσει στις 17.30, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα έχει ως θέμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την αξιολόγηση της κατάστασης και το συντονισμό των ενεργειών, σε συνέχεια των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ......


ΟΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ. 



ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ , ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ , ΝΗΣΤΕΙΑ , ΠΡΟΣΕΥΧΗ , ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΑΜΗΝ. ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΙΓΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ (ΑΣ) ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017.......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες