Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΑΘΩ




Αίτηση αναιρέσεως κατά της άνω αποφάσεων 
ασκήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2019 

Την αναστολή εκτέλεσης των ποινών μέχρι την έκδοση απόφασης επί της ασκηθείσας αναιρέσεως σε βάρος μοναχών της Μονής Εσφιγμένου αποφάσισε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε βάρος μοναχών της συγκεκριμένης Μονής είχαν επιβληθεί ποινές κάθειρξης για το αδίκημα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών και της οπλοχρησίας αλλά και της συνέργειας στις ανωτέρω πράξεις. Ειδικότερα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης είχε καταδικάσει σε ποινή κάθειρξης 17 ετών τον ηγούμενο της Μονής Μεθόδιο, ενώ η ίδια ποινή επιβλήθηκε στον μοναχό Αντύπα της ίδιας αδελφότητας. 

Αίτηση αναιρέσεως κατά των άνω αποφάσεων ασκήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2019, με την οποία οι καταδικασθέντες αιτούνταν την εξαφάνιση της πρωτόδικης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης.



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... 


ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΑΘΩ - Η ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 6-19/2/2017 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ , ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες