Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΑΡΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!


Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ( ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 1 ΔΙΣ. ( Ο Πληθυσμός της Κίνας είναι κοντά στα 1.4 Δις ανθρώπους ) 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ. 

ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. 

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ

 Σ.Β

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ......


Η Κινεζική κυβέρνηση σύνταξε νέα οδηγία κατά την οποία οποιοσδήποτε θέλει να αγοράσει ένα νέο συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας, θα χρειάζεται αρχικά να σαρωθεί το πρόσωπό του και να αποθηκευτεί στα προσωπικά του στοιχεία. Αυτή η οδηγία είχε αρχικά ανακοινωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας ενώ μπήκε σε ισχύ από εχθές Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου. Πριν από αυτή την οδηγία, το μόνο που χρειαζόταν κάποιος για ένα νέο συμβόλαιο ήταν ένα αντίγραφο της ταυτότητάς του, δηλαδή ότι απαιτείται και εδώ στην Ελλάδα. 

Η Κινεζική κυβέρνηση δήλωσε πως το μέτρο αυτό έχει σκοπό να προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα των πολιτών στο Διαδίκτυο. Το υπουργείο πρόσθεσε πως θέλει επίσης να περιορίσει τις κλοπές ταυτότητας αλλά και τη μεταπώληση καρτών SIM. 

Από τη μία πλευρά υπάρχουν πολλές ανησυχίες αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και πως θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αν το επιθυμούσε η κυβέρνηση, αυτές τις πληροφορίες. Από την άλλη όμως, η σάρωση προσώπου ή face recognition, χρησιμοποιείται ήδη σε αρκετές υπηρεσίες στην Κίνα όπως πληρωμές, εισητήρια για το τρένο ή ακόμη και εγκρίσεις για δάνεια. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι η Κινεζική κυβέρνηση προσπαθεί να βρει τρόπους να δημιουργήσει μία αναλυτική βάση δεδομένων των πολιτών που βρίσκονται στην Κίνα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα στοιχεία ιδιωτικού χαρακτήρα.  

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666......

 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...... 

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες