Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ !



Του Γιώργου Μιχαλόπουλου 

Γράφουν τα πνευματικά παιδιά του πατέρα Κλεομένη, που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου, λες και είναι εγκληματίας, τα εξής: «Ζούσε στην Αθήνα, στην κορυφή ενός βουνού, σε έναν στάβλο (κυριολεκτικά στάβλο, όχι μεταφορικά), εκεί εργαζόταν για να μπορεί να φιλοξενείται, χωρίς ρεύμα, δίπλα από μια κολόνα υψηλής ισχύος, κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς προϊόντα που σημαδεύτηκαν με barcode. Με πείνα και στερήσεις, κρύο το χειμώνα, αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι, ψύλλους, χωρίς φάρμακα, αλλά πάντα ΟΡΘΙΟΣ και ΠΙΣΤΟΣ στις αρχές και τις αξίες του. Το βραχώδες μέρος θύμιζε έντονα κρυψώνα κλεφτών και αρματολών. 

Εκεί δίπλα στο παρεκκλήσι του, τον Προφήτη Ηλία στεκόταν ΟΡΘΙΟΣ και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ (είναι ιερέας που χειροτονήθηκε από Σύνοδο του Πατρίου και δεν είναι απλός μοναχός ούτε «αυτοαποκαλείται πάτερ Κλεομένης» όπως ψευδώς γράφουν ένα σωρό δημοσιογράφοι)… Ο π. Κλεομένης ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, προσπαθώντας απεγνωσμένα, με κάθε τρόπο, να αφυπνίσει τους «ραγιάδες». Είπε πράγματα που ελάχιστοι τολμούν έστω και να ψελλίσουν… Ο πάτερ Κλεομένης έκανε αυτό που έκανε κι ο Παπουλάκος στα χρόνια του 21, ο οποίος πέθανε στη φυλακή. Έκανε αυτό που ΔΕΝ τολμούν να κάνουν 100 δεσποτάδες και 10.000 μισθοδοτούμενοι ιερείς…». 

Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς με τις πρακτικές και τους ακτιβισμούς του πατέρα Κλεομένη, ο νομικός πολιτισμός της χώρας δεν μπορεί να αποδέχεται το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ένας συνάνθρωπός μας βρίσκεται στη φυλακή γιατί αρνείται να έχει ΑΦΜ για λόγους που έχουν να κάνουν με την Πίστη του! 

Η Ελεύθερη Ωρα θα δώσει αγώνα για την άμεση αποφυλάκιση του πατέρα Κλεομένη και για το λόγο αυτό ξεκινά έρανο, ώστε να συγκεντρωθούν τα περίπου 7.500 ευρώ (συν τις προσαυξήσεις!) που θα «χαρίσουν» την ελευθερία στον συνάνθρωπό μας. 

Για το λόγο αυτό, όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ποσό, μπορεί να τηλεφωνεί στη δικηγόρο Αικατερίνη Παντελίδου (την οποία όχι μόνο εμπιστεύομαι απόλυτα, αλλά και συγχαίρω για τον αγώνα που δίνει ώστε να μη λειτουργήσει το τζαμί στο Βοτανικό!) στο τηλέφωνο 6972073811

Αν δεν κάνουμε τίποτα και δεχθούμε μοιρολατρικά την ΑΔΙΚΙΑ σε βάρος του πατρός Κλεομένη, τότε θα πρέπει να ζήσουμε με τη συνείδησή μας να βαρύνεται με τη 18μηνη φυλάκιση ενός ρασοφόρου για λόγους Πίστης. Το αντέχουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες