Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ... Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ VIMAONLINE.GR......

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες το πρώτο δείγμα ασθενή που νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο βγήκε θετικό στον κορωνοϊό

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται τα αποτελέσματα και του δεύτερου δείγματος προκειμένου να επαληθευθεί πλήρως αν πρόκειται για το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα ή όχι. 

Πρόκειται για έναν άνδρα από τον Πειραιά ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αττικόν», το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς.


Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.......



ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΧΙΛΟΓΙΑΣ (ΑΣ) ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕΣ ΜΕ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΧΙΟΥΙ ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2017 ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΑΣΣΌΝΑΣ , ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑ , ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. 

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ . ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ. 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

ΟΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...... 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ - ΘΑΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΆ ΥΠΟΠΤΕΡΆΡΧΟΥ ΘΕΌΔΩΡΟΥ ΛΙΓΚΡΗ 19/1/2019



ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

Σ.Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες