Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΩ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ.


Υπήρξε παρενόχληση και πάνω στους ελιγμούς η τουρκική ακταιωρός χτύπησε το σκάφος του λιμενικού - Το σοβαρό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα.  

Να χτυπήσει σκάφος του Λιμενικού Σώματος, επιχείρησε σήμερα τα ξημερώματα, μία τουρκική ακταιωρός, χτυπώντας και μάλιστα με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα την πρύμνη του ελληνικού σκάφους. 

Επρόκειτο για μία πρωτοφανή κίνηση προκλητικότητας από την Τουρκία, δεδομένου ότι το περιστατικό συνέβη εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων στα ανοιχτά της Κω, όπως τουλάχιστον προκύπτει και μέσα από τις συνομιλίες των λιμενικών κατά τη στιγμή του εμβολισμού του ελληνικού σκάφους. 

Σύμφωνα με το βίντεο, το τουρκικό πλοίο αρχικά αυξάνει ταχύτητα και εν συνεχεία πέφτει πάνω στο ελληνικό που προπορεύεται, προκαλώντας του "μεγάλη ζημιά στα ρέλια", όπως ακούγεται να λένε οι άνδρες του λιμενικού που επέβαιναν σε αυτό. 


 Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι, τις τελευταίες ημέρες έχουν μεταφέρει εκ νέου την ένταση από τον Έβρο στο Αιγαίο, προχωρώντας συνεχώς σε επιθετικές ενέργειες εναντίον των ελληνικών πλοίων που επιχειρούν σε όλο το μήκος του ελληνικού αρχιπελάγους για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. Ενδεικτικά να σημειώσουμε πως έχουν καταγραφεί περιπτώσεις όπου τουρκικά drone, εμφανίζονται να πετούν σε ιδιαίτερα χαμηλό ύψος πάνω από πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.




ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ , ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΑΣ) ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΧΪΟΥΙ , ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ......

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ , ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ , ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ. 

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ  ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ

ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ....

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ

ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ , ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ , ΝΗΣΤΕΙΑ , ΠΡΟΣΕΥΧΗ , ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΑΜΗΝ. ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ. 



ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΙΓΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ( ΑΣ ) ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017.



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΟΥΚΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες