Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ COVID_19 ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ - ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΜΕ RFID CHIP ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID_19 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ILLUMINATI - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ - ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ COVID_19 ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ.

 ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666
ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΜΕ RFID CHIP , ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ. 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ COVID_19 ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΑ , ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΝΟΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. 



ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
 ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ COVID-19 ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ , ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΡΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. 


ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ

Σ.Β

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.....

Σε ασυνήθιστα μέτρα προχωρούν οι Αρχές του Χονγκ Κονγκ προκειμένου να αποτρέψουν μια «έκρηξη» των εισαγόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού. Μετά την απόφαση να μπαίνουν προληπτικά σε καραντίνα για 14 μέρες όσοι καταφθάνουν στην μεγαλούπολη από τρίτες χώρες, οι Αρχές αποφάσισαν να μοιράζουν ηλεκτρονικά βραχιόλια στους νεοαφιχθέντες, προκειμένου να παρακολουθούν αν τηρούν τους όρους της απομόνωσης κι αν τολμήσουν να βγουν από τα σπίτια τους

Είναι το τελευταίο μέτρο που λαμβάνεται στο Χονγκ Κονγκ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των επιπτώσεών της καθώς μετά από μια επιβράδυνση του ρυθμού των μολύνσεων διαπιστώθηκε αύξηση των εισαγόμενων κρουσμάτων του νέου, φονικού κορωνοϊού. Τα ηλεκτρονικά βραχιολάκια και μια συνοδευτική εφαρμογή για έξυπνα κινητά θα ειδοποιεί τους αρμόδιους φορείς αν οι ταξιδιώτες παραβιάζουν την καραντίνα. 


Ο στυλίστας Ντέκλαν Τσαν, που επέστρεψε στο Χονγκ από το Λονδίνο, είπε ότι εκτός από το ηλεκτρονικό βραχιολάκι έλαβε οδηγίες να «κατεβάσει» στο κινητό του την εφαρμογή και μόλις φθάσει στο διαμέρισμά του, να επισκεφθεί όλους τους χώρους του προκειμένου να χαρτογραφηθούν. «Μέχρι στιγμής έχουν κατασκευαστεί κι είναι διαθέσιμα 5.000 επαναχρησιμοποιούμενα ηλεκτρονικά βραχιόλια κι οι Αρχές έχουν προμηθευτεί άλλα 60.000 από την αγορά, εκ των οποίων τα 5.000 παραδόθηκαν και έχει δοκιμαστεί η χρήση τους, ενώ τα υπόλοιπα θα παραδοθούν λίαν συντόμως», ανέφερε η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ σε χθεσινή της ανακοίνωση. 



ΑΚΟΜΑ.....

Για χρόνια, η Κινεζική κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει τις ψηφιακές τεχνικές καταδίωξης για να ελέγξει και να ελέγξει τις μετακινήσεις των πολιτών της - στην παγκόσμια καταδίκη. 

Αλλά με την έλευση του coronavirus, άλλα έθνη τα ακολουθούν κοστούμι και χρησιμοποιώντας τα δεδομένα smartphone για να δούμε πού έχουν μολυνθεί οι άνθρωποι και που έχουμε αλληλεπιδράσεις 

Πράγματι, δοκιμή-και-ίχνος έχει πιστωθεί με τη μείωση των ποσοστών μετάδοσης δραματικά στις χώρες όπου έχει χρησιμοποιηθεί σωστά. Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) πάροχος Top10VPN έχει κυκλοφορήσει τώρα ένα ζωντανό tracker,απαριθμώντας τις χώρες που έχουν φέρει σε τηλέφωνο παρακολούθησης μέτρα των διαφόρων ειδών. 

Πρώτη που προχώρησε σε αυτή την κίνηση ήταν η ταϊβάν, στις 2 Φεβρουαρίου, όταν οι ιατρικές insitutions δόθηκε πρόσβαση στο ιστορικό ταξιδιού των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ακολουθώντας τα άτομα μέσω της χρήσης smartphone τους. Αλλά ενώ αυτό έχει πιστωθεί με τη βοήθεια να επιβραδυνθεί η διάδοση του ιού, ένα παρόμοιο σύνολο στοιχείων, που δημοσιεύθηκε στη Σιγκαπούρη στις αρχές Μαρτίου, έχει επιτρέψει στο κοινό για να ακολουθήσει τα θύματα οι ίδιοι - οδηγώντας στους φόβους του στιγματισμού και της διάκρισης. 

Περίπου την ίδια εποχή, το Ιράν πιστεύεται ότι έχει εισαγάγει μια εφαρμογή παρακολούθησης που ονομάζεται AC19, η οποία συλλέγει δεδομένα τοποθεσίας - καθώς και πολλά άλλα. 

Ωστόσο, σε άλλες χώρες, όπως το Βέλγιο, τα δεδομένα θέσης ανωνυμοποιούνται και χρησιμοποιούνται για να δώσουν μια ευρεία επισκόπηση της εξάπλωσης του ιού. Η Ιταλία, η Αυστρία και η Γερμανία χρησιμοποιούν παρόμοια μέτρα, τα οποία εξετάζονται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ

Στο Χονγκ Κονγκ, εν τω μεταξύ, η παρακολούθηση είναι στοχευμένη, με τις διεθνείς αφίξεις να εκδίδονται με ένα βραχιολάκι εντοπισμού

Και στη Νότια Κορέα, οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών και οι εταιρείες πιστωτικών καρτών, σύμφωνα με πληροφορίες, μοιράζονται πληροφορίες με την κυβέρνηση για να επιτρέψουν τον εντοπισμό ατόμων. Μέσω αυτής της παρακολούθησης, έχει δημιουργηθεί ένας χάρτης που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν αν έχουν συναντήσει ένα κάποιον που έχει νοσήσει απο τον Κορωνόϊο για να γνωρίζουν αν βρίσκονται σε κίνδυνο. 

Η Πολωνία υιοθετεί μια ασυνήθιστη προσέγγιση, απαιτώντας από τους πολίτες σε καραντίνα να υποβάλλουν σε μια ηλεκτρονική φόρμα  τις γεωγραφικές θεσεις τους και τις ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να βεβαιωθούν ότι τηρούν τους κανόνες. 

Και η Ινδία - τώρα βρίσκεται σε γενικό κλείδωμα τριών εβδομάδων - τοποθετούν ειδικά βραχιόλια σε όσους έχουν νοσήσει για να τους ξεχωρίζουν , και γίνεται έλεγχος εντοπισμούς τους μέσω κινητών τηλεφώνων. 

Ωστόσο, ορισμένες κυβερνήσεις φοβούνται ότι θα χρησιμοποιήσουν τον ιό ως δικαιολογία για τον περιορισμό των ψηφιακών δικαιωμάτων χωρίς να λαμβάνουν επαρκώς τα δικαιώματα. 

Στο Ισραήλ, για παράδειγμα, υπάρχουν σχέδια για την παρακολούθηση της θέσης όλων των smartphones στη χώρα, μαζί με κάμερες και ακουστικά

"Η χρήση τεχνολογιών επιτήρησης για την παρακολούθηση, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των ανθρώπων αποτελεί εδώ και καιρό πρακτική του Ισραήλ με το πρόσχημα της ασφάλειας στην Ιερουσαλήμ, τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα", αναφέρει η τοπική ομάδα εκστρατείας 7amleh. 

"Αυτό δείχνει πώς οι καταπιεστικές πολιτικές και πρακτικές που αναπτύσσονται και χρησιμοποιούνται σε πλαίσια κατοχής, καταλήγουν επίσης να χρησιμοποιούνται από την κατοχική δύναμη εναντίον των πολιτών της". 

Όπως είδαμε μετά την 11/9, οι καταστροφές χρησιμοποιούνται συχνά για να επεκτείνουν σημαντικά τις κρατικές εξουσίες, και τα πράγματα δεν επιστρέφουν πάντα στο φυσιολογικό μετά το τέλος της κρίσης. Όπως και όταν αυτή η πανδημία θα έχει τελειώσει, ο κόσμος μπορεί να είναι περισσότερο επιτηρούμενος.


ΠΗΓΗ....

Κάντε κλικ στην εικόμα για να μεταφερθείτε στην πηγή


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......





ΕΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

ΑΜΕΡΙΚΗ , ΚΙΝΑ , ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ _ COVID-19- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ - ΕΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ILLUMINATI CONNECTION TO HOBOKEN TRAIN STATION ACCIDENT IN NJ 29/9/2016 - ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ILLUMINATI - ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ "ΑΤΥΧΗΜΑ" ΣΤΟ HOBOKEN TOY NEW JERSEY ΤΩΝ Η.Π.Α.... ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ AYTO TO "ATYXHMA " ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ - Η ΤΑΙΝΙΑ "KNOWING" ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI 666 - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ.....


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 - ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ - ΙΔΡΥΜΑ ROCKEFELLER ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.....


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΧΙΟΥΙ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΛΑΣΟΝΑΣ.... Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ.....


ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π.ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΞ. ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ - π.ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ : " ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΞ' ΑΝΑΤΟΛΩΝ , ΤΥΠΟΥ "ΓΡΙΠΗΣ" ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΡΙΠΗ "_ " ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ , ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.....Η ΜΙΚΡΑ ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ " ΜΕΤΑΝΟΙΑ.


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες