Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΓΟΥΡΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ . ΑΞΙΟΣ! - ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2020 - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...


Ο ΠΑΠΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΟΥΡΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ 

"Οι Νόμοι του Θεού είναι πάνω από τους Νόμους της Πολιτείας αλλά και η απόφαση της Ιεράς Συνόδου πάρθηκε από «Αγίους», τα εισαγωγικά δικά μου, που έπρεπε να υπερασπιστούν την πίστη μας και δεν το έκαναν και το λέω αυτό ευθαρσώς και εις γνώσιν των συνεπειών.". 

Μ’ αυτόν τον τρόπο αντιδρώντας ο πάτερ Χριστοφόρος Γρουλής, όχι μόνο κτύπησε κανονικά τις καμπάνες του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χίου, τον οποίο υπηρετεί, αλλά κράτησε και ανοικτές τις πόρτες, για όποιους πιστούς ήθελαν να παρακολουθήσουν τη Λειτουργία του Επιταφίου Θρήνου. Τον ίδιο έκανε και το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, όπου όποιος πιστός ήθελε κοινωνούσε. «Δεν καλώ κανέναν στην Εκκλησία είπε, δεν διώχνω κανέναν, οι πόρτες των Εκκλησιών δεν κλείνουν, αν θέλουν ας το κάνουν οι Αστυνομικοί». 


ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! 


ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ. 

ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ. 



 ΙΣ.ΧΡ.ΝΙ.ΚΑ





Ο π. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΟΥΡΛΗΣ  ΑΠΟ 
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες