Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙΣΑΡΕΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙΣΑΡΕΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ , ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΥΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ. 



Από την ιστοσελίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....


Έρευνα της ΕΛΑΣ για την συγκέντρωση πιστών σε εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας.

Περίπου 100 άτομα είχαν συγκεντρωθεί σε προαύλιο Ιερού Ναού για να προσευχηθούν - Μια σύλληψη και πέντε ταυτοποιήσεις 

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός ατόμου, το οποίο συνελήφθη κατηγορούμενο για συμμετοχή σε συγκέντρωση, με συνωστισμό, περίπου εκατό ατόμων, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία, στην Αγία Βαρβάρα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ταυτοποιήθηκαν άλλα πέντε άτομα, που συμμετείχαν στην ίδια συγκέντρωση. Το άτομο, που συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων ατόμων.


ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ....



ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.....

Στην Πάτρα σήμερα , αστυνομικοό απομάκρυναν και επεβαλλαν πρόστιμα σε πιστούς που πήγαν σήμερα Ε΄Κυριακή των νηστειών , να εκκλησιαστούν στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πάτρα. 

Πιο συγκεκριμένα απο την ιστοσελίδα TEMPO24 διαβάσαμε τα εξής.....


Κινητοποίηση το πρωϊ της Αστυνομίας , καθώς κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν στο Ιερό Ναό μετά από πρόσκληση του ιερέα για να κοινωνήσουν και να λάβουν αντίδωρο (πιθανότατα δεν πραγματοποιηήθεκ λειτουργία).. 

Αποτέλεσμα της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων ήταν να προκληθεί ένταση , δεδομένου ότι πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί και διαμαρτύρονταν για την παρουσία της Αστυνομίας, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες