Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID_19. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ΚΛΗΡΙΚΟΙ , ΜΟΝΑΧΟΙ -ΕΣ ΚΑΙ ΚΑI ΛAΪΚΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....


Το ενδεχόμενο να καταστεί υποχρεωτική η χρήση μάσκας ακόμα και στους ναούς ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων. 

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στα αστικά κέντρα, ο κ. Πέτσας δήλωσε πως “εξετάζεται μετά από εισήγηση των ειδικών η περαιτέρω υποχρεωτική χρήση μάσκας σε διάφορους κλειστούς χώρους” ανάμεσα σε αυτούς και “στις εκκλησίες μας όπου βλέπουμε και εκεί να υπάρχει ξανά συγχρωτισμός”. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως “κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να στείλουμε το μήνυμα ότι εχθρός είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση. Αυτόν πρέπει να καταπολεμήσουμε”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 13:00....

 

ΖΑΧΟΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

ΑΜΕΡΙΚΗ , ΚΙΝΑ , ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ _ COVID-19- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ - ΕΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες